Jak nastane vznícení cervikálního eroze

Je známo, že zapálení je hlavním taktinou eliminovat erosy čípku. V této souvislosti se mnoho žen s vhodnou diagnózou v historii zajímá o to, jak se erozi děložního čípku.

Řezání je skupina způsobů dopadu, zaměřené na odstranění patologického zaměření, což je erozi čípku. V moderní gynekologii se aplikují různá taktika dutiny, například diathermokoagulace. Tyto moxibosové techniky jsou vybrány s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta a její anamnézy.

Lékaři dělají dutinu v eroze ne vždy. Eroze děložního hrdla je spálena pouze s klinickými druhy, které implikuje ektopie.

Formace eroze probíhá, když se na vaginální části děložního čípku objeví disfekci povlaku epitelu. Erozion je název ne-jeden patologický proces. Podle tohoto lékařského termínu a diagnózy znamenají lékaři několik cervikálních států.

Crooked část dělohy je druh svalové trubice, uvnitř které průchodka cervikálního kanálu. Tento úzký krční kanál nahoře tvoří interní ZEV a pod externí. Otevře se v pochvě a viditelné v zrcadlech.

Povrch cervikálního kanálu obsahuje krychlové buňky zvané válcové. Buňky jsou umístěny v jedné vrstvě, tvoří sametový načervenalý povrch epitelu. Kromě toho se cervikální kanál umístí žlázy, které produkují hlen, zabraňují sterilním děložku z infekčních činidel z vagíny.

Cervix může být reprezentován ve formě dvou částí:

  • vaginální;
  • Přehled.

Významná oblast děložního čípku je skryta a nemůže být zkoumána lékařem, s výjimkou vaginální části. Tato oblast je pokryta několika vrstvami plochých buněk, které dávají epitelu bledě růžové barvy. Povrch takového epitelu je hladký.

Uvnitř vnějšího bodu je spojení dvou typů epiteliální tkáně. Tento pozemek sloučeniny nebo tzv transformační zóna není vizualizována.

Fungování epitelu děložního čípku má významný účinek estrogenů. S porušováním hormonální povahy a různých vibrací pozadí, například během těhotenství, menopauzy, mohou být pozorovány různé patologické podmínky.

Výhled

Gynekologové zdůrazňují, že ne v každé formě erozivních skvrn způsobuje. Aby bylo možné zjistit, zda je třeba zachytit erozi, gynekologové určují svůj typ.

  • True forma je jediným patologickým stavem, ke kterému je diagnóza "eroze" plně aplikována. V tomto případě je poškození krycího epitelu, což vede k povrchu rány. Tento vřed často obsahuje infekční činidla, která jsou příčinou zánětu.

Diagnóza skutečné eroze se vyskytuje zřídka vzhledem k jeho průtoku během dvoutýdenního období. Pak je zde nezávislé uzdravení, které se vyskytuje v jedné ze dvou možností:

  • plné hojení;
  • Přechod na ektopie.

V případě identifikace pravé vady zahrnuje léčba používání drog působících na příčinu patologie a hojení.

  • Extopia, která se také nazývá pseudo-erozi, je interaktivní vada. Vyskytuje se, pokud se skutečná eroze léčí špatně. Povrch rány není utažen s plochou, ale válcovými buňkami, které se liší textury a odstínem ze zdravého sliznice. Jako výsledek je taková skvrna často zraněna. Žlázy obsažené v válcových epitelech, vyztužně produkují hlen.

PSEUDO-eroze se migrovala v plánovaném způsobu. Pacient předává průzkum, a pak gynekolog vybere optimální migrační metodu.

  • Vrozená erozie nebo ektopie se stále vyskytuje intrauterin. Způsob separace epitelu děložního čípku se provádí nesprávně, v důsledku čehož je vaginální oblast pokryta válcovým hadříkem.

Získaná ektopie se liší od vrozené verze. Je známo, že většina pseudo-erozí je komplikována infekcemi a zánětem. Zatímco vrozená ektopie často nemá takové znaky. Kromě toho má skvrna vrozené odrůdy hladký obrys a postupně regály samostatně. Docela zřídka vyžaduje jeho léčbu. Zpravidla jsou indikace nepřítomností regresní a souvisejících nemocí.

Během těhotenství se menopauza může objevit semi-rání ektopie fyziologicky. Jak je hormonální pozadí normalizováno, tato erozivní defekt zmizí.

Příčiny, symptomy a diagnostické metody

Mechanismus vzniku eroze není dostatečně zkoumán. Gynekologové přidělují četné důvody a faktory přispívající k vzhledu skvrn na čípku:

  • hormonální poruchy;
  • Časný sexuální život;
  • Indiskriminate sexuální kontakty;
  • Časté používání místních prostředků prevence, zejména chemických spermicidů;
  • Intrauterinní zařízení;
  • Poranění potratů děložního čípku, škrábání a další rozruchy chirurgické povahy;
  • Časté nebo vzácné sexuální činy;
  • Porušení intrauterinního vývoje reprodukčních orgánů.

Erozion nemá charakteristický klinický obraz. Někdy se s ektopií, vyztužený hlen pro led led je vyztužen nebo dojde k vypouštění kontaktu. Vzhledem k tomu, že většina erozivních vad je komplikována infekcí a mohou mít souběžné hormonální poruchy, existují známky zánětu a změny v povaze menstruace, délky cyklu.

Absence symptomů vede k tomu, že detekce onemocnění se vyskytuje náhodně. Lékař, posuzování stavu děložního čípku, si všimne skvrnu vedle vnějšího ZEV. S vrozenou erozí, transformační zóna s výhledem na vnější Zev a je viditelný. S pravdivou erozií a ektopií není přechodová zóna viditelná. Kromě toho jsou tyto verze erozi ve většině případů komplikované.

Za účelem vyloučení prekancerózních a maligních procesů, jakož i detekci příčiny a současné nemoci, pacient se doporučuje expandované vyšetření:

  • kolposkopie;
  • biopsie;
  • nátěr na flóru;
  • PCR studie;
  • Bakosev.

Pseudo-eroze migrace po vyšetření v přítomnosti indikací. Lékař vybírá způsob, jakým je vhodné zachytit ektopii v každém případě.

Postup

Jak nastane vznícení cervikálního erozeOdborníci zdůrazňují, že zapálení je vyrobeno pouze na pseudo-erozi. Stále kontroverzní otázka zůstává, zda by měl být proveden Moxibust. Většina gynekologů věří, že erozivní skvrna by měla být zachycena. To je způsobeno zvláštností jeho progrese a rizikem vývoje děložního dysplazie.

Lékaři migrují cervikální erozi několika technikami. Stropní vznícení Cervikální eroze se doporučuje v první polovině cyklu bezprostředně po skončení menstruace. Zapalování, ke kterému dochází na začátku cyklu, nemá vliv na jeho trvání.

Řezání v ambulantních podmínkách přijímání. Před pseudo-erozií se v pacienta provádí lokální anestezie. Zapalování dochází na gynekologické židli.

Gynekologové dělají moxibustion s následující taktikou.

  • Diathermokoagulace znamená použití elektrického proudu. V současné době je tato taktika považována za zastaralé, protože kromě diathermokoagulace dělí čípek čípku v šetřícím režimu s kapalným dusíkem nebo laserovým paprskem. Nicméně, vysoká účinnost diathermokoagulace, přítomnost zařízení ve všech ženských konzultacích, aby se migrace odůvodnila časté používání metody.

Postup pro diathermokoagulace je poměrně bolestivý. Po diathermokoagulaci je vytvořen skutečný hořák. Sekce ektopie je pokryta kůrou nebo papírem, který odchází několik dní po diathermocoagulaci. Léčení tkaniny, pokud vytváří vznícení diathermokoagulace, dojde do dvou měsíců a více.

  • Laserová odpařování znamená odpařování patologického zaměření. Migrovat pseudo-erozní laserový paprsek, který mírně ovlivňuje zdravý hadřík. Je pozoruhodné, že tato metoda gynekologové také spalují děložku s jinými patologiemi. Nedostatečná kontrola hloubky dopadu je považována za jediné podložky.
  • Kryodestrukce, jako je diathermokoagulace používaná po poměrně dlouhou dobu. V tomto případě odborníci vyčnívají čípku pomocí kapalného dusíku. Kryodestrukce s ultra-nízkými teplotami činí fabriciing, v důsledku toho patologické buňky podléhají krystalizaci a následné destrukci.

Malé části eroze migrovat kryodestrukce. Jinak je často relaps.

  • Rádiová vlna dutina - bezkontaktní taktika prováděná "Surgitron" aparatury. Buněčné prvky cervikální eroze se zahřívají na vysoké teploty, které přispívají k jejich odpařování. Současně s eliminací eroze, přístroj paraleluje sterilizaci rány, eliminující infekční procesy a komplikace. Léčení se vyskytuje v poměrně krátkém čase.

Důležitou otázkou je po moxibustion eroze čípku, jak pozorovat stráž.

Poté, co žena uvízla erozi, neměla by žít sexuální život, výtah gravitace, navštívit lázeň a koupel se měsíc. Když gynekolog potvrzuje úplné uzdravení, pacient se může vrátit k obyčejnému životu.