Důsledky zapálení erozi děložního dělohy dělohy

V současné době je erozi čípku jedním z nejčastějších onemocnění ženského reprodukčního systému. Vyznačuje se lézí epitelových buněk v důsledku poranění, chirurgické intervence nebo infekční onemocnění.

Existuje několik typů procedur pro erozi, včetně způsobení. Ale ne všechny ženy takové metody vyhovují. Dělá důsledky zapálení eroze děložního dělohy v otravných dívkách? Jaké alternativní typy léčby existují? To vše bude projednáno v tomto článku.

Možné důsledky

Zapalování v průběhu let zůstalo klasickým způsobem, jak odstranit erosy čípku. V tomto případě byly postižené oblasti migrovány pomocí elektrického proudu. Je možné chytit spoustu eroze s nenarozenými dívkami a zda to povede k nějakým důsledkům? Je to kategoricky nemožné. Studie medicíny prokázaly, že účinnost a bezpečnost této metody je velmi pochybná.

Zapalování má vážné důsledky pro tělo rozbité dívky, a to:

  • tvorba jizev na povrchu krku;
  • poškození a porušení zdravých buněk;
  • možné riziko následného potratu;
  • Infekce krční kanálů;
  • pravděpodobnost neplodnosti.
Všechny tyto komplikace jsou vysvětleny speciální strukturou orgánů reprodukčních systémů. Narozené dívky, díra cervikálního kanálu vedoucí k děložní dutině je poměrně úzká a má zaoblený tvar. V tomto ohledu může často moxibustion postižených buněk způsobit obsah kanálu a v důsledku neplodnosti.

Inverzní situace se může stát i - stěny cervikálního kanálu mohou být silně nataženy s ohledem na rozsáhlé zjizvení a porušení normální struktury krku - jako výsledek, Easone a Cervikální selhání se vyvíjí. V budoucnu to povede k vážným důsledkům a může způsobit potrat. A zjizvení, ke kterým dochází, když způsobuje, že způsobuje silné přestávky a hojné krvácení během porodu.

To neznamená, že byste neměli léčit erozi čípku. Může jen zhoršit situaci a vést k řadě následků. V budoucnu mohou být postižené oblasti epitelu znovuzrozené na nádorové buňky, které vedou k maligním útvarům čípku, a to na rakovinu. Vzhledem k tomu, že zapálení erozi děložního děložku otravnými dívkami je přísně zakázáno, existují i ​​jiné možnosti léčby.

Safe léčebné metody

Všechny typy eliminace erozních procesů v nepříjemných dívkách musí splňovat několik důležitých požadavků: měkký vliv na tkaninu, minimální důsledky a nedostatek jizev nebo adheze.

Recepce medikace. Tento způsob platí pouze pro nejstarší stádium poškození buněk, aby se eliminoval zánět. Pokud je erozita způsobena různými infekcemi, může lékař psát léky na zničení patogenních mikroorganismů. Také jako léky místní akce mohou být přiřazeny k použití svíček nebo mastí. Integrovaný účinek těchto fondů zvyšuje regeneraci epitelu, a také významně urychluje proces hojení. Použijte antiseptické čípky, antibiotika, antivirové nástroje, imunomodulátory, svíčky a masti s léčivými komponenty.

Je velmi důležité přesně splnit dávkování a formu léku vybíratelný lék. To zabrání komplikací, stejně jako úspěšně otěhotnět a porodit později.

Laserová terapie. Podstatou této metody je přímý dopad laserových paprsků na postižené oblasti epitelu. Je možné tímto způsobem chytit erozi na nenarozené dívky? Ano můžeš. Jedním z hlavních výhod této metody je, že laser proniká pouze v postižených oblastech a nemá vliv na zdravé oblasti. Kromě toho nejsou žádné jizvy, krvácení ran v místě laseru a uzdravení se vyskytuje mnohem rychleji než s jinými metodami. Tak, po migraci buněk, laser neexistuje žádné vážné následky.

Důsledky zapálení erozi děložního dělohy dělohyAkce rádiových vln. Metoda je vysoce účinná, ne invazivní a poskytuje rychlé obvinění z hojení. Proces regenerace trvá 1 - 2 měsíce. Ihned po postupu může být menší výboje krve. Měli byste se zdržet se sexuálních kontaktů po dobu 15-20 dnů a měsíc po dutině je nutné navštívit gynekolog.

Kryodestrukce. Postižené části epitelu jsou ošetřeny kapalným dusíkem, který má mrazicí účinek. V důsledku toho jsou úseky postižených tkání umisťují a zdravé buňky zůstávají neporušené. Je považován za jeden z nejlepších způsobů, jak léčit erozi, protože účinek kapalného dusíku nezpůsobuje tvorbu jizev a deformace zdravých tkání.

Léčivé kaustici. V tomto případě se používají místní akční přípravky, například Salovegin a vagotyl. Tyto prostředky v jednom postupu mohou odstranit oblast postiženou erozí bez narušení integrity zdravých tkání.

Všechny výše uvedené metody jsou skvělé pro odstranění eroze děložního čípku v narozených dívkách. Jejich hlavní rozdíl od migrace elektrického proudu je nedostatek následků, jakož i zachování všech zdravých buněk a tkání, což je předpokladem pro úspěšný průběh těhotenství a porodu.

V každém případě vyžaduje léčbu jakékoli nemoci, včetně erozi, vyžaduje individuální přístup k každému pacientovi. Proto může pouze lékař vyzvednout nejvhodnější způsob eliminace eroze děložního čípku.

Těhotenství po erozi

Elektrické proudové erozionové zapalování s elektrickým proudem kategoricky nedoporučeno dělat rozmazané dívky, protože mohou následně, vážné problémy mohou vzniknout jak s koncepcí a průběhem těhotenství, as procesem porodu.

Důsledky zapálení erozi děložního dělohy dělohyVšechny ostatní metody umožňují dívku pokračovat v otěhotnění a porodit. Dopad laseru na postižené části epitelu stále zůstává nejúčinnějším a běžným způsobem léčby. Měsíc po proceduře, můžete začít dělat těhotenství plánování.

Při kryodestrukci, rádiové vlny dutiny, laserová odpařování plné využití již po 1,5-2 měsíce, ale je nejlepší naplánovat těhotenství po 4 - 6 měsících. Při zpracování eroze s chemikáliemi přichází rychleji.

Zpracování eroze chemickými léky také nevede k tvorbě jizev, ale jeho hlavní nevýhodu lze přisuzovat vysokou pravděpodobností recyklačních epitelových buněk. Proto se tato metoda vztahuje pouze na nejvíce počátečních fázích procesu eroze.

Je důležité si uvědomit, že bez ohledu na vybraný typ léčby nemůže být erozi překážkou pojetí a úspěšného těhotenství. Před plánováním těhotenství je však nutné dokončit úplnou zkoušku, eliminovat všechny stávající patologie a zbavit se špatných návyků.

Včasná detekce a léčba jakékoli choroby je klíčem k úspěšnému a rychlému oživení. Léčba krční eroze stále narozené dívky mají své vlastní vlastnosti a omezení. Je kategoricky nemožné akumulovat erozi elektrickým proudem, protože tato metoda může vést k řadě vážných následků. Pouze bezpečné moderní metody umožní zachovat integritu tkání a zabránit dalším komplikacím během dětského nástroje a v procesu porodu.