Léčba vulvitu doma, zánět sexu

Pod pojmem "Vulvit" porozumět zánětu vulvy - venkovní ženské pohlavní orgány. Hlavními příznaky mě nutí hledat pomoc gynekologovi - silné svědění a alokace různých povahy. Po prvních známkách onemocnění je nutné okamžitě diagnostikovat a začít léčbu. Vulvit u žen v zahájeném průtoku povede k šíření procesu jako rostoucí cestou ke všem genitálům. S porážkou vulvy a vagina hovoří o vývoji vulvovaginitidy (kolize).

Příčiny a symptomy

V gynekologii se rozlišují několik forem vulvitu a vulvovaginite:

  • infekční (způsobené houbami a bakteriemi);
  • alergický;
  • Atrofická (na pozadí hormonálních přeskupení v menopauze).

Pohled na Vulvita určí taktiku léčby a výběr drog. Zvláštní pozornost si zaslouží vulvit během těhotenství. Použití drog během tohoto období je omezeno vzhledem k vysokému riziku negativních důsledků pro plod.

Symptomy:

  • Hyperémie (zarudnutí) a kůže otoky venkovní pohlavních orgánů v oblasti malých a velkých sexuálních rtů, klitoris;
  • svědění, spalování a bolest v oblasti vulvy;
  • patologický výboj;
  • Soubor na sexuálních rtech.

V ostré fázi symptomů bude maximálně exprimováno v subpakléře - vyhlazené. V chronickém toku je úplná absence symptomů. V případě prvních známek vulvitu byste měli co nejdříve konzultovat lékaře.

Léčba vulvita

Woolvit u žen

Přípravy na léčbu vulvita u žen s místním a obecným použitím. Finanční prostředky z tradiční medicíny jsou předepsány jako další péče. V akutní fázi je důležitý fyzický mír a abstinence od sexuálního života. To je předpokladem pro pacienta, aby se zabránilo mechanickému poškození zánětlivé vulvy.

V případě kontroly, akutní a chronické vulvity se neliší a na fotografii u žen můžete vidět výrazný otok zárodečného rtu, zarudnutí, vypuštění. Dlouhodobé onemocnění s obdobím exacerbace má stejné známky. Vyznačuje se jejich menší závažností.

Fondy pro místní zacházení s vulvitem

Jako přípravy místních aplikací, masti, svíčky nebo krémy z následujících skupin jsou předepisovány:

  1. antibiotika;
  2. antifungální činidla;
  3. antiseptika;
  4. Přípravky pro normalizaci vaginální mikroflóry.

Polizinaks

  • Polygenx se vyznačuje vysokou účinností v důsledku kombinace antibiotik a antifungální antibiotické kapsle.
  • Terezhinan má velkou podobnost ve složení, ale navíc je v něm prednison, aby se snížil zánětlivý proces. Silně usnadňuje pálení pocit, když moč a svědění.
  • Betadine znamená jako hlavní účinnou látku povidone-jod. Díky antimikrobiální jednání je zaměřen na boj proti velkému počtu patogenních mikroorganismů.
  • Účinek herxikony v vaginálních čípcích umožňuje zánětlivý proces provokovaný příčinným činidlem pohlavního onemocnění.
  • Pimafucin je účinný proti drozd a aplikuje se, když Candidiasis vulivoch.
  • Clicí-D 100 a Neo-Pozeran Forte obsahují v jeho kompozici metronidazol, který umožňuje těmto lékům během anaerobní infekce.

Objasnit čtení a kontraindikace každému léku v pokynech. Během těhotenství jsou vybrány fondy, bezpečné pro dítě a budoucí matku. Odmítnutí léčby v tomto období ohrožuje infekci plodu a infekci novorozence v porodu během průchodu pociť. V budoucnu je infekce infikována nevyhnutelným blízkým kontaktem.

Uvedené čípky se používají nejčastěji před spaním. Požadovaná dávka je předepsána gynekologem v závislosti na příčině, která způsobila zánět sexu. Léčba muže (sexuální partner) je držen urologem.

Pro léčbu postižených úseků genitálních orgánů, smetany nebo masti je předepsáno. Nejen odstranění zarudnutí, ale také hydratují sliznici genitálií. Antibiotika širokého spektra akce zahrnují syntomicinovou linii, levomecol. Poslední nástroj se liší pouze přítomností methylraracylu, urychlující hojení tkáně.

Jako komplexní léčba se doporučuje používat pokusy. Kombinuje antibiotikum (gentamicin), protizánětlivé činidlo (betamethason) a antifungální (klotrimazol). Triderm usnadňuje svědění a spalování. Vzhledem k kombinaci hlavních účinných látek, genitálie z vulvitového zastavení. To výrazně usnadňuje stav pacienta v krátké době od začátku léčby.

Jeden z antiseptických řešení pro lokální aplikaci je MozyMestin. Používá se nejen jako prostředek pro léčbu, ale také jako prevence pohlavních onemocnění a exacerbace chronických forem vulvitu.

Na konci léčby terapie je restaurování porušené mikroflóry vaginy. Laktagel s tímto úkolem.

Antibakteriální a symptomatické léky

Hořčík-b6

Prostředky se používají v akutním průběhu procesu, kdy nejen sexuální rty mohou být ovlivněny, ale také vagina, čípku, děložní dutiny. Pro léčbu nespecifické formy vulvitu je zvolen Amoxiclav. V kombinaci s kyselinou klavulanovou je léčivo považováno za silný nástroj pro léčbu onemocnění.

Pokud je Vulvitit způsobena jinou infekcí, je předepsán Trichopol (S trichomoniase), Sumamed a doxycyklin (v gonor), erythromycin (během chlamydie).

Nejčastěji v noci, vulva region začíná skrýt mnoho, protože jakákoli dívka si stěžuje na nespavost. Chcete-li se vyrovnat s poruchami spánku, jsou uvedeny vitamíny ze skupiny B a hořčíkových přípravků. Magnesium-B6 nebo magnety jsou předepsány v roztokech nebo tabletách. Imunální, imunoflazid nebo protraktid jsou předepsány jako prostředek pro posílení imunity.

Léčba atrofního vulvitu je doplněno použitím prostředků obsahujících estrogen. Taková terapie se používá v období klimatecy a umožňuje nám významně zmírnit jeho současnost.

Léčba vulvitu lidovými léky

Když se žena objeví v Vulvě, je nezbytná léčba způsoby lidí prováděno po konzultaci s gynekologem. To je způsobeno nízkou účinností, pokud jde o mikroby, i když mnoho fondů má dobrý antiseptický účinek. Proto léčba vulvitu doma pouze s pomocí tradiční medicíny může překládat ostrý proces v chronické formě. Nejznámější a nejúčinnější prostředky se uvažují:

  • farmaceutický heřmánek;
  • Dubová kůra;
  • Mladá mladina sv
  • kopřiva;
  • Květy měsíčku;
  • Dlouhý Husk.

Infuze heřmánku přidat do vody, aby se připravila posezení nebo jako prostředek zavlažování vnějších pohlavních orgánů. Odmazání se připravuje na 300 ml horké vody, kde se přidá 30 g suché daisy lékárny. Pak je naplněn a aplikován schůzkou. Uvolňuje podráždění dobře a s neustálým použitím, sliznice genitálních orgánů již nemůže vycházet.

Z nízké schuchi

Můžete připravit koupel pomocí několika rostlin. Sklenici vroucí vody bude potřebovat 20 g dubové kůry, tolik heřmánku a 20-30 g kopřivy. Po přípravě roztoku je vyplněna a použita. Lžíce Hypericum je nalije 0,5 litru horké vody a trvá na několik hodin. Po dotazování infuze se použila na 3krát denně.

Z cibulové lusky, to ukazuje dobrý detergent pro zavlažování genitálií. Bude potřeba 0,5 litrů vody 4 velké žárovky. Výsledná směs musí vychladnout, pak se filtruje a aplikuje se jmenováním. Infuze měsíčku se připravuje na varné vodě, ve které je umístěna 1 lžíce suché rostliny. Po barvení kapaliny ve zlaté barvě se výsledný roztok odstraní z ohně a umožňuje vychladnout, po kterém filtrují. Všechny vařené infuze jsou uloženy v chladném místě.

Homeopatické přípravky v léčbě vulveu se používají pouze pro zmírnění symptomů a v komplexu s tradičními technikami medicin. Před použitím jakéhokoliv léků potřebujete konzultaci s homeopatistou.

Léčba vulvita tamponových a léčivých nápojů

Lékárenské přípravky, jako jsou čípky, masti a krémy, rychle eliminují nepohodlí v oblasti rozkroku. Existují metody s lokálním použitím ve formě tamponů impregnovaných prostředkem, které usnadňují příznaky vulvitu. Použijte drogy určené pro příjem uvnitř.

Pokud neexistují žádné alergie, pak medový nebo mořský rakytník olej je impregnován tamponem a zavedena do vagíny, nebo to znamená, že můžete mazat sex rty. Multiplicita léčby je předepsána gynekologem.

Posiluje imunitu a usnadňuje průběh onemocnění bylinné sbírky, kombinující hruškové listy, matka-a-stepmother, Dononnik. Všechny komponenty usnou ve 300 ml horké vody a na vodní lázni do 20 minut. Roztok je upevněn a vezme ji dovnitř na lžíci ne více než 3x denně.

Léčba vulvita u dívek

S nesnesitelným Itch

Teprve po stanovení příčiny gynekologa řekne, jak léčit vulvit v dívkách. V dětství, předepisovat:

  1. Speciální prášky.
  2. Zavlažování s roztokem heřmánkového, manganového nebo furakilinu venkovních pohlavních orgánů.
  3. V případě nesnesitelného se anestetika používají silné podráždění.
  4. Komprese a řádky s eukalyptem.
  5. Před spaním, aplikujte masti s proti čelním účinku.

Kombinace všech terapeutických postupů nám umožňuje usnadnit symptomy vulvitu v dívce a vyléčit ji v krátkém čase. Další zdravotní dívky budou záviset na dodržování všech hygienických standardů a doporučení lékaře.

Včas se jmenovaná terapie umožňuje vyhnout se komplikacím, šíření zánětu do sousedních orgánů a přechodu akutní formy k chronickému. Vulvit u žen je léčena komplexem, takže všechny léky musí být aplikovány v souladu s jmenováním lékaře. Nežádoucí přeskočit léčivé techniky. To může vést k vyvolanému průběhu onemocnění.