Extopyon děložního čípku - otáčení sliznice membrány cerval canal

Extiropyon dělohy dělohy je patologický stav, ve kterém byla sliznická membrána cervalového kanálu otočena uvnitř vagíny. Alkalická střední charakteristika změn endokervixu na kyselinu, což vede k porušení činností děložních žláz a ochranných funkcí děložního čípku.

Ve vývoji onemocnění klesá vaginální mikroflóra na sliznici cervikálního kanálu, což zase způsobuje zánět. Ve většině případů se patologie vyvíjí na dně děložního čípku. Onemocnění může být komplikována cervicitidou a endometritidou. Pokud je zánět dlouho zůstal bez léčby, mohou být k onemocnění přidány další patologické stavy komplikující jeho kurz.

Příčiny onemocnění

Extopyon cervikální děložky mohou být diagnostikovány u mladých žen, které nikdy nenarodily a nemají těhotenství. Taková nemoc uvažuje vrozené. Vývoj patologie přispívá ke změnám v hormonálním pozadí.

K vývoji získaného ekredopionu děložního čípku, který se nazývá post-traumatický, následující faktory vedou:

  • Komplikovaný porod, porod je velké ovoce, rychlé obecné činnosti, na kterých Cervix vzlétne, aniž by měl čas odhalit;
  • Nevhodné pokyny, ne dostatek vysoce kvalitních zesíťování tkání čípku, po extrakci plodu nebo manipulace s použitím porodnických kaváren;
  • Potrat těhotenství nebo předčasného narození v pozdních termínech;
  • Chirurgické manipulace.

Po šití poškozeného děložního čípku roste jizvová tkáň, v důsledku jejichž krevní zásobení ve struktuře tkaniny je narušen. Patologické změny se vyskytují v kanálu cervikálu a tvoří se cervikální sliznice.

Symptomy a diagnostické metody

Kryodestrukce pro ženyOnemocnění probíhá asymptomatický, při připojování zánětu se objeví nepohodlo. Žena začíná obtěžovat neobvyklé ve vzhledu, konzistenci a objemu výboje, těžké svědění. Vypouštění obsahující krev po sexuálním kontaktu může indikovat vývoj posttraumatického ektopionu. Někdy pozorován Narušení menstruačních cyklů a bolest v dolní části břicha.

Identifikovat nemoc, lékař provádí inspekci v křesle. Současně na krku (častěji v přední části) jsou sekce červené barvy vizualizovány - jedná se o válcové epitelové tkaniny. V případě vrozeného ektopionu se hladce lemovaný epitel podobá větvům jedl. S nabytým epitelem se nachází v chaotickém pořadí. Otevřená je znatelně změna děložního čípku, ZEV, otočená k vagíně.

Při identifikaci vrozené onemocnění, ženy kontrolují funkci vaječníků, a také krevní test pro výzkum hormonů. Pro objasnění diagnózy, je nutné provést další studium tkáně z postižené oblasti na buněčné úrovni (cytologická studie). Cervikální buňky jsou zkoumány metodou PCR, stejně jako s pomocí bakterioskopické a bakteriologické analýzy.

Po absolvování všech analýz se provádí kolposkopie. Tato metoda pomáhá určit šířku a hloubku OZ, počet záhybů, jakož i vytvořit vrozené onemocnění nebo získané. Pokud byla erozizace diagnostikována, pak objasnit diagnózu činí biopsii, aby se eliminovala erozi ecropion čípku a varování upozornění na rakovinu.

Léčba

Kryodestrukce pro ženyLéčba začíná eliminovat všechny související onemocnění, normalizace mikroflóry vagíny a restaurování přírodní struktury orgánu. Terapie je předepsána, s ohledem na různé faktory: věk, stav reprodukčního systému a výsledky analýz. Metody Léčba:

  • Mladé ženy s vrozenými onemocněním ukazující chirurgie rádio vlny. Pokud tato metoda nedala výsledky, pak se uchýlit k operaci chirurgie.
  • Zánětlivé procesy léčit antibiotika. Kromě antibiotik jsou pacienti předepisováni imunomodulační léky. Pokud akutní fáze onemocnění prošlo, pak se provádí lokální léčba. Cervix se zpracuje se speciálním prostředkem, například 3% multipolonovým roztokem.
  • Obnovení normální vaginální mikroflóry, předepisovat probiotika a doporučit finanční prostředky pro každodenní intimní hygienu.

Radio Wave Conizice

Provozní zásah

Získaný ectropion léčí chirurgicky. Současně, kužel, který může být proveden následujícími metodami:

  1. Laser. Postižená plocha tkaniny je vystavena laserovému paprsku. Způsob se nepoužívá v dysplazii druhého a třetího, v přítomnosti významné jizvy na místě erozi a během rakovinných formací.
  2. Elektroponizace (konizace smyčka). Ve většině případů.
  3. Radio Wave Conizice. Při vystavení rádiové vlny na tkanině se vyskytuje jeho koagulace, což zabraňuje vývoji krvácení. V důsledku léčby nejsou jizvy tvořeny a zdravé tkaniny nejsou poškozeny.

Postup se provádí v místní anestezii. Výsledný kus tkaniny je odeslán do laboratoře pro podrobnou studii. Pokud se po operaci, byly vytvořeny velké poruchy tkáně, byl proveden kosmetický provoz na genitáliích.

Po postupu je nemocniční list vydán po dobu jednoho až dvou týdnů. Sex Life se doporučuje začít nejdříve 30 dní po postupu. Žena je povinna dodržovat opatření: Nepoužívejte tampony, neplavujte se v otevřených nádržích, bazénech, vanu, ne malování.

Během těhotenstvíPokud byly šišky děložního čípku vedeny narozenou ženou, pak v budoucnu může mít problémy s nepříznivostí těhotenství a porodu. Jizlost deformace vede k porušení dodávek krve, to znamená, že krk v obecné aktivitě nebude otevřen. Je velmi nebezpečné, protože špička krku se pohybuje směrem k dělohu. V tomto případě je ukázána naléhavá císařská sekce.

Eroze a ekredopion děložních děložních děložních dělic nejsou typické pro určitou skupinu žen. Vývoj patologie se stejnou pravděpodobností může podléhat mladým dívkám a ženám starším. Pro včasnou prevenci musí ženy pravidelně navštívit gynekologa. Pouze lékař může přiřadit vhodnou léčbu.

Pokud je nemoc detekována ženou během těhotenství a zároveň neexistuje podezření z onkologie, pak v jeho přerušení není potřeba. K léčbě lze postupovat po porodu. Terapie se provádí individuálně s přihlédnutím k vlastnostem a anamnémismu pacienta.