Pravděpodobnost otěhotnění po čištění (škrábání) dělohy

po čištění otěhotnění

Pod čištěním porozumět gynekologickým postupem škrábání - odstranění nežádoucího obsahu dělohy. Nejčastěji, potřeba provádět tuto operaci dojde po potratu, zmrazené těhotenství, potratu nebo pod patologií dělohy. Ženy, které trpěli provozní zásah, mají zájem o šanci v budoucnu představit dítě. V tomto článku budeme diskutovat o všech nuancích spojených se škrábáním a těhotenstvím.

Gynekologové zajišťují - po čištění, můžete otěhotnět a relativně rychle. O měsíc později je žena již schopna otěhotnět dítě. Neměla by však spěchat s těhotenstvím, protože to vyžaduje podstatně více času, aby plně obnovil tělo.

Standard doporučení profilů specialistů pro ženy, které prošly škrábání - do jednoho měsíce po operaci, aby se zdržely sexuálních kontaktů, pak neplánovat těhotenství po dobu dalších šest měsíců, předcházet antikoncepčním prostředkům doporučeným navštěvujícím lékařem.

Ale v každém konkrétním případě bude čas, po které můžete naplánovat těhotenství, bude odlišná. Faktem je, že čištění dělohy je plnohodnotným provozem, který se provádí pouze v nemocničních podmínkách pod společnou nebo místní anestezií. Následná restaurování závisí na individuálních vlastnostech těla a může delší dobu zpoždění.

Posouváním

Také nezapomeňte na choroby, která způsobila, že je třeba vyčistit. Podle výsledků ultrazvuku může lékař vidět pouze samotný problém, ale ne důvody. Proto ihned po škrábání jsou vzorky materiálu předány k histologickému vyšetření, které stanoví příčinu potratu nebo měření těhotenství. Následující je předepsán průběh léčby, úspěšně absolvování, které můžete naplánovat těhotenství. Termíny závisí na složitosti onemocnění a pokroku v léčbě.

Nejvyšší šance na následné úspěšné pojetí a nástrojů dítěte po vyčištění dělohy mají ženy, které mají zmrazené nebo nerozdělené těhotenství, se stalo poprvé. V každém případě není možné zoufat, možnosti moderní medicíny vám umožní vyřešit i nejtěžší problémy spojené s reprodukční funkcí ženy.

Při čištění vzhledem k přerušení nežádoucího těhotenství by mělo být chráněno v prvním sexuálním styku, protože šance na to, aby se těhotná bezprostředně po potratu, je ještě vyšší než v případě škrábání, což je potřeba, která je způsobena jinými faktory.

Pokud se žena otěhotněla otěhotně po čištění, aniž by se naplnila doporučení lékařů, může se stát problémem, protože potrat je kontraindikován. By se měl okamžitě poradit s lékařem. Existuje mnoho příkladů úspěšných těhotenství po škrábání, ale ne méně případy, kdy takové těhotenství způsobilo nebezpečné komplikace.