Kondomy pro ultrazvuk

Všechny dívky čas od času projdou gynekologické vyšetření. Dodržování tohoto pravidla je důležité pro zdraví. A bez ohledu na to, ty jsi těhotná nebo ne.

Někdy lékař jmenuje ultrazvuk. Z placené kliniky, zpravidla nepotřebují nic, všechny prostředky jsou již zahrnuty v ceně. Ale zabývající se státem.instituce, je lepší přestavět a užívat lékařské rukavice, plenky, ubrousky (mokré a suché) a kondom pro ultrazvuk.

Mimochodem, takový kondom se nazývá Tryska pro ultrazvuk.

Velmi často na fórech najdete otázku "Proč si kondom na ultrazvuku". Odpověď je zde pouze jedna: to znamená, že budete dělat vaginální vyšetření a bez svodění není třeba dělat (ochranu a hygiena).

Proč potřebujete kondom ultrazvuku?

UZI, pod kterým je potřeba použití kondomu:

  • Transvaginální (převodník je zaveden do vagíny)
  • Transrektální (převodník je zaveden do konečníku přes zadní pass)

Tyto postupy jsou určeny pro:

  • Včasná těhotenská diagnostika
  • Identifikace patologie močového měchýře
  • Detekce gynekologických onemocnění, neoplazmů, zánětlivých procesů
  • Studie prostaty a osiva bublin (u mužů)

Jak se ultrazvuk s kondomem?

Transvaginální

T.na. Transvaginální ultrazvukový senzor je zaveden do vagíny, pak takový průzkum činí pouze ty ženy, které již chovají sexuální život.

Postup je naprosto bezbolestný, ale někdy může doručit nepohodlí.

Před postupem musíte vyprázdnit močový měchýře. U chronické zácpy je nutné den před ultrazvukem, aby byl klystýr, takže výkaly nezkreslování obrazu.

Pacient svléká k pásu a padá na gauč. Lékař klade na senzor kondomem pro ultrazvuk, promaže jej speciálním vodivým gelem a zavádí zařízení do vagíny (není plně).

Průzkum trvá 5-20 minut, po kterém pacient vydává závěr.

Pokud je močový měchýř zkoumán, může být postup proveden každý den. Pokud se provádí skenování za účelem identifikace gynekologických onemocnění, dělají to v první polovině cyklu. Průzkum malých pánevních orgánů lze provádět v různých časech cyklu.

Během těhotenství je transvaginální ultrazvuk předepsán pouze v prvním trimestru. Po tomto období se ultrazvuk provádí pouze ABDO (přes břišní stěnu).

Transrektální

Vhodné a muži a ženy. Slouží k detekci patologií konečníku a slušného prostoru.

Muži takový ultrazvuk je také předepsán pro studium prostaty a osiva bubliny.

Kontraindikace:

- nedávné intestinální operace
- zhoršení hemoroidů
- únik moči
- hluboké trhliny anální díry

3-4 dny by měly vyloučit výrobky způsobující tvorbu plynu. Den před tím, než postup činí čistící klystýr. Je nemožné jíst 12 hodin před postupem!

Pacient svléká k pásu, padá na gauč na levé straně, ohýbá nohy na kolenou a přináší je do žaludku. Lékař dává senzor kondomu, promaže ji gelem a zavádí do konečníku přes anální otvor.

Postup je zcela bezbolestný, ale nepohodlí může být přítomen.

Trvání průzkumu 5-20 minut. Po dokončení budete mít výsledky.

Jak se připravit na ultrazvukové vyšetření?

Jaké kondomy jsou potřebné pro ultrazvuk?

Jaké jsou kondomy pro ultrazvuk od běžných gumových antikoncepce? Rozumíme.

Tak, tryska (presic) pro ultrazvuk musí splňovat následující požadavky:

  • Vyrobeno z přírodního latexu, hypoalergen
  • Maximální transparentní
  • neobsahuje lubrikanty a příchutě (tyto látky jsou špatné "dostat se kolem" s akustickým gelem pro ultrazvuk, může způsobit alergie nebo podráždění, stejně jako interferovat s výzkumem)
  • pevně se hodí k senzoru (nemá spermie)
  • Má dokonale hladký povrch (roztržení a žebra odjíždí na ložnici)
  • nevytváří záhyby, když jsou vybaveny
  • Prošla přísná kontrola kvality

Je možné použít obvyklý byt?

Pokud najednou nemůžete najít speciální gumové produkty pro ultrazvuk, můžete s sebou snadno vzít běžný kondom. Hlavní věcí je, že odpovídá většině požadavků.

Ale trysky pro ultrazvukové použití pro sex je zakázáno. Za prvé, nestačí pro penis. Za druhé, nemají jednotku a mazání, v důsledku toho mohou snadno zlomit. Za třetí, neposkytují vám v průběhu pohlavního styku.

Podmínky pro ultrazvuk: Foto, odrůdy

Kondomy hledají ultrazvukové takto:

Jaké kondomy pro ultrazvuk jsou a jak si vybrat trysku pro ultrazvuk?

Gumové výrobky (trysky) pro ultrazvuk mají podobné parametry. Jejich rozměry: délka 18-20 cm, šířka (průměr) 2,8 cm, tloušťka stěny 0.06-0,065 mm.

Kvalita produktů různých firem není příliš odlišná. Tak si neváhejte vybrat si.

DŮLEŽITÉ: Při skladování by kondomy neměly být vystaveny vazelínu, olejům, organickým rozpouštědlům, olejovým produktům, fenolům, kyselinám a alkálům.

Populární známky Kondomy pro ultrazvuk: Cena

  • Kondomy pro ultrazvukové latexové "Azri" (OJSC "Aravir Gumový výrobní závod") - Vhodné pro jakýkoliv ultrazvukový rosovaginální senzor. Přírodní latex, bez mazání, bez pohonu. 19 cm / 2,8 cm / 0,05-0,09 mm. Cena na Konomii "Azri" 1 ks. = 4.45-8 rublů - 100 kusů. = 445 rublů.
  • Kondomy pro amor ("Amor Gummiwaren GmbH", Německo) - přírodní latex. Vhodné pro všechny typy ultrazvukových senzorů. Mají tři velikosti v průměru: 18, 28, 34 mm. Délka 20 cm. Tloušťka stěny 0,065 mm. Bez mazání a pohonu. Cena na kondomii "amor" 1 ks. = 4.50-10 rublů - balení 100 ks. = 525 rublů - balení 200 ks. = 900 rublů.
  • Kondomy pro ultrazvuk "viva" ("Karex Industries Sdn. Bhd.", Malajsie). 19cm / 2,8 cm / 0,065 ± 0,015 mm. Cena: 1 ks. = 7,15-15 rublů - 100 kusů = 715 rublů.
  • KONDOM PRO Ultrazvuk "Medus" ("Shanghai Biomed Průmyslová CO., Ltd ", Čína). 18cm / 2,8 cm / 0,06 ± 0,001 mm. Cena: 1 ks. = 7,5-18 rublů.
  • Kondomy pro ultrazvuk "VIZIT » (Německo). Cena za 1 ks. = 20-35 rublů. Přírodní měkký latex. Ověřená kvalita.
  • Kondomy pro ultrazvuk "Evisonic »
  • Kondomy pro ultrazvuk "Kryty Transducter "(sIVCO)
  • Kondomy PRO Ultrazvuk "Ultrazvuková pláště Sonda pokrývá latex"

Kde koupit trysku (shell) pro ultrazvuk?

Kondomy pro ultrazvuk prodávané v lékárně. Jen mi povězte na pokladně, jaké účely potřebujete kondom - a lékárník vás vyzvedne vhodný produkt. Buď první volání pár lékáren tak, aby se při hledání vhodných. Můžete si je také koupit v klinice (nemocnici). Mějte na paměti, že ceny budou výše. Ano, a v přítomnosti možná nejsou tolik možností. Proto se postarejte o výběr trysek pro ultrazvukový senzor znamená předem.

Co říká lékaře

Transvaginální ultrazvuk bez kondomu?

Velmi často na fórech můžete uspokojit téma pro diskusi, jako je "lékař nedal kondom na senzor během ultrazvuku! Co dělat? Pomoc!"

hladký kondomBez paniky. Studie transvaginálním senzorem bez ochrany je vyloučena i pro technický důvod, t.na. Obraz na obrazovce lze získat pouze v případě, že existuje vodivé ultrazvukové médium, t.E. gel. A gel nelze držet na senzoru bez přítomnosti vhodné ochrany. Kromě toho, aby se gel přímo do měniče samotného bez použití kondomů je přísně zakázáno. Jinak může vést k poškození zdravotnického vybavení.

Proto pokud jste si všiml prezidenta na senzoru, stále to neznamená, že tam nebylo. Pamatujte si, na začátku článků jsme hovořili o tom, že jeden z požadavků na trysku pro ultrazvuk - by mělo být nejtransparentnější.

Ale v každém případě je lepší být omezen a kontrolovat proces opotřebovaného kondomu na převodník.

Na ultrazvuku zlomil kondom, co dělat?

Stává se to extrémně vzácné, ale nikdo není pojištěný. Okamžitě zpracujte všechny kryty, které byly v kontaktu se senzorem s roztokem spermicidu. Stejně jako následně projít testy na STD.

Je upraven ultrazvukový senzor?

Snímač je zpracován speciálním roztokem. Obyčejná antiseptika, která se prodávají v lékárně, pro tento účel nejsou vhodná.

Kondomy pro ultrazvuk: recenze

Negativní recenze na internetu jsou velmi málo. Je pochopitelné - cílem těchto ochranných prostředků není jasně dodávat radost. Hlavní věc je, že tryska je trvanlivá a odpovídala všem potřebným parametrům.