Kondomy masculat

Kondomy Mascotlan jsou známé pro jemný materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Od jiných známek se vyznačují pocitem úplné absence kondomu během sexu. Hygienické a kvalitativně vyrobené, budou přednášet potěšení obou partnerům.

Struktura

Mužské kondomy z vysoce kvalitního latexu. Tento materiál je hypoalergenní. Dostat to z šťávy ze stromu gevei. Oblast rostoucího stromu je Střední Amerika. Šťáva se shromažďuje hlavně v zimě. Předpokládá se, že v tomto období je lepší kvalita.

Pak je dodáván do Německa, kde se používají k získání spolehlivého materiálu, ze kterého jsou již provedeny antikoncepce. Kromě toho jsou německé kondomy zpracovány silikonovým mazáním. Balení skládaný standardní množství - tři kusy.

Kondomy Masculat

Spolehlivost a kvalita zboží jsou kontrolovány a certifikovány v souladu s evropskými a mezinárodními normami. V Rusku odpovídají GOST 4645 - 81. V evropských zemích - EN 600.

Při každé výrobní fázi, kompletní kontrola a testování produktu. A stupeň ověření kvality potvrzuje další laboratoř. Kromě kontroly lidí se provádí elektronická kontrola na přítomnosti malých otvorů a nesrovnalostí na materiálu.

O balení by mělo být řečeno samostatné slovo. Má náměstí. Díky tomuto tvaru je mazivo rovnoměrně rozložen na povrch a nenechává jedno suché místo. Masculat nebude suchý a neztrácí své vlastnosti v průběhu datu expirace.

Vyrobeno z vysoce kvalitních hliníkových fóliových obalů, to nedovoluje sluneční světlo na lubrikantu a kondom sám. Protože pod působením lehkých latexů se zhroutí a antikoncepci ztrácí své vlastnosti. Díky takovému balíčku se zvyšuje trvanlivost tohoto typu antikoncepce.

Charakteristika kondomů Masckulan

Tento typ latexu nemá nechutnou vůni gumy, zvláštní pro levné kondomy. Pokud jsou tyto kondomy ochuceny, pokračují od nich čistou vůni, nevyslovené boční vůní nízkodobého latexu.

Vysoká kvalita je také charakterizována spolehlivostí. Například na ruském Gostu, síla na přestávce tohoto produktu je 43. V kondomech Maskulan se bod mezery zvyšuje na 83. Pozitivní kvalita je považována za přetrvávající pružnost při prodloužení.

Důležité! Dokonce i se silným napětím, latex tyto vlastnosti neztratí.

Tvůrci mužského mužského nebyla obejít a barvou. Všechny kondomy mají pěkné oko pro oko. Jemný růžový stín. Protože lidé mají tuto barvu spojenou se zdravím.

Kondomy Masculat

Existuje široká nabídka tohoto produktu. Různé modely, chuť, různé barvy, s spermicidální mazáním (pro dodatečnou ochranu proti těhotenství) a bez něj, jsou vytvořeny speciálně s přihlédnutím ke všem potřebám progresivního moderního mládeže.

Kondomy jsou rozděleny do dvou hlavních typů:

  1. Masculan Ultra.
  2. Masculan Classic.

Každý typ je rozdělen do subtypů. Klasika zahrnují následující poddruh:

  • Mužská nabídka - liší se hladkým povrchem, nemají nic nadbytečného;
  • Praštěný&Žebrované - s kroužky a verše uspokojit muže a ženu;
  • Anatomic - pro pomocnou stimulaci partnera;
  • Dotty - pro ty, kteří chtějí více potěšením milovat;
  • XXL černá - černá a velká velikost.

Ultra kondomy zahrnují:

  • Tutti-fruitty - pro orální sex s ovocným zápachem;
  • Dvojitá ochrana - pro dvojí ochranu proti těhotenství;
  • Zelené jablko - pro orální sex s vůní jablka;
  • Dlouhé potěšení - zahuštěné zdi tohoto kondomu slouží k rozšíření potěšení.

Kondomy Masculat

Velikost

Délka kondomů "Masculat" - 185 milimetrů. Jiné antikoncepci ne více než 180 mm. Při provozu kondomu menší než 180 mm se člověk cítí, že antikoncepce nebude na celém penisu a může sklouznout. "Mascultivor" s velikostí 185 mm nezpůsobuje takové nepohodlí.

Výše popsaný typ xxl černé antikoncepce je stále prodloužen o 10 milimetrů.

Pozornost! Pro lepší navigaci lidí v typech kondomů z německého výrobce "Masculan" každý z nich je očíslován od 1 do 4.

Podmínky použití kondomů muskuluje

Pokyny pro použití kondomů Muscilátu:

  • Před použitím zkontrolujte trvanlivost kondomu;
  • Jemně odtrhněte horní část balení tak, aby nedošlo k poškození antikoncepce (neodstraňujte je se zuby, hřebíky, klíče);
  • Jemně zatlačte spodní okraj obalu a pod působením mazání vyjde;
  • Pak si ho vezměte dvěma prsty pro kroužek;
  • Vyčistěte nádrž kondomu a uvolněte vzduch. Pak dejte antikoncepci na hlavu Eregined hlavy v kruhu!!!) penis;
  • Odvrátit extrémní maso a natáhnout kroužek pro celou délku penisu;
  • Po pohlavním styku odstraňte penis z pochvy a opatrně odstraňte kondom;
  • Zabalte do celofánového obalu nebo ubrousku a odhoďte se v kbelíku za odpad.

Kondomy Masculat

Skladovatelnost

Skladujte kondomy se doporučují k datu uvedenému na obalu, při teplotě 0 stupňů Celsia na 25 stupňů Celsia, v suchém a přímém slunečním místě.

Kondomy jsou prováděny s použitelnou životností až pěti let.

Cena do kondomů masážníka

Kondomy Masculat

Ceny kufříkových kondomů jsou k dispozici spotřebitelům.

Pozornost! Náklady na antikoncepci jsou nižší než patnáct procent než konkurenty.

Produkt třídy "Elite" je umístěn v průměrném cenovém oddělení. To znamená, že produkt společnosti "Masculan" vysoké kvality se prodává za nízkou cenu za většinu obyvatelstva.

Kondomy Masculat - Odolný, spolehlivý a hypoalergenní. Vytvořil profesionály v Německu, "Masculat" nikdy nenechávejte a nenechte se. To je kvalita osvědčená v průběhu let.

Recenze kondomů Masculato

Kalmykov Andrey Sergeevich, 35 let, g. Sochi
Jsem alergický na latex, takže téměř nepoužívám antikoncepci. Ale manžel byl zakázán antikoncepčními prášky na zdraví. Doktor mi poradil kondomy maskulat. Rozhodli jsme se zkusit. Koupil několik kusů v lékárně. Pravda, pro naši peněženku teď se zdálo trochu drahé, ale stálo to za to. Příjemný, jemný a s jímky. Oba jsme spokojeni.
OSIPOVA VICTORIA MIKHAILOVNA, 26 let, g. Petrohrad
Rozhodl jsem se udělat dárek svému manželovi na narozeniny. Musím říct, že nemám rád cum. Několikrát jsem se snažil s kondomy, ale od zápachu kaučuku jsem mě téměř otočil. Proto jsem si vybral dlouhou dobu - speciální pro orální sex. Ano, a chtěl jsem prosím hodně mého muže. Narazil na mužculat. Večer prošel vynikající! Po kondomech, Mascultor nemá náznak vůně gumy, jen jahodová vůně.