Opakovaně použitelné kondomy

Řekni, že chamtivost není svěráček. Kdo ví, kdo ví ..

Dnes budeme hovořit o kondomech opakovaného použití. Jak říkají, všechno je dobře zapomenuté. Po všem Ve starověku byly všechny prezidenty opakovaně použitelné. A zřejmě toto uspořádané, protože lidé nakonec přišli k použití jednorázových gumových antikoncepce.

Ale znovu přišli časy, když mohou být kondomy zabaleny, suší se a znovu se obrátit. Je to opravdu tak pohodlné a bezpečné? Podívejme se na tento produkt podrobněji.

Pouzdro na penis opakovaně použitelný

Vlastnosti kondomů opakovaného použití

Co dělalo opakovaně použitelné kondomy z

Tyto výrobky jsou nejčastěji prováděny z konopířů, tento materiál je biologicky rozložitelný a bezpečný pro životní prostředí. Existují však možnosti vyrobené ze silikonu.

Ne tak dávno, latexové lisy opakovaného použití. Jejich tloušťka je pouze 0,01 mm (namísto standardního 0,06). Jsou schopni vydržet tření, tlak a mechanické poškození. Určeno asi 100 sexuálních akcí. Článek Horní část nejmodlivnějších kondomů

K dispozici jsou také možnosti pro podšívky (trysky) na penisu (například kokos extrémní rukáv). Tyto produkty se rozšiřují a zahustí mužského sexuálního orgánu. V důsledku toho je schopen dodat nové smysly partnera. Muž bude také dostávat nějaký pocit - účinek vakuové masáže penisu. Jediný nuance - velikost musí být vybrán individuálně.

Výhody opakovaně použitelných kondomů

- bezpečné pro životní prostředí (po likvidaci)

- lze použít až 100krát (úspory)

Nevýhody opakovaně použitelných kondomů

- nemůže plně zaručit ochranu od Std

- lze rozdělit do nejodpovědnějšího okamžiku (nicméně jako kdokoliv. Nejdůležitější, co je nejdůležitější, zvolte vysoce kvalitní osvědčené značky)

- může snížit citlivost

- Po pohlavním styku by mělo být Ihned (T.E. Opravdu okamžitě) Umyjte, suchý a léčit se speciálním baktericidním roztokem, který se prodává v lékárně nebo online obchodech

- Pokud je uloženo nesprávně, jejich použití nebude docela hygienické

- vyžaduje použití Další maziva, jak vnitřní i na vnější straně

Jak používat opakovaně použitelný kondom?

  • Odstranit z balení
  • Výrobek důkladně omyjte mýdlem
  • Dát do sucha
  • Naneste dostatečné množství maziva na obou stranách kondomu (vnější a vnitřní)Ruce předpis
  • Opatrně položte kondom na vybudovaném penisu
  • Po pohlavním styku důkladně omyjte produkt mýdlem a speciálním kartáčem
  • Jídlo
  • Zvláštní řešení
  • Odstranit ve speciálu.Krabice (pokud je materiál vyžaduje, pak to stojí za to, aby se pokropil mastek, aby se zabránilo lepení stěn výrobku o sobě)
  • Skladujte v temné místnosti při pokojové teplotě

Sex s opakovaně použitelným kondomem: recenze

Většina mužů poukazuje na to, že si nevšimnou zvláštní rozdíl, ať už se jedná o obyčejný presque nebo opakovaně použitelný byt.

Často je často napsáno, že tyto opakovaně použitelné produkty se rychle spěchají. To je s největší pravděpodobností kvůli zhoršení technologií, zpracování a skladování. A také s tím, že takové verše většiny nákupů na čínských stránkách. Je pochopitelná - cena pro vysoce kvalitní spolehlivé značky začíná od 700 rublů za kus. Ale co je pro vás důležitější - zdraví nebo peníze?

Mimochodem, dívky opouštějí velmi a velmi pozitivní zpětnou vazbu o takovém kondomu. Hlavní stížnost - bojí se, že není hygienický. A ještě víc, ne v bezpečí.

Kde koupit opakovaně použitelné kondomy (cena)

V lékárnách ještě nebyly vidět (jako poslední možnost na velkém měřítku). Ale na specializovaných lokalitách a sexuových vlakech existuje mnoho takových produktů pro každý vkus.

Tento druh je samozřejmě plný čínských stránek. Sotva však tyto produkty odlišují spolehlivostí a trvanlivostí. Plus opět - velikost čínských "krytech" je řádově menší.

Cena takových kondomů se liší a závisí na výrobci. Například na stejném Alixpressu bude opakovaně použitelný kondom stát od 20 do 690 rublů za kus. A na oficiálních stránkách evropských výrobců, cena začíná od 700 rublů od sebe a přichází na 4.150 (například Fatex Falotex Falotex).

Opakovaně použitelné kondomy s almexpress: Hodnocení videa