Výběr krve při porodní kontrole

Krvácení při užívání antikoncepčních pilulek v normě může dojít v prvních měsících po zahájení použití těchto léků. Pokud Orální antikoncepce (OK) Nepodařilo se k ženě správně, po určité době se krevní masculined zastaví, ale nastane pouze pravidelný menstruační výboj. V případech, kdy ta poslední přetrvává více než tři měsíce, lékař určí příčinu a vybere další antikoncepci.

Pokud se ve středu cyklu objevilo hojné krvácení, pak se musíte kontaktovat lékaře v blízké budoucnosti. Výběr během recepce antikoncepce. Vystraňují se jako normální, tak naznačují, že vybraný lék nevyhovuje ženě.

Adaptace krvácení

ovulace

Zrání vajec, ovulace a endometria odmítnutí během menstruačního období jsou regulovány hormony ženského sexuálního systému. V první fázi cyklu převažuje působení estrogenu, což stimuluje zrání folikulu. Od folikulu uprostřed cyklu, zrála vejce, t. E. Ovulace přichází. Ve druhé fázi je hladina estrogenu a progesteronu zvýšena, což připravuje stěny dělohy k možné implantaci embrya.

Koncentrace genitálních hormonů v antikoncepčních tabletách je vždy menší než obsah těchto účinných látek v těle ženy. Pro adaptaci se proto vyžaduje určitý čas pro přizpůsobení působení použitého drog.

V průběhu 2-3 měsíců může být při příjmu antikoncepce oddělovací sekce. Nezávisle se zastaví po závislosti na nízkých dávkách hormonů. Pokud je bezvýznamný krvácení, a stačí použít několik denních těsnění, pak nepotřebujete žádné další akce. Hnědé vypouštění mají takovou barvu v důsledku skutečnosti, že malé množství krve se smísí s vaginálním hlenem.

Zrušení léčiva nebo nahrazení na druhou během tohoto období není vyžadováno. Antikonceptivní efekt se nesníží, pokud vezmete nástroj včas.

Když krvácení není zastaveno, stát se hojným a doprovázeným bolestí v dolní části břicha, musíte naléhavě kontaktovat lékaře.

Každá čtvrtá žena má adaptivní krvácení přes 3-6 měsíců. Pokud po uplynutí této doby nezmizí, a pokusy o vyzvednutí další OK nejsou dokončeny, pak by mělo být odmítnuto z této metody antikoncepce.

Menstruační výboj

antikoncepce

Mělo by být zřejmé, že s tímto způsobem prevence těhotenství není pravdivá menstruace, ale zrušení krvácení při užívání cca. Oni jsou také nazýván menstruační. Jedná se o alokace, jsou normální, když brání antikoncepční pilulky.

Většina antikoncepčních prostředků se provádí do 21 dnů a pak potřebuje Sedmidenní přestávka. Například takový režim recepce normonu. Vzhled měsíční ženy by měl čekat 2-3 dny poté, co byl kuchař.

Někdy během přestávky mezi balíčky, dívka stará, že nešli měsíčně. Pokud žena pravidelně v předchozím měsíci pravidelně v pořádku a nezměnila příjem tablety ve srovnání s časem déle než 12 hodin, pak na 8 dní by měla začít pít další balení antikoncepce. Začátek menstruačního výboje není nutný čekat.

Když dívka pije antikoncepci nepravidelně a chová se sex, a období nezačaly, pak je nutné těhotenství těhotenství. Než to nestojí za obnovení.

Některé ok pít do 28 dnů, po kterých okamžitě začnou pít tablety z nového balení, aniž by se přestaly. Vypouštění krve nastane při užívání tablet, které neobsahují hormony, t. E. představují placeb.

Pokud byla menstruace před zahájením OK pravidelné, pak po zrušení antikoncepce zůstane stabilní. Někdy měsíčně obnoveno pro 2-3 cykly. V případech, kdy se nestane, musíte kontaktovat lékaře.

Na začátku a na konci recepce se říká krev

Pokud doba adaptačního období prošla, ale hnědá izolace ve formě hmot přetrvává, pak může znamenat, že vybraný antikoncepční činidlo nespadá do ženy. V takové situaci, výměna drogy použitého na jiném.

Když dívka bere tablety od začátku nebo středu obalu, a vzniká nákladová hnědá izolace, což znamená nedostatečnou koncentraci estrogenu v přípravku. V takové situaci je nutné vybrat OK s vyšším obsahem tohoto hormonu. Například, pokud jsou tyto sekce detekovány při odebrání mikrosterného antikoncepčního léku, je předepsán lék ze skupiny s nízkým objemem KUCHAŘ (Yarina).

Pokud je ve středu cyklu krvácení nebo při příjmu nejnovějších tablet balení, může znamenat, že žena nemá dostatek gestagne složky. V takovém případě je lék předepsán s jiným gestagenem.

Hojný krvácení

Pokud se na pozadí recepce antikoncepčních tablet objevily hojné výboje krve, které jsou podobné menstruačnímu, označuje výskyt průlomového krvácení. To je charakteristické pro tento případ, kdy je endometrium ovlivněno poté, co účinek progesteronu začne odmítnout, a obsah estrogenu v přijatelném OK nestačí k zastavení výsledného krvácení dělohy.

V tomto případě musíte kontaktovat specialistu. Ale mohou být situace, kdy okamžitě jít do gynekologa není možný. Pak lékaři doporučují zaujmout dvojí denní dávku antikoncepce (1 tabletu ráno a večer). Pít lék v tomto režimu je nutný denně až do ukončení krvácení.

Později je důležité navštívit gynekologa, aby zjistil, proč taková situace vznikla. Poté, co doporučuje další lék. Například, pokud dojde k krvácení při odebrání mikrosterované antikoncepce JE, pak lékař jmenuje nízkoplasie OK (Yarina tablety nebo jiné lék z této skupiny).

průjem

Také průlom krvácení může začít v případech, kdy:

  • porušil schéma pro použití perorální antikoncepce, t. E. Žena zapomněla pít jinou tabletu;
  • Vznikl průjem nebo zvracení, což zhoršilo sání antikoncepce;
  • Žena bere antibiotika nebo léky ovlivňující provoz CNS;
  • Prostředky obsahující složení mladiny sv. Jana;
  • Schéma pro příjem antikoncepce je prodloužen (v tomto případě je OK přijímán po dobu 63 dnů, pak přestávku po dobu 7 dnů a po obdržení příjmu tablet).

Krvácení po mimořádné antikoncepci

Nouzová antikoncepce

Tato antikoncepce je zaměřena na prevenci těhotenství po sexuálním nechráněném kontaktu nebo neúčinným použitím jiných prostředků. Mezi procedury z této skupiny patří:

  • Gestagenní léky (Postinor, Escapel);
  • Antihistaminika (Hyneprovon).

Tyto prostředky musí být použity po dobu 2 nebo 3 dnů po sexuálním nechráněném kontaktu. Přípravky způsobují značné porušení hormonálního pozadí, které zabraňuje možnosti těhotenství.

Nejčastějším vedlejším účinkem nouzové antikoncepce - krvácení, které může začít po několika dnech po užívání léku. U některých dívek vede použití těchto opatření k poruchám cyklu.

Výběr při užívání krvavého povahy vznikají jak v normách, tak v různých porušování. Proto, pokud prošlo adaptační období, a výběr přetrvává, budete potřebovat konzultaci lékaře. Také naléhavá pomoc je zapotřebí v případech, kdy krvácení je hojné, bez ohledu na dobu trvání léčiva. Během zkoušky se lékař zjistí, co způsobilo krvácení, zastaví ho a pak se rozhodne, které antikoncepce pro ženy lze vzít dále.