Kondomy durex dlouhá hra

Kondomy Durex Dlouhá hra

Kondomy Durex Dlouhá hra jsou Kondes, které jsou ideální pro ty, kteří chtějí rozšířit svátost lásky a získat nejvyšší potěšení od pohlavního styku s partnerem, takže okamžik momentu blížícího se vrcholu. Takový účinek je možný vzhledem k vysokému obsahu speciální mazání ve složení těchto výrobků, což má pozitivní účinek ovlivňuje celý sexy proces.

Výrobce

Kondomy samy o sobě jsou vyráběny ve Velké Británii SSL mezinárodní korporace specializující se na latexové produkty a hygienické subjekty. Jsou dermatologicky testovány a 100% testovány elektronikou, jako zbytek těchto produktů DUREX.

Struktura

Délky dlouhé hry kondomy jsou vyrobeny z přírodního hladkého latexu, rozmazané zevnitř rovnoměrně distribuované vrstvy silikonového maziva, smíšeného s anestetikem - 5% benzocain. Je to tato složka, která pomáhá prodloužit proces sexuálního činu po dobu 10-20 minut kvůli účinku "zmrazení" citlivých nervových zakončení na genitální orgán mladého muže.

Vzhled a velikosti

DUREX DLOUHÁ PLAY REVAINOVÁNÍ BALENÍ SIDE
Foto: Reverzní balení
  • Barva - transparentní.
  • Vůně latexových produktů chybí zcela díky vyráběné společnosti Durex Výrobní technologie.
  • Množství maziva je dostatečná.

Rozměry

  • Délka produktu - 19 cm.
  • Šířka - 56 mm.
  • Tloušťka použitého materiálu je 0,07 mm.

Kondomy mají speciální anatomickou formu, mají skladovací zařízení pro tekutinu osiva a je vhodné pro většinu mužů, a to navzdory skutečnosti, že jsou o něco více než například standardní produkty od CONTEX.

průměrná cena

Cena podobných produktů v různých oblastech a výstupech je jiná. Tento okamžik závisí na marži prodávajícího. V průměru v Rusku však balení se třemi latexovými produkty bude stát kupujícím ve výši 139 rublů a výše, a balení s dvanácti kondomy stojí od 680 rublů.

Porovnejte ceny v obchodě
názevCenaInternetový obchod
  • Durex Long Play №3

 350 rublů

Koupit
Růžový králík
  • Durex Long Play №12

720 rublů

Koupit
Růžový králík

Recenze

Mnoho spotřebitelů reaguje pozitivně o úžasných vlastnostech Durex Dlouhá hra, aby rozšířila sexuální akt na poměrně slušný čas a s radostí si všimne jejich sotva hmatatelné tloušťky, vysokou pevnost a 100% spolehlivost. Podle výsledků nejvíce Durex Dlouhá hrací průzkumy - jsou nejlepší latexové produkty v jeho segmentu a je již pouze pro to, navzdory poměrně vysokému cenovce by se měli pokusit.

Recenze Durex Long Play - vynikající kvalita, ale drahé
Zpětná vazba je vynikající kvalita, ale drahá (zdroj: IrecMend.Ru autor: hypostasis)
Recenze Durex Long Play - vhodný, když to nebylo dlouhé
Zpětná vazba - vhodná, když "nebyla dlouhá" (zdroj: Irecommate.Ru autor: yant)
Recenze Durex Long Play - velmi efektivní
Zpětná vazba - velmi účinná (zdroj: Irecomatment.Ru autor: roman_1990)