Vodní pepř tinktura pokyny pro použití během menstruace

Vodní pepř je také volal pepř. Rostlina je často přijímána pro plevel a zničí. Nicméně i ve starověku, lidé ho našli používání v boji proti různým typům onemocnění a porušování v práci těla. Textura vodního pepře během menstruace se dnes používá v gynekologické praxi, aby se odstranil onemocnění, stejně jako příliš silný a dlouhý krvácení.

Účinnost vodního pepře

Extrakt vodního pepřu pro snížení menstruace se také používá pro pojivo a antimalémový účinek. První zmínka o závodě jako drogy byla nalezena v rukopisech léků starověkého Říma a Řecka. Podrobná studie vlastností Highlandera vzala 1910-1920. Piotrovský během studií potvrdil příznivý účinek závodu na schopnost krve. Později se zapojit do povahy užívání závodu, pokračování Kravkova, odhalující účinnost léků proti krvácení v patologiích dělohy a hemoroidů.

Highlander odkazuje na jednoroční byliny. Je schopen dosáhnout výšky 60-80 centimetrů. Stonek má štíhlé a rovné rostliny, trochu rozvětvené. Listy se týkají lanoalového typu a končí s špičkou. Závod je často používán při vaření nádobí jako koření, protože chuť se podobá pepře. Stonek a listy trvají na alkoholu nebo vodě a jsou agentem pro prodej léků v lékárnách. Díky širokému Highlanderovi mohou každý připravit lék doma.

Pepřový extrakt má příznivý vliv na tělo a má takové účinky:

  1. Obohacuje vitamíny, včetně D, A, K, opalovacích látek, glykosidu a flavonoidů.
  2. Dezinfikovat.
  3. Zastaví zánětlivé procesy.
  4. Snížit bolest.
  5. Uklidňuje a zmírňuje stres.
  6. Zvyšuje tón plavidel a flexibilitu svých stěn, snižuje propustnost.
  7. Zlepšuje imunitu.

Stejně jako jakýkoli jiný lék, tinktura má možné negativní důsledky a kontraindikace. Před přijetím nástroje, musíte získat lékařské povolení.

Pokyny pro používání léků

Pokyny pro použití vodního pepře tinktura s menstruací popisuje další patologické podmínky, ve kterých je lék účinný:

  1. Krvácení v děložní dutině as hemoroidy.
  2. Proces obnovy po komplikované práci.
  3. Hypotenze a atony děložní struktury.

Existují i ​​jiné dávkové formy léku: prášek, odvodnění, tankování pro čaj. Stejně jako tinktura, mohou být použity pro terapii:

  • migréna;
  • hojný a bolestivý výtok během kritických dnů;
  • vředy nebo špatné kvalitní nádory v žaludku;
  • malárie;
  • onemocnění a poranění pokožky kůže;
  • Patologie traktu a páteře.

Vodní pepř má protizánětlivý účinek, zabíjí mikroby, zastaví bolest, podporuje rychlé srážení krve.

Nelze zapojit s vlastním lékem. Prostředky se skrytým ve složení musí jmenovat specialisty. Doktor určuje potřebnou dávku a dobu trvání léčby.

V průměru pacient spotřebovává od 20 do 30 kapek alkoholové tinktury dvakrát denně. Více než polovina malé lžíce pro pití zakázaných.

Negativní důsledky po používání léčiva vzácně se vyskytují. Mezi vedlejší účinky patří:

  • migréna;
  • Orientační problémy ve vesmíru, maloze;
  • nevolnost a vomot.

Recepty tinktur z pepře

V závislosti na patologiích, pro léčbu, které se činidlo používá, je tinktura připravena různými způsoby. Existuje několik populárních receptů tradiční medicíny:

Recept 1

25 G. Highland Nalijte 0,1 l alkohol nebo vodku. Nástroj na místo, nepřístupný pro sluneční světlo a počkejte 14-15 dní. Je nutné pravidelně užívat léčivou kapacitu. Vodka tinktura nápoje třikrát - čtyřikrát denně na 35 kapkách, alkoholu - 15.

Recept 2

Použijte 15 G. Byliny a 0,2 litrů vodky. Tinktura vložena do místa nepřístupného pro paprsky a počkejte asi 2 týdny. V tomto formuláři je nutné během menstruace zabírat po menstruaci se zpožděním nebo začátkem počátkem a snížením krvácení v děložní dutině. Na jeden den použijte tinktura třikrát. Jednorázová dávka - 10 kapek.

Recept 3

Pro přípravu alkoholického extraktu budete potřebovat suché listy a střídání trávy, připravené v létě. Rostlina je rozdrcena a nalita s alkoholem s koncentrací 70%. Pomocí stejného množství trávy a kapaliny. Nástroj se používá k zastavení nebo snížení krvácení. Pít lék potřebovat před jídlem třikrát denně. Jednorázová dávka - 30-40 kapek.

Kontraindikace pro použití

Před použitím přípravku je důležité pochopit, jak používat vodní papriky během menstruace a v jakých situacích by měly být nahrazeny něčím jiným.

Léčba se nedoporučuje pacienty s porušováním v práci močových orgánů, protože tinktura má diuretický majetek.

Ischemická patologie srdce a krevních cév je také kontraindikováno použití vodního pepře. Náprava má zlepšení efektu koagulace krve. Pacienti se srdečním onemocněním, naopak, potřebujeme ředění.

Ženy s vysokým krevním tlakem je zakázáno aplikovat závod ze stejného důvodu.

Dlouhé využití infuze vede k chronickým migrénům, závratě a odčítání. Pokud takové příznaky indispozice zasahují do známého životního stylu pacienta, od terapie s koní, je lepší odmítnout.

Použití Highlandera v kritických dnech

Recenze vodního pepře během menstruace zaznamenaly vysokou účinnost léčiva v situacích popsaných níže.

Silná bolest během kritických dnů

Slabé křeče jsou považovány za normální a tolerovatelné. V případě akutní bolesti se žena nemůže soustředit na práci nebo odpočinek. Horská tinktura snižuje křeče bez užívání drog v důsledku schopnosti usnadnit kontrakci dělohy.

Výrazný symptomatický premenstruační syndrom

Deprese, Srážka emocionální variabilita prochází použitím vodního pepře uprostřed menstruačního cyklu a během kritických dnů. A také infuze pozitivně ovlivňuje stav střeva, prevence průjmu, zácpy a meteorismu během menstruace.

Poruchy v délce menstruace

Na pomocný pepř uchýlil, když menstruace nezastaví po vydání týdenního krve. Infuze vody v tomto případě se připravuje poměrně rychle. 400 g. Sušené rostliny nalije 0,5 litrů vroucí vody. Nástroj se koná asi 5 minut ve vodní lázni a pak trvá na 3 hodinách. Přijatá jednorázová dávka léků je 100 ml a používá se s přestávkou 6 nebo 8 hodin.

Kožní akné Raishes před začátkem menstruace

V této fázi cyklu se zvyšuje výroba progesteronu a začíná převažovat nad estrogenem. Produkty kožních solí se také zvyšují, což vede k mastné epidermis a tvorbě akné. Závod je použitelná pro kontrolu produktů progesteronu, takže díky ním, riziko vyrážky spadne.

Snížení objemu menstruace

Ve většině případů ovlivňujících charakter menstruace se používá vodní paprika tinktura s hojným měsíčně.

Endometria vrstva, která se vylučuje z těla během kritických dnů, téměř zcela sestává z krevních kanálů. Rutin a vitamin mezi užitečnými složkami Highlandera posilují stěny krevních kanálů a zabraňují zahušťování vnitřního otvoru dělohy. Redukuje také objem vylučování během menstruace. A odvodnění a tinktura založená na rostlinách mají tyto výhodné vlastnosti.

Recenze tinktura vody pepř s hojem měsíčně, většinou pozitivní.

Jak zpozdit měsíční tinkturu vody

Menstruace často narušuje ženské plány, protože jde o důležité události a způsobují nepohodlí. Proto je tinktura vodního pepře často používána k zpoždění měsíčně.

Prostředky lidové terapie je bezpečnější než použití tablet. Ale i takové interference v přirozeném menstruačním cyklu se může proměnit v nepříjemné následky.

Přenos kritických dnů po dobu několika měsíců je nebezpečné pro zdraví žen.

Před použitím Highlander k oddálení nařízení je žádoucí vypočítat pravděpodobnost možných negativních důsledků a přemýšlet, zda je výsledkem rizik.

Zpoždění menstruace infuze se používá třikrát denně - jednou prázdný žaludek a dva - před jídlem. Jednorázová dávka je 40 kapek. Míra příjmu trvá 3 nebo 4 dny a provádí se před odhadovaným začátkem menstruace. Ve stejný den se následně přenese krev.

Hodnocení vodního pepřů pro odložené měsíční, normalizace jejich průtoku a eliminace symptomů PMS poznamenal dostupnost, nízkonákladové náklady a účinnost léčiva. Před použitím nástroje je však lepší konzultovat s lékařem.