Nudný děloha s hormonálním a menstruačním selháním

Je známo, že mnoho rostlin je oprávněně považováno za hojení a slouží k léčbě onemocnění spolu s léky s léky. Kromě toho obrovský počet lidí poskytuje výhody tradiční medicíny jako přirozenější a časově testovaný čas. Je to o tomto nástroji, který bude řeč. Toto je Ortlia Secúnda (Orthília Secúnda), která získala lidový titul "nudné dělohy". Zde je několik dalších jmen: Borovushka, vlasti, lesnictví, ženská tráva, Hare Salt. Rostlina již dlouho používá k léčbě gynekologických onemocnění a nemocí močových cest. Tento článek zváží léčivé vlastnosti této rostliny, metody pro jeho použití a kontraindikace.

Nudný děloha - vytrvalá rostlina s vaječným řezaným listy na tenké tuhé. Roste v Taigu, většinou na Sibiři. Experimenty však naznačují, že nudný děloha se snadno pečovatelem během transplantace na zahradním pozemku a nepotřebuje zvláštní péči.

Použití v medicíně

Nudný děloha se úspěšně používá k léčbě řady gynekologických onemocnění, ale nejčastěji používané k boji proti neplodnosti jak u žen, tak mužů. Má antimikrobiální, protizánětlivý a absorpční účinek a také podporuje imunitu.

Přípravky, které obsahují tuto rostlinu, zlepšují fungování dělohy, a proto mají příznivý vliv na práci celého reprodukčního systému.

Proto se používá při narušení menstruačních cyklů, cystitidy, prostatitidy, pyelonefritidy, různých adhezí, jakož i při léčbě fibromů, děložní misa, Eroze čarže a děložní krvácení.
Tráva se používá ve formě alkoholu a olejových tinktur
Tráva se používá ve formě alkoholu a olejových tinktur, stejně jako voda trvá. Někdy založené na masti. Využívání všech platných možností je však třeba mít na paměti, že při léčbě borových dělohy je nutné konzultovat s lékařem, protože je to silný a ne neškodný nástroj tradiční medicíny.

Složení a léčivé vlastnosti

Léčivá síla této rostliny je skrytá ve svém chemickém složení.

  • Fytogormoni (fytoestrogen, phytoprogesteron) pomáhají snižovat bolest menstruace a překonat rozdíly nálady.
  • Je to nedostatek fytoprogesteronu vede k těmto stavům u žen, vede také k neplodnosti. Fytogorms borovy dělohy Tato nevýhoda kompenzuje. To je příčina rozšířené rostliny. Zlepšení úrovně progesteronu v těle ženy vede k normalizaci produkce hormonu, posílení plodu v děloze, varování Hrozby potratu.
  • Fytoestrogeny jsou schopni zmírnit nepříjemné jevy, se kterým žena čelí v období odlivu: nadměrný pocení, problémy se spánkem, nervozita. Kromě toho mají fytohormons příznivý vliv na tělo jako celek. Přispívají k posílení kardiovaskulárních a nervových systémů, zabraňují rozvoji nádorů, posilují regenerační schopnosti těla.
  • Arbutin (Arbutosid) - další důležitou složkou závodu. Jedná se o hořkou látku známou pro jeho antiseptický účinek. Kromě toho je známo pro hydratační a diuretické vlastnosti. Složení borova je také hydrochinon schopný vykreslování baktericidního působení.
  • Vitamin C stimuluje aktivitu endokrinní žlázy, zlepšuje procesy tvorby krve a má pozitivní vliv na centrální nervový systém. Je také potřeba zlepšit stravitelnost železa tělem.
  • Pryskyřice obsažené v Borovsky, jsou schopny dezinfikovat rány a zničit patogeny mikrobů.
  • Saponiny v kompozici borální dělohy jsou vysoce molekulární sloučeniny, které jsou schopny posílit sekreci bronchiálních žláz a excite centrem kašele. Proto jsou často používány jako expektorant. Rovněž posilují aktivitu hormonů a jsou schopni poskytovat protizánětlivý účinek. Jejich hlavní výhodou je však schopnost rozptýlit vaginální tajemství, což je zvláště důležité při léčbě neplodnosti.
  • V chemickém složení borových

  • Chemické složení boriyru zahrnuje různé organické kyseliny (například víno a citron), stopové prvky (zinek, mangan, měď, titan), opalovací a hořké látky. Zinek je zodpovědný za výměnu bílkovin, aktivuje duševní aktivitu, má schopnost uzdravit rány. Mangan - asistent ve formování kostních a pojivových tkání. Tento stopový prvek má také pozitivní vliv na práci nervového systému a stabilizuje výměnu lipidů. Měď je známý svým antiseptickým účinkem. Tubils dávají protizánětlivý a antimikrobiální účinek.

Obecně platí, že všechny komponenty obsažené v Boroval děloji činí unikátní závod a asistent pod řadou nemocí. Nudný děloha se úspěšně používá v gynekologii. Je schopen pozitivně ovlivnit práci reprodukčního systému, aby normalizoval hormonální rovnováhu, snížit bolestivost menstruace, zvýšit libido, zvýšit aktivitu spermií, zlepšit kvalitu spermií, zabránit tvorbě a vývoji nádorů.

Indikace pro použití

Jak je vidět z úžasně bohatých chemických složení této trávy, může být použit pro léčbu různých onemocnění. Doporučuje se provést nudné dělohy ve zdravotním postižením v práci štítné žlázy, s diabetes mellitus, mastopatie a různými urologickými onemocněními (cystitida, uretritida, zánět ledvin, pyelonefritis, urolitiáza).

Nudný děloha je považována za vynikající obecné moci a úspěšně používán pro léčbu radiculitidy, bronchitidy, vředů, revmatismu. Kromě toho je tato rostlina hlavním nepřítelem oba mužské i ženské neplodnosti, není nic překvapujícího ve skutečnosti, že je široce používán při plánování těhotenství.

Účinnost a bezpečnost léčby borovy

Více recenzí o účinnosti nudného dělohy potvrzuje jeho stav léčebných drog. Mnoho žen napíše, že to perfektně kopíto se zánětlivými procesy během léčby mastopatie. Chvála schopnost Borovy dělohy k léčbě neplodnosti. Na internetu je obrovský počet pozitivních zpětná vazba. Existují však varování spolu s nimi:

  • Někdo si stěžuje na hormonální selhání a vypadávání vlasů;
  • Někdo mluví o negativním dopadu na játra;
  • Některé ženy dokonce psát o možnosti krvácení dělohy;
  • Pro mnoho žen je recepce komplikována bolestmi hlavy.

Doporučuje se pečlivě přečíst všechny recenze a pečlivě zvážit situaci před nezávislým použitím. Samozřejmě, bez doporučení zúčastněného lékaře, není nutné užívat kojence a dekorace.

Jiné nežádoucí účinky

Kromě výše uvedených recenzí jsou registrovány další nežádoucí účinky nudného děložního recepce: závažnost v žaludku, nevolnost, slabost. Pokud se tyto příznaky konají po dobu několika dnů recepce léčiva, musíte přestat pít lék na jejich zmizení. Měli byste také uvažovat o recepci předávkování a obnovování, počínaje malými dávkami.

Často nudný děloha ovlivňuje pravidelnost a charakter menstruace. Cyklus může trvat nebo naopak, zmenšovat se. Menstruační výběr se může také změnit.

Kontraindikace pro použití

Vaření

  • Blade-vliv je kontraindikován, pokud žena používá hormonální antikoncepce.
  • Nemůže být opilý během těhotenství a v období kojení.
  • Nesnášenlivost některého ze složek závodu.
  • Nelze použít s gastritidou.
  • Děti do 14 let je kontraindikováno.
  • Neplatí se sníženým příjmem krve, stejně jako při krvácení různých druhů.
  • Pokud má člověk gastritidu, přijímání léčiv s borovým děložkem bude zhoršit situaci.

Jak pít borovoy dělohy

Je lepší připravit odvar nebo tinkturu, můžete také pít fytquia. Pokud se vaříte, postupujte podle pokynů pro přípravu.

  • Tinktura. Mix půllitr vodky se dvěma lžíce suché trávy. Pevně ​​zavřete láhev a trvejte na místě chráněném před slunečními paprsky, po čtrnácti dní. Vezměte tinkturu třikrát denně (čtyřicet kapiček na recepci).
  • Vaření. Ve čtyřech stovkách mililitrů pro teplou vodu, přidejte padesát gramů sušených borových. Tomit Deconcování na středním požáru půl hodiny. Třicet minut před přijetím potravy, pijte jednu lžíci. V průměru by čtyři dny měly pít čtyři. Nezapomeňte, že hotový dekorace nemůže být uložen déle než dva týdny.
  • Phitchy. Čajová lžíce nalít vařící voda hrnek. Vařit půl hodiny, napětí. Používat v dopoledních hodinách a večer (sto mililitrů).

Léčba ženských nemocí

Pro každou jednotlivé onemocnění je individuální diagram nudného dělohy.

  • Při léčbě infuze Momy trvá dvakrát denně (třicet kapek). Kurz trvá půl měsíce.
  • Při léčbě zánětu přívěsů by měla být infuze opilá třikrát denně, ředění čtyřicet kapek infuze v čtyřiceti mililitrů vody. Míra příjmu může dosáhnout tří měsíců.
  • S endometriózou je možné použít tinktury pouze po konzultaci s gynekologem. Pokud jsou léky, které obdržíte, neslučitelné se složkami borova, výsledek se může ukázat jako přímo naproti očekávanému a takové samo-léky budou přinést pouze škody. Pokud se však gynekolog nevidí důvody pro zákazení recepce této byliny, může silně pomoci při léčbě. Příznivé vlastnosti rostliny poskytují velmi dobré výsledky s komplexní, kompetentní léčba. Použití Tinktura by měla být v období mezi menstruací. Standardní dávka - třicet kapek zředí ve vodě, třikrát denně před použitím potravin.
  • Polycystický vaječníkova je léčena dlouhým (někdy až do roku) recepce borového dělohy. Recepce Schéma Standard: Na lžíci půl hodiny před jídlem, čtyřikrát denně. Mnoho gynekologů si všimne, že léčba tímto odvodníkem poskytuje dobrý výsledek.
  • Léčba fibromů je doprovázeno přijetí tinktury (deset kapek zředěných ve vodě, dvakrát denně po dobu půl hodiny před jídlem). Kurz obvykle trvá tři týdny. V případě potřeby se opakuje, ale po desetidenní přestávce.
  • Hroty v malé misce, které se objevují po dlouhém zánětu, nepředstavují nebezpečí samy o sobě, ale mohou přinést neplodnost nebo dělat bolestivé měsíční. Pokud se v poslední době objevili, můžete léčit své borové dělohy. Lžíce tinktury, rozvedené ve vodě, musíte trvat třikrát denně půl hodiny před jídlem po dobu tří týdnů.
  • Žádná menstruace. Amenorea se může objevit v důsledku dlouhodobého onemocnění nebo indikovat stres přesunutý tělem. To naznačuje, že je nutné přistupovat k léčbě komplexní, věnovat pozornost podpoře zdraví obecně. Infuze vezme jednu lžičku třikrát denně před jídlem. Obvykle taková léčba trvá měsíc. Po měsíci by recepce měla být zastavena po dobu pěti dnů, a pak pokračovat.

Řízení borled dělohy s jinými bylinkami

Shalfehem
Nejlépe kombinovány s mudrcem. Užitečné vlastnosti šalvěje se snižují na skutečnost, že pomáhá odstranit nervové napětí, stimuluje myšlení procesy, dobře ovlivňuje kardiovaskulární systém a odstraňuje toxiny z těla. Obsahuje také fytohormony a v kombinaci s borickým děložním, nejen k léčbě onemocnění, ale také pozitivně ovlivňují vzhled, rozšiřující přírodní krásu ženy.
Červený štětec
Borovy dělohy také pít s červeným štětcem. Tráva je odebrána ve stejném množství, nalil sklenici vroucí vody a hodina je trvat na. Musíte si vzít odvar, než sedíte u stolu, třikrát denně (pro čtyřicet gramů).

Kromě toho, nudný děloha se dobře kombinuje s šavlem. Jeho odvážný nápoj za hodinu po recepci. Sabellasty nalil jednu lžíci šavle trávy se dvěma sklenicemi vroucí vody, pak trvají hodiny a filtruje se. Použijte odvodnění zároveň s rychlostí boru.
s Sabelnik
Pokud lékař umožňuje použití bylin, můžete bezpečně zahájit léčbu. Existuje i názor, že bylinnost může být účinnější než léky. Tato pozice dodržuje nejen lidové léčitele, ale také mnoho lékařských profesionálů, kteří vyzývají k podrobnějšímu studiu vlastností dobrých bylin a jejich aktivnějším úvodem do lékařské praxe.