Jak snížit krvácení během menstruace

Intenzita krvavého výběru označuje zdraví žen. Normálně kritické dny nejsou doprovázeny patrnou změnou v pohotovosti. S hojným menstruací, rizika nebezpečných komplikací, které porušují rytmus života. Odpověď na otázku, jak snížit menstruaci, lékaři doporučují užívat léky, dodržovat dietu a udržovat odpovídající úroveň fyzické aktivity.

Jak snížit krvácení během menstruace

Příčiny hojného měsíčního

Menstruace je přirozený fyziologický proces, ve kterém vnitřní vrstva dělohy dochází pod vlivem cyklických hormonálních změn. Během menstruace nepřekročí celková ztráta krve 80-100 ml.

Patologie říká nárůst počtu kritických dnů, jakož i zvýšení intenzity krvavých výbojů. Hojné měsíční způsobuje anémii, která zahrnuje:

  • dušnost;
  • Patritství kůže;
  • zlomek nehty nebo vlasy;
  • závrať;
  • Tachykardie.

Chcete-li odstranit pravděpodobnost komplikací, je nutné snížit počet krvavých výbojů. Nejdříve musíte navštívit lékaře a identifikovat příčiny patologie.

Jak snížit krvácení během menstruace

Abundant Měsíčně vést funkční i organické poruchy. Gynekologové volají hlavní příčiny intenzivního výboje během menstruace snížení:

  1. Patologické stavy dělohy. Růst miom a polypů se často stává faktorem ve vzniku intenzivní menstruační krvácení v důsledku změn v kontraktilní schopnosti myometria. V růstu endometriánů proti pozadí endometriózy jsou bohaté krvavé úseky kombinovány s těžkým syndromem bolesti. Tyto změny mohou být důsledkem nadměrných estrogenů. Tvorba svazků se často vyskytuje v přítomnosti adhezí, které zabraňují přirozenému odlivu krve. Významný počet kriminérů během období menopacteric vyžaduje výjimku onkologie.
  2. Předchozí porod, potraty a jiné intrauterinní manipulace. Je známo, že první měsíční po porodu se odlišuje hojností, zejména na pozadí laktace. Intenzivní výboje jsou také zaznamenány v měsíční po poranění dělohy během cesarevných sekcí. Pomocí námořnictva zvyšuje počet krvavých výbojů. Chcete-li snížit ztrátu krve, gynekologové doporučují aplikovat intrauterinový systém klidného s gestagenem.
  3. Použití některých léků. Léky, ředění krve, prodlužují období menstruačního krvácení. Tyto prostředky zahrnují aspirin, antikoagulátory a antiaganty. Při použití Duphastonu je zvýšení růstu plavidel a intenzivní krvácení během menstruace.
  4. Věkové hormonální změny. Oscilace úrovně sexuálních steroidů je pozorována v období cyklu v dospívajících dívkách a zániku menstruační funkce na pozadí Klimaks.
  5. Somatické onemocnění. Rozsah ztráty krve může ovlivnit patologii koagulačního systému, jakož i nedostatečné přijetí do těla potřebných látek.
Pozornost! Aby se snížila ztráta krve během menstruace, měla by být zohledněna příčina patologického fenoménu.

Jak snížit krvácení během menstruace

Je možné snížit množství krve během menstruace

Snížení intenzity menstruace může být snížena po předepsané léčbě, což znamená integrovaný přístup. Vzhledem k tomu, že příčiny patologie mohou být odlišné, pacient by měl být zkoumán gynekologem. V některých případech je nutná konzultace s ostatními odborníky na snížení měsíce.

Jak snížit měsíční výběr

Taktika léčby určuje gynekologa ihned po stanovení příčiny hojného měsíčního. Nezávislá terapie s různými léky a lidovými prostředky může vést ke zhoršení stavu a progrese onemocnění.

Léky

Snížení ztráty krve a zabránit vývoji anémie, specialisté jmenují následující léky:

  • Askorutin (Rutaskorbin). Jedná se o vitamíny, které posilují cévní stěny. Účinek je pozorován po 3 týdnech použití. Lék je často předepsán jako profylaktický činidlo, například po intrauterinních manipulacích.
  • Vikasol. Lék je zdrojem vitaminu K, zodpovědný za srážení krve. Znamená, že je doporučeno, když je osvědčený vitamín nedostatek.
  • Ditinon (ethalát). Lék přispívá k srážení krve na pozadí metragia a použití spirály. Tento lék není jmenován během období těhotenství a laktace. Nástroj je určen pro ústní a intravenózní podání.
  • Trancam. Tablety při krvácení. Drogová je také doporučena antiallergicm, anti-infekčními a léky proti bolesti.
Pozornost! Doplněk k léčivé terapii Kyselina foliová, vitamín C a přípravy železa. Tyto prostředky jsou jmenovány na léčbu souběžné anémie.

Lidové léky

Chcete-li snížit hojné měsíční, můžete použít prostředky lidové terapie. Léčivé bylinky doplňují hlavní léčbu zlepšením obecného stavu pacienta. Lidové recepty také sníží intenzitu syndroma bolesti v důsledku měkké expozice.

Pro snížení objemu menstruačního krvácení se používají následující závody:

  • kopřivy (odvodnění nebo infuze);
  • čápů kukuřice (odvodnění);
  • Extrakt vodního pepře (roztok alkoholu);
  • Yarrow (dekorace a infuze vody);
  • Valina extrakt;
  • Máta pepř a pastýř (odvodnění).
Pozornost! Vypracování prováděné během menstruace provokují zánětlivé procesy.

Jak snížit krvácení během menstruace

Strava

Dalším způsobem, jak snížit menstruaci doma je změnit dietu. Důkazy ovoce a zeleniny jsou nezbytné pro dostatečné. Je nutné zajistit dostatečný příjem železa spolu s jídlem:

  • Červené maso;
  • semena a luštěniny;
  • játra;
  • zelenina;
  • pohanka;
  • Žitný chléb.

Alkoholické nápoje, silný čaj nebo káva přispívají k posílení ztráty krve.

Fyzická aktivita

Během kritických dnů se doporučuje opustit aktivní tréninku. Užitečný pro praxi protahování, chůze outdoer.

Pozornost! Zvedací závaží často vyvolává zvýšení krvácení.

Doporučení lékařů

Můžete odstranit krvácení změnou životního stylu. Doporučuje se pozorovat rekreační a pracovní režim, zdržet se přijímání horkých lázní, návštěvy saun a koupele. Postupy předehřívání také zvyšují krvácení.

Často, s výraznou ztrátou krve, chirurgický zákrok je vyžadován, což znamená, že v klidu nebo škrábání dělohy. V některých případech může být provedena transfuzi krve.

Závěr

S nadměrným ztrátou krve byste měli navštívit lékaře, který identifikuje příčinu patologie a určit, jak snížit měsíčně. Léčba zahrnuje použití drog drog, lidových nápravných prostředků a korekce životního stylu.