Jaké jsou alokace po vakuu aspirace?

V souvislosti se zavedenými okolnostmi musí ženy někdy učinit obtížné rozhodování o mateřství. Pokud to umožňuje nosit fetus a zdravotní stav, je možné přerušit těhotenství několika způsoby, z nichž jeden je vakuová aspirace. Zvažte, co je způsob, jaký je vypouštění po vakuu, který je považován za normou a která patologie.

Vlastnosti vakuového přerušení těhotenství

Tento typ potratu v nepřítomnosti kontraindikací se aplikuje brzy - až do osmého týdne. Je léčena v 82% případů v důsledku řady výhod ve srovnání s jinými typy potratů:

  1. Škrábání. Navzdory tomu, že chirurgická metoda "čištění" dělohy je považován za nejstarší a nejspolehlivější pohled, nese větší zatížení těla ženy. Provádí se pod obecnou anestezií, protože postup je bolestivý, existuje bohatá ztráta krve, velká šance na infekci otevřených ran a ovocný vejce je odstraněno v části, které v prezentaci dámy způsobuje obrovské emocionální zatížení a stres. To je však jediný způsob, jak se zbavit nežádoucího embrya od 9 týdnů těhotenství.
  2. Potraty drog způsobuje agresivní hormonální skok v tělu matky, což vede k plodu plodu s dalším potratem. Takové léky mohou poskytnout komplikace, a zarovnat hormonální zázemí v důsledku postupu je daleko od všech. Použijte až 5 týdnů plodu.

Vakuová aspirace se provádí pomocí speciálního vakuového přístroje, které vytváří obrovský tlak uvnitř dělohy a doslova nasává ovocné vejce. Tento proces je méně bolestivý, nezpůsobuje nadměrné krvácení a s řádnou péčí - komplikacemi, stejně jako minimalizováno riziko infekce genitálií. To se koná pod místní anestezií, ale na žádost pacienta je možná obecná anestezie. Pro tyto výhody se tento typ potratu nazývá mini potraty.

Postupy

  1. Příprava. Kontrola specialisty, vyloučení kontraindikací (delší než osm týdnů, gynekologické patologie, infekční onemocnění, srdeční onemocnění a t. P.).
  2. Anestézie, která je nejčastěji zapsána do děložního čípku. S nízkou bolestí je možná obecná anestezie.
  3. Rozšíření cervikálního kanálu s gynekologickými nástroji, zavedení kanyly.
  4. Odstranění plodu. Kanyla se připojuje stříkačkou a vakuem, který dokončí proces.

Pokud manipulace prošla bez komplikací, pak přidělení po vakuovém potratu pokračovat až 7 dní.

Výběr po vakuovém potratu

Často pacienti gynekolog detailně nevysvětluje, co by mělo být alokace. Je důležité vědět, aby se rozlišoval patologii z normálního fenoménu včas.
Každá žena má dobu rehabilitace individuálně. Hraje roli věku, životního stylu, termínu, přítomnosti nemocí, kompetence lékaře. Proto neexistuje jediná odpověď týkající se trvání výběru. Někdo je po dlouhou dobu přítomen, až do menstruace samotné, některé jsou omezeny na denní den, to vše závisí na vlastnostech těla a kompetence lékařů.

Obvykle se žena pozoruje, ne jemný výtok s krevními sraženinami, které do konce dne zmizí. Po 2-5 dnech obnovují a stávají se intenzivnějšími, získáváním barvy Scarlet. To indikuje purifikaci dělohy a vytvoří hormonální zůstatek. Tělo je vráceno do předchozího stavu. Po dobu 7-8 dnů se výběrový postup zastaví nebo mírně plyn. Neměli by mít nepříjemné zápach a podezřelé nečistoty.

Pokud je krev zvýrazněna ve formě srážek, pak to indikuje purifikaci děložní dutiny a připraví ji na nový menstruační cyklus. V prvních dnech v důsledku potratu může SIP. Přítomnost hnědých sekrecí po vakuu aspirace bez nepohodlí a zápachu je také známkou normy.

Přečtěte si O vypouštění po knírci S jinými metodami v článku na odkazu.

Že pokud není po vakuové aspirace žádný výtok

Pokud neexistuje žádný výběr nebo prudce se zastavili, pak se jedná o porušení, které indikuje, že děloha není správně zobrazen zbytky plodu a není vymazána. Zároveň může začít krev uvnitř varhany a sepse.

Příčina takového jevu se stává hematomem cervikálního kanálu, který se zvyšuje o velikosti, ucpává výstup a ztěžuje odstranění zbytků embrya. A také existují hnědé periodické hlenové sraženiny, táhne a bolí břicho, teplota se zvyšuje, je plsti přejídání. Při identifikaci těchto příznaků byste měli okamžitě konzultovat lékaře. Všechno ukazuje na hematometru, která může později prasknout, čímž se ohrožuje zdraví a život.

Hojný výtok po vysavači

Intenzita výboje po vakuové přerušení těhotenství může záviset na mnoha důvodech: počet předchozích narození, švy z cesarevných sekcí, stav orgánů pohlavních orgánů. Proto není vždy na počtu krvavých výbojů, které lze považovat za problém. Pokud však krvácení nezastaví několik hodin, a počet sekrecí je takový, který zaplňuje těsnění po dobu jedné hodiny nebo dva, což může znamenat částečné odstranění plodu nebo poškození sousedních tkání.

Co mluví patologie?

  1. Výběr krve s nepříjemným zápachem a doprovodným nepohodlím, mluvit o komplikaci.
  2. Žluté sraženiny s vůní shnilých ryb se promítají o zánětlivého procesu bakteriální vaginózy, který je doprovázen spalováním a vagínem svědění.
  3. Pumulentní a punrid duše naznačují vývoj infekčních onemocnění v důsledku bít, když aspirace nebo po něm, patogenní organismy v mikroflóře vagíny a dělohy.
  4. Dát komplikace jsou schopny pohlavně přenosným onemocněním. Odkazují na kontraindikace pro potrat. Manipulace by měla být odložena před zotavením.
  5. Na zánětlivých procesech na pozadí zhoršených onemocnění bude znát zvýšenou teplotu, zimnici a slabost.

Pokud jsou uvedeny vlastnosti vypuštění po mini potratu a souvisejících značkách, je nutné naléhavě konzultovat lékaře.

Rehabilitační období

Aby byl výběr způsobený potratem, tím rychlejším a nevznikly komplikace, musíte dodržovat některá pravidla:

  1. Několik dní se snaží dodržovat postel.
  2. Nebuďte koupelny a horkou sprchu.
  3. Vyloučit alkohol.
  4. Nezvyšujte nic těžkého, vzdát se fyzického a emocionálního zatížení.
  5. Nepřijatelné po dobu nejméně dvou týdnů Sexuální kontakty, tím více není chráněno.
  6. Probudit jemné intimní hygienické výrobky bez barviv a příchutě.
  7. Noste pouze přírodní spodní prádlo.
  8. Vezměte lékaře předepsané protizánětlivé a antiseptické léky.
  9. Návštěva sauny a bazénu přísně zakázáno.
  10. Změňte těsnění a spodní prádlo častěji.

Stručně o hlavní věci

Vakuové aspirace nebo mini potrat označuje jeden z nejpřesnějších metod přerušení těhotenství. Mezi ženami a specialisty se těší velmi populární o tom, o čem hovoří recenze a příspěvky. Používá se při měření nebo jednoduše nežádoucím těhotenství a přiznat až 8 týdnů.

Rehabilitační období trvá až 14 dní. Alokace po tomto typu potratu - povinný rys úspěšného postupu. Svědčí o nezávislé konečnému čištění dělohy. V průměru trvá 7-8 dnů, pravidelně mizí. Nedostatek propuštěných nebo nadměrných množství, stejně jako Nepříjemný vůně výboje a specifická barva označují patologickou komplikaci. Aby se předešlo těmto a úspěšně absolvovat zotavení po potratu, je důležité dodržovat preventivní opatření a následovat všechny změny, které se dějí. být zdravý!