Intimní plastová: rozhovor se specialistou

Intimní plastová: Rozhovor se specialistou

Na redaktoři stránek je můj gynekolog zodpovědný Volkov Victoria Aleksandrovna, na.M.N. Gynekolog, chirurg klinika gineko.

Intimní plast je relativně novým fenoménem v medicíně, takže ne všechny ženy jsou obeznámeny s takovou věc. Řekni mi, co to je, a které techniky (operace) intimních plastů praktikují ve vaší klinice?

- Ve skutečnosti, plastická chirurgie v gynekologii jsou docela běžné a v praxi byla použita po dlouhou dobu. Ve většině případů je potřeba těchto operací kvůli zdravotní nutnosti nebo problémy, ostře snížit kvalitu života pacienta. V prvním případě, zpravidla hovoříme o plastu děložního čípku ve svých patologických změnách: deformace jizev, nadměrné prodloužení nebo zahušťování (hypertrofie a prodloužení). Důvodem je skutečnost, že riziko vzniku patologie na změněných tkání je vždy vyšší ve srovnání s zdravým. Ve většině případů je však provozní korekce defektů spojena s těžkými stížností ženy. Nejčastějším, jejichž je spojena s vynecháním stěn vagíny (močová inkontinence, pocit neúplného vyprazdňování močového měchýře, tendence k zácpu, nepohodlí během sexuálního života a dalších), stejně jako hypertrofie nebo prodloužení (Rozšíření - Prim.Červené.) Malé sexuální rty a jizva změny v očekávání vagíny (tření při chůzi, fyzická námaha, používání hygienických podložek, tendence tvořit trhliny v oblasti is antihily, nepohodlí a bolestnosti během sexuálního života a dalších).

V takových případech provádějí operace, aby se snížila kapacita pochvy, korekci močové funkce, snížení velikosti malých sexuálních rtů nebo excize defektů jizev vaku.

Kdo může potřebovat intimní plast?

- Intimní plast může využít každou ženu, která je do určité míry trpí výše uvedenými stížností a chce je spálit, aby zlepšila kvalitu každodenního nebo intimního života.

Mnoho žen je nespokojen s výskytem jejich intimní zóny, ale jsou plachý, aby se zeptali jejich gynekologa, ať už se jejich sexuální rty dívají normálně. Jako žena porozumět samostatně, všechno je v pořádku, nebo by měla přemýšlet o intimním plastu?

Ve většině případů, žena sama tvoří čtení takových operací, s odkazem na lékař s těmi nebo jinými problémy. Doktor se blíží k této otázce, pokud jde o zdraví ženy. V gynekologickém vyšetření mohou být detekovány další lékařské indikace, s přihlédnutím k nezbytnému množství provozní léčby.

Pokud žena nemá žádné stížnosti, a to ani za přítomnosti zvýšení malých sexuálních rtů nebo s počátečními stupněmi opomenutí stěn vagíny, lékař nebude přímo přímo do provozu (s výjimkou případů souvisejících s patologií děložního čípku). Rozhodnutí o potřebě provozu je však řešeno individuálně s předběžným posouzením všech nezbytných faktorů.

Naši mladí čtenáři jsou často dotázáni, zda časté masturbace může vést k natažení sexu? Co závisí forma a vzhled malých a velkých sexuálních rtů?

- Jaké jsou zřejmé provokativní faktory ke zvýšení zárodečných rtů nebyly odhaleny. Obvykle tvar sexuálního rtu je určen individuálními vlastnostmi, stejně jako úroveň pohlavních hormonů během sexuálního zrání.

Nicméně, s věkem, po porodu nebo při hubnutí, vzhled zárodečného rtu může také změnit. To je způsobeno poklesem turgory (Pružnost - prim.Červené.) Kůže, její částka nebo ztráta podkožního mastného vlákna.

Je to normální, pokud se sexuální rty liší ve velikosti nebo barvě (jeden sexy rtu je tmavší než jiný)? Můžete to opravit na klinice?

- Některé specifické normy "Krása" zárodečné rty neexistují. Normálně asymetrie velikosti a tvaru sexuálních rtů, stejně jako různá intenzita pigmentace.

Chirurgická korekce se obvykle provádí s nadměrným zvýšením pohlavních rtů, což způsobuje určité stížnosti.

V jakém věku můžete udělat intimní plast?

- Plastové operace se doporučuje poté, co pacient dokončí dobu puberty a začíná žít sexuální život.

Kdo je kontraindikován intimní plast?

- Absolutní kontraindikace pro jakoukoliv operaci, včetně plastu, je nedostatek objektivních čtení. Proto je svědectví pro plastové operace vyrábělo extrémně individuálně s přihlédnutím k objektivnímu lékařské svědectví a stížnosti pacientů.

Řekněte nám o tom, jak je transakce na plastu zárodečných rtů a kolik času to bude trvat.

- Plastová korekce malých sexuálních rtů znamená excizi přebytečných nebo patologických tkání s tvorbou pravého pohledu z hlediska fyziologie a estetiky. Když se používá, kosmetické švy nevyžadují následné odstranění. Operace se provádí pod intravenózní anestezii a obvykle trvá více než hodinu. Během následujícího dne doporučujeme v naší nemocnici dodržovat edém v oblasti pooperačních švů a minimalizaci jakékoli činnosti v časném pooperačním období. Během následujícího týdne se nedoporučuje sedět, ale používat pouze napůl. S cílem nejvýhodnějšího hojení pooperačních švů a maximální rychlé obnovení běžné činnosti. Do 3 týdnů po operaci, sexuální život, sport, plavání, přijetí vany.

V prvních dnech (obvykle 1-2 dny) je možná malá bolest v oblasti sexuálních rtů, mohou být v případě potřeby použity anestetické léky.

Je pravda, že po korekci hypertrofizovaných pohlavních rtů je jejich citlivost ztracena a pocity pohlaví jsou horší?

- Ne, toto je nesprávné prohlášení. Vzhledem k tomu, že po správné korekci, fyziologická forma a velikost zárodečného rtu dochází. To způsobuje zlepšení citlivosti intimních zón a často vznik nových pocitů v sexuálním životě.

Mohu intimní plasty sexuálních rtů způsobit problémy při porodu v budoucnu?

- Nemohou být takové problémy.

Mohl byste po porodu potřebovat re-plasty z sexuálních rtů?

- Z hlediska věkových změn nebo významných výkyvů v tělesné hmotnosti se může samozřejmě vzniknout taková potřeba. Ale v praxi si nepamatuji na takový pacient.

Řekněte nám o restaurování panenství (Himenoplasty). Často se provádí dodržovat tradice, když bez něj nemůže oženit. Je možné jej vrátit zpět, aby se nedostal do PROSK? Říká se, že gynekolog nebude oklamat.

- Tato operace je ve společnosti opravdu v poptávce a snažíme se s ním pomoci. Existuje mnoho důvodů pro to - někdo chce být obnoven kvůli anatomickým rysům vstupní struktury v pochvě, převedená zranění, někdo to dělá na vlastní žádost. V naší praxi byly případy, kdy byly hymenoplatáty prováděny s velkou ženatou. Pro jaké je tajemství svého rodinného života.

Na úkor, zda gynekolog zobrazí stopy hymenoplastiky - odvážně řeknu - nevidím. Pokud vidím na recepci, že nebudou žádné stopy - nebudou. Neužíváme anomální případ nebo jednotlivé funkce. Takže dobrý chirurg - stopy neodejdou. Mimochodem se týká plastů malých sexuálních rtů nebo jiných operací v intimní zóně. Používají se absorbovatelné závity, které minimalizují tvorbu jizvy.