Anatomie třísloví žen

V ženském těle se tříslo nachází v dolní oblasti břišní dutiny. Velké cévy a kulatá parta dělohy procházejí drážkovou kanálem.

Struktura oblasti Pakhova

Anatomie třísla ženy

Oblast třísla zahrnuje:

  1. Pánev - Je to vnitřní orgány urogenitálního systému. Panvis se skládá ze dvou pánevních kostí, ocasu a sakra. Během porodu hraje Pelvis roli kanálu vedoucího ovoce.
  2. Měchýř - Vstupuje do močového systému, hlavní funkce je akumulace moči a jeho eliminace pomocí uretry.
  3. Močová trubice - orgán představující telefon. U žen má trubka délku tří až pěti centimetrů a provádí jedinou funkci - stažení moči z těla. Krátká délka a šířka uretry přispívají k vstupu do těla patogenních mikroorganismů způsobujících zánět.
  4. Konečník - představuje poslední orgán trávicího traktu. Hlavními funkcemi konečníku jsou tvorba a akumulace výkaly.
  5. Ovariální - jsou tvořeny spárované žlázy sexy systému žen, folikuly se vyvíjejí v nich a vajec jsou vytvořeny, hormony. Dominantní folikul je tvořen v vaječníku každý měsíc, vývoj vajec se rozvíjí v něm. Když se folikul praskne, vejce vychází z: Proces ovulace dochází. Následně se vejce koná v děložní trubce do děložní dutiny. Pokud neexistuje žádná koncepce, žena Počínaje měsíční.
  6. Vejcovadla - dvojicí těleso, které je trubka, jejichž hlavní funkce je eliminace vejce do děložní dutiny.
  7. Děloha - svalnatý tělo ženského organismu. Děloha je vazba plodu a vezme ho během porodu. Jedním z funkcí je menstruační, provokující eliminaci sliznice tohoto orgánu.
  8. Vagina - svalová vláknitá trubka, dosahující délka od šesti až deseti centimetrů. Vagina provádí funkci ochrany, udržování bezpečnosti orgánů sexuálního systému. Příděly z pochvy jsou považovány za normou, protože jsou nezbytné pro zvlhčení sliznice a zabránění sušení. Zdravé bílé sekce, transparentní, sliznice a nemají špatný zápach.

Kromě výše uvedených těl veguinální oblasti se zánětlivé výnosy podléhají vazbám dělohy, nervů a lymfatických uzlin.

Bolest bolesti: co způsobilo

Nejčastější příčinou bolesti v tříslech u žen je zánětlivá onemocnění sexuální sféry. Obecný stav ženy zhoršuje, tělesná teplota roste, dochází k bolesti, pokud se dotknete žaludku.

Jedním z častých patologií je apendicitida, projevená těžkou bolestí vpravo v tříslech. Za prvé, pulzující bolest se vyskytuje v opačném regionu a časem klesne dolů. Pacient se začíná cítit ještě horší při řízení a zkušenosti bolesti, když leží na levé straně. Další příznaky appendicitidy - nevolnost, zvracení, problémy se židlí.

Cystické formace ovlivňující vnitřní genitálie způsobují bolest v oblasti drážky. Jsou charakterizovány taháním bolestivých pocitů a když se cysty rychle stávají ostřejšími: pacient zhoršuje celkový stav, dochází k zvracení, tělesná teplota roste, klesne krevní tlak.

Silná bolest v tříslech stará žena s ektopic těhotenství. Bolesti mají charakter ve tvaru tvaru a v čase.

Mispeve aneuryzmatu femorálních tepen je vyjádřena intenzivní bolesti v tříslech a příčinou krvácení.

Střevní onemocnění způsobují bolest v tříslech. Kromě toho, bazény přispívají k maligním nádorům, střevní obstrukci, divertikulitidě. Hlavními příznaky těchto patologií: oteklé břicho, křídové problémy.

Stone uvízl v uretru, vyvolává bolest s jedním ze stran tříslicových ploch. Bolestivé pocity mají akutní a ostrý charakter a trvá několik minut a během dne. Bolesti jsou lokalizovány v oblasti pasu a místo ozáření je slabost.

S zánětem lymfatických uzlin ve tříslech je bolest vedle postižené oblasti. Tam je těsnění uzlu, stává se velkým.

Ve vzácných případech vznikají bolestivé pocity v důsledku třísla Hernia, jako v ženském těle, mezera třísloví není tak široká jako u mužů a tkáň pevně.

Svalová bolest v tříslech je převážně označena v atletech po těžkých nákladech nebo soutěžích. Svaly trpí těmi, kteří se zabývají volejbalem, tenisem a basketbalu. Bolest tahání nebo n`twarn, ale když zranění se stávají ostřejšími.

Bolest v oblasti třísla během pohybu způsobené chronickou formou onemocnění kyčelního kloubu. Symptom se objeví na jedné straně třísla, může začít během chůze a v čase zmizet, ale znovu se objevil s dlouhou procházkou.

Bolest bolesti se objevuje těhotnými ženami, vyvíjejí z následujících důvodů:

  • Oslabení chrupavky v důsledku hormonů;
  • Ovoce je tlak na pánevní kostí;
  • protahovací a oslabující vazy připojené dělohy do pánve pánve;
  • Zvýšené tělesné tónu a hrozba přerušení těhotenství;
  • Nedostatek vápníku a hořčíku.

Kromě onemocnění provokující bolest v oblasti třísla, symptom dochází v důsledku měsíčně. Bolesti mají drapák a vhodný charakter a začít několik dní před menstruací. Po dokončení menstruační sekrece zmizí syndrom bolesti.

Doslov

V oblasti třísloví existuje mnoho orgánů a struktur: Z tohoto důvodu mohou různá onemocnění vyvolat bolestivé pocity, většina z nich silně ovlivňuje ženského organismu, takže vyžadují rychlé odvolání k lékaři.