Léčba drozd v dívkách

Mohl byste být panenský drozd? Aby byla kladná odpověď, je nutné vědět, jaký druh nemoci, jeho charakteristické vlastnosti, příčiny a symptomy.

Fakta

Každá žena, která vede aktivní sexuální život a porodila se dětem, převádí drozd. Proč? Protože drozd způsobuje Candida albicans mikroorganismy - houby. Jsou v lidském těle po celou dobu, ale chovají se příliš "vzdorovitě". Ale když se mění podmínky svého pobytu, začnou se chovat agresivně. Tyto podmínky jsou provokovány porušením imunitního systému, ititaminózy, chronických onemocnění. Candidiasis - častý agresivní host nejen v sexuálních cestách, ale i v ústní dutině, střevech a dalších orgánech. Tento mikroorganismus má "rezistentní imunitu bydliště" a je velmi obtížné bojovat s ním.

Ale drozd v dívkách? Nesmysl? Ne. Někdy negramotný muž na ulici věří, že zlomená dívka nebo dítě nemůže být nemocné s drozlem. Chybný názor. Stejně jako dospělí a děti mohou podléhat takové onemocnění a být pacienti gynekologických center a klinik. A úžasní rodiče jsou žádáni nemocnou otázkou: odkud kandidóza v dospívající dívce?

Penetrační cesty

Těhotná žena je vždy zranitelná o infekce, má sníženou imunitu a hrozí nebezpečí kandidózy. Pokud ho neuzdravíte, existuje před porodem, během a po. A proto je infekce gamborná dívka nevyhnutelná. Houba je transportována do genitálií a žije tam před začátkem menstruace. Stejný mechanismus bezprostřední imunity je platný během hormonální restrukturalizace a drozd se vyskytuje v dívkách 12-15 let. Časné sexuální kontakty také přispívají k vzniku tohoto onemocnění. Ne přesně zralé sexuální genitálie a často nehygienické podmínky sexuálního kontaktu přispívají k vzhledu drozd v dívkách.

Ale onemocnění se objeví v dívkách sedm let. Proč se v tomto věku vyskytuje caudadodosa vaginite? Příčiny jsou různé, většinou je:

  • Enterobióza, střevní dysbióza.
  • Alergie.
  • Časté nachlazení.
  • Ibitaminóza.

Vaginitida u dívek 7-8 let může být v závislosti na těchto onemocněních, protože časté virové infekce a alergie, avitaminóza provokovaná imunodeficience a parazitické mikroby ve střevě mohou volně proniknout do vulvy dětí a provokovat mléko.

Někdy časté používání antibiotik, použití agresivních detergentů a na sobě syntetické ložní prádlo vede k vzniku kandidózy. Ale to jsou sekundární faktory, které ovlivňují vzhled upřímnosti.

Příznaky

Mléčné ženy v dívkáchMalá holčička má drozd trvá Forma vulvovaginitidy - Zánět vagíny. Na zdravé dívce mají stěny vagíny několik vrstev epitelu a produkují dostatek glykogenu, což přispívá k vývoji normální mikroflóry a kyselého média. Pokud se podle výše uvedených důvodů sníží generace glykogenu, dochází k úrovni laktobacilli v pochvě a tvoří se alkalický prostředek. Normální bakterie se smísí s patogenní kokou a odchylka začíná, což vede k zánětu. Proto je otázkou: zda drozd se děje virgins, poměrně uspokojivá.

Paul rty bobtnat, zarudnutí je pozorováno a teenager cítí hořící a těžké svědění. Vážnější příznaky mohou být silné kadeře a bolest v urethře. Léčba drozd je jednoduše nutná, protože je plná s takovými důsledky jako porušení aktivity střeva, vývoj lepidla a neplodnosti.

Léčba

Než budete chováte drozd v dospívající dívce, musíte držet celou řadu lékařského výzkumu:

  • Místní kontrola genitálních orgánů;
  • mikroskopie;
  • Krevní test na PCR;
  • Ultrazvuk.

Často se rodiče ptají: Proč provádět ultrazvukovou studii, protože se jedná o intravalistický proces? Tato diagnóza pomáhá určit stupeň šíření infekce a zjistit, zda jsou komplikace. Také ultrazvuk umožňuje rozpoznat souběžnou patologii.

Po diagnóze se gynekolog předepisuje průběh léčby. Provádí se lokálně, ale ve závažnějších případech jmenují antifungální léky ústně. Lékaři důrazně doporučují sledovat pouze jejich schůzky. A žádné samo-léky! Koneckonců, problém, na první pohled není velmi vážný, může mít vážné komplikace.

Místní léčba zahrnuje zavedení čípků ve Vagině (svíčky) s klotrimazolem a Leviorinem. Na postižených místech můžete použít masti léků.

Moderní medicína vystoupila daleko a v horní části nejúčinnějších prostředků z kandidózy byly takové:

  1. Diflucan, Microsoft. Hlavní lék léku - flukonazol, ohromující růst houby. Nedoporučuje se léčit tyto přípravky kojenců mladších 6 měsíců a těhotných žen. Ale pro dospívající dívky jsou tyto léky docela vhodné.
  2. Pimafucin. Aktivní účinná látka - natamycin, široká škála širokého spektra akce.
  3. Livaroll. Bezpečný antifungální léčivo, lze použít během těhotenství. Léčivá látka - Ketokonazol.
  4. Heikonon. Antiseptický, aplikovaný nejen pro léčbu drozd, ale také pro renomované před porodem. Aktivní složka - chlorhexidin bigluconat.
  5. Epigen-sex. Sprej, zabraňuje zánětu, svědění a obnovuje imunitu. Aktivní složka - kyselina glycyrrhizinová. Lék je velmi pohodlný. Doporučeno pro řešení problémů s drozdami u dívek.
  6. Torzhin. Vaginální tablety, mají výrazný antibakteriální a antifungální účinek. Je ideální pro léčbu dívek 15-17 let.
  7. Polizinaks. Kapsle s antifungální a antibakteriální emulzi. V léčbě mladistvých pouze s doporučeními lékaře, protože má některé vedlejší účinky.

Jak moc bude průběh terapie trvat, určuje zúčastněné lékaře. V průměru léčba drozd se hodí od 3 do 14 dnů.

Slabá imunita - hlavní příčina onemocnění

Slabá imunita u dívekJak jsme již zjistili, zacílené a velmi stálé houby Candida začíná své agresivní aktivity především v rozporu s prací imunitního systému. A když gynekolog předepisuje antimikrobiální léky, antibiotika, "agrese" klesá, zánět je odstraněn. Ale mnoho zkušených lékařů říkají, že tento rezistentní mikrob nikdy nebude zničen do konce. V mikroskopických laboratorních studiích - tahy je stále přítomen. Proč? Stejná práce imunitního systému. Během příjmu antibiotik, tělo, zejména mladé a rychlejší, aktivně bojuje s mikrobem a tráví spoustu pevnosti. Také antibiotikum, padající na sliznici, zabíjí nejen infekci, ale také pozitivní bakterie, které jsou potřebné pro vývoj normální mikroflóry.

Co dělat? Uložit situaci pomůže recepci vitamínu A, imunoceserajících činidel a samozřejmě, probiotika pomůže. Mezi prostředky, které regulují imunitu, je známo dobré rostlinné činidlo Eleutheroccus. Dívka s 25-30 klesne denně, může plně obnovit práci imunitního systému. Obnova normální mikroflóry se postará o takové léky, jako je blikač, acylact, laktobakterin, vagilak. Ubytovací směsi také nebrání.