Pro léčbu neplodnosti s pozůstatkem

Drogová visagna je vykázána jako účinné prostředky hormonální terapie při léčbě neplodnosti způsobené endometriózou, když je rozbitý proces zrání vejce a jeho ovulace. Poměr cen, kvality a dobrá individuální tolerance léčiva určuje jeho rozšířené využití žen reprodukčního věku. Četné recenze pacientů naznačuje, že těhotenství po byzanně dojde jak během léčebného období, tak i po eliminaci faktorů, které brání úspěšnému pojetí.

Farmakologické vlastnosti byzanne

Byzanna je agent gestagne, jejichž součástí je dienogest. Poslechný výkonný progestogenický účinek, účinná látka ovlivňuje endometrium snížením výroby estrogenu vaječníky a snížení jejich počtu v plazmě.

Hlavní indikací pro použití madřeten je endometrióza, potvrzena v důsledku diagnostické studie orgánů malé pánve.

Použití byzanne jako hormonální terapie předchází chirurgické odstranění ohniska endometriózy (resekce, elektrokoagulace, laserové chov, laparoskopie). Léčba léčby pro endometriózu je rozpoznána jako nejjednodušší a minimálně léčebná metoda.

  1. Dlouhodobá jmenování Byzann vede ke změnám ve stromální tkáni dělohy - rozhodování endometria, nezbytné podmínky pro úspěšnou koncepci a vývoj plodu. Byzanna přispívá nejen na zahušťování endometria, ale také se hromadit v něm nezbytné látky pro zachování těhotenství v budoucnu. Kromě toho lék přispívá k rozvoji sekrálových žláz, mění strukturu plavidel v Lutein fáze, Když bylo vytvořeno žluté tělo. Těhotenství u žen po zrušení, průměr v průměru v průměru za 3-12 měsíců.
  2. Lék zabraňuje nedostatku kmenových buněk a pravděpodobnost přerušení těhotenství. Správa procesu chovných kmenových buněk, můžete určit efektivní schéma terapie s recidivujícími potraty.
  3. Byl poznamenán imunologický účinek léku, následovaný potlačením nádorové angiogeneze, což vede k normalizaci cévní sítě a zabránilo růstu endometrioidní tkáně. Mírně snížení produkce steroidních ženských pohlavních hormonů produkovaných folikulárním vaječníkem přístroje, Vizanna nesnižuje hustotu minerální hustoty kostní tkáně a nemá výrazný vliv na krevní indikátory.
  4. Po užívání léků se jeho hlavní část vylučuje první den ledvinami, zbytkem - po dobu 6 dnů.

Jak vzít visan

Žena plánuje těhotenství před použitím léku by měla být komplexní zkouška těla, aby se stanovila pravděpodobné příčiny neplodnosti.

Komplexní diagnostika sestává z těchto událostí:

  • Ultrazvukové vyšetření malých pánevních orgánů;
  • kolposkopie;
  • Laparoskopie dělohy, vaječníků nebo děložních trubek (podle indikací);
  • hysterosalpytoskopie;
  • Bimanální vaginální výzkum o identifikaci nádoru v dělohy, vaječnících a objemových neoplazmech v vejistých trubkách;
  • Cytologické vyšetření epitelu děložního čípku;
  • analýza na patogenní flóru;
  • Mléčné železné šetření.

Průběh léčby moudře je navržen po dobu 6 měsíců pravidelného užívání. V některých případech může být terapie rozšířena po koordinaci s navštěvujícím lékařem na základě anamnézy dat.

Při plánování těhotenství je možné začít léčbu v každém dni bez ohledu na fázi menstruačního cyklu. Drug je přijat jednou denně ve stejném časovém období. Vzhled nebo ukončení menstruace nemá vliv na dávku přijatého léku a nevyžaduje zrušení. Po použití poslední tablety z obalu jdou do nového, který se používá stejným způsobem, a tak až do konce léčby.

Pro dosažení maximálního terapeutického účinku musí být léčivo neustále aplikováno. Pokud po užívání léku se objevily drogy, zvracení nebo průjem, doporučená dávka musí být znovu přehrána, ale ne dříve než 3 hodiny. Náhodný průchod také vyžaduje recepci 1 tablet co nejdříve, nejvyšší denní dávku.

Po určení pravděpodobné příčiny hormonálního selhání, lékař určuje další taktiku léčby.

Současně s předepsanými proti vízum, které přispívají k odstranění bolesti a normalizace menstruace menstruačního cyklu, jsou předepsány:

  • anestetikum;
  • imunomodulační;
  • hemostatický;
  • Vitamín a minerální komplexy;
  • biologicky aktivní přísady.

Léčba endometriózy je složité a dlouhé období, což je nepravděpodobné, že by mohla být schopna projít bez použití operačního rušení v běžkách. Použití hormonálních prostředků současně s provozem v době zvyšuje šance na pozitivní výsledek léčby. Ovulace po výrazné a chirurgické léčbě, zpravidla nastane během prvních 6 měsíců. Konzervativní terapie však nevylučuje výskyt těhotenství po dobu 5 let. Vzhledem k tomu, že po operaci je viditelný účinek zachován více než šest měsíců, použití byzannes je považováno za dočasné pro obnovení těla. Těhotenství Po hormonálním terapii Gynekologové doporučují plánovat ne dříve než 3-měsíční přestávka. V některých situacích může lékař doporučit utáhnout s koncepcí dítěte. Je nemožné dát přesnou prognózu, a to, jak moc bude žena těhotná, aby otěhotněla těhotná a vydržela ovoce, ale pravidelné průzkumy v gynekologu každých 3 měsíců určí nejvyslavenější čas proápění.

Co by mělo věnovat pozornost

Před použitím léčivého přípravku je nutné potvrdit absenci těhotenství, protože léčba endometriózy u těhotných žen necenění: Endometrium foci je ohrožena a nemají vliv na jeho vývoj.

Zvláštní pozornost je věnována pacientům v rizikové skupině:

  1. Ženy, jejichž dějiny byly přítomny mimoděložní těhotenství, vyžadují pečlivé pozorování. Zdravotní statistiky ukazují, že při použití antikoncepčních látek na bázi gestagenu (mini-pila) je pozorován vývoj ektopic těhotenství mimo děložní dutinu.
  2. Skupina rizik zahrnuje také ženy s patologií a onemocnění vaječníků nebo děložních trubek (Endometrioid cysty vaječníků, Salpingitida, salpingoforit, Špičky, Neplodnost potrubí) způsobená předcházejícím infekčním procesem. Je třeba poznamenat, že dysfunkce děložních trubek ve 40% případů se stává hlavní příčinou neplodnosti.
  3. Během léčby wisarizovaných antikoncepčních látek se doporučuje použít ve formě bariérových metod (kondom) a lékařská hormonální terapie doktore vybere individuálně, aby se zabránilo nedokonalosti těhotenství.
  4. Lék se nedoporučuje být užíván během laktace, protože výsledky studií výzkumu ukazují pronikání Diengest v mateřském mléce. V některých případech však navštěvující lékař nevyvíjí vzít Visan, pokud přínosy léčby překročí riziko pro dítě.
  5. Existují důkazy o tom, že léčba způsobuje, že dělostní krvácení, které vedou k anémii. Takový vedlejší účinek je v podstatě pozorován u pacientů s adenomyózou a fibromickými dělohy. Měsíčně po uzavření může získat intenzivnější povahu, takže další využití koordinace drog s navštěvujícím lékařem.

Kontraindikace pro jmenování léčiva

Stejně jako jakýkoliv lék, Visan má řadu omezení a kontraindikace, která má použít:

  • Vzhledem k nedostatku vedení testů není droga předepsána dívkám puberty až do věku 18 let;
  • Lék není racionální vzít v postmenopauzu;
  • kardiovaskulární choroby;
  • Chronická onemocnění hlavních plavidel s ukládáním cholesterolu v nich;
  • zánět žil a tvorba krevních sraženin v nich;
  • S opatrností pro onemocnění endokrinního systému;
  • Chronická choroba jater a ledvin;
  • Vzhled Chloasma u těhotných žen na Byzann omezuje dobu svého pobytu pod správným slunečním světlem;
  • krvácení nevysvětlené etiologie;
  • Nádory závislé na hormonu;
  • rakovina s mlékem;
  • Břicho bylo vyjádřeno břišním ventilem, spojené s přítomností funkčních cysty, během recepce, byzanna vyžaduje další vyšetření;
  • Závažná deprese forma proti pozadí vstupu, byzanna zakazuje jeho další využití;
  • Superxistence těla k působení syntetického hormonu nebo pomocných látek léčiva se projevuje alergickou reakcí ve formě svědění a vyrážky a vyžaduje ukončení použití.

Účinnost předepsané léčby závisí na skutečné příčině neplodnosti. Včasná diagnostika, adekvátní terapie, dodržování doporučení zúčastněného lékaře přispívají k obnově reprodukční funkce a realizaci snu mateřství.