Jak pochopit, co máte drozd?

Test drozd je způsob expresní diagnostiky doma, což vám umožní vytvořit předběžnou diagnózu s přesností 90% před návštěvou gynekologa.

Indikace pro použití

Otázka, jak určit drozel, dochází u žen ve vzhledu charakteristických příznaků onemocnění:

  • vyslovoval svědění a pálení v oblasti vagina, zesilující v noci;
  • Izolace celé federace, podobně jako tvaroh, s nepříjemným zápachem;
  • bolestivé pocity během pohlavního styku, snížená sexuální aktivita;
  • Poškození menstruačního cyklu;
  • Zhoršení fyzického a psycho-emocionálního stavu.

Candida albicansPokud se objeví charakteristické znaky drozd, tažení vzniká určit typ patogen samostatně. Instant test na drozd tzv Fratemate Reklamace umožňuje identifikovat onemocnění bez návštěvy gynekologa. Neochota hledat kvalifikovanou pomoc může být způsobena různými důvody: nevýhoda informací o patogenní aktivitě hub a možných komplikací léčených onemocnění, omezení, nevýhody času a jiných.

Nákup testu pro kandidózu v lékárně, musíte hodnotit stupeň rizika v případě chybné diagnózy v jeho nesprávném použití.

Většina lékařů je náchylný k názoru nedostatečné účinnosti expresní metodiky ve srovnání se standardními analýzami (tahy vaginálních výbojek a cervikální kanál na patogenní flóru, na CITO).

Plná diagnóza onemocnění není možná bez vizuální kontroly pacientů a laboratorních testů. Chyba při provádění analýzy na drozdách u žen je pozorována v případě nedodržení pravidel fungování zkoušky zřízeného výrobcem.

Obchodní zástupci farmaceutických společností vyrábějící expresní testy zajišťují v opačném místě, se zaměřením na moderní rytmus života a nedostatek volného času.

Následující okolnosti se mohou stát indikací pro získání těsta na drozd:

  1. Náhodná sexuální komunikace, riziko infekce;
  2. zanedbávání pravidel hygieny sexuálním partnery;
  3. Změny v hormonálním pozadí během těhotenství, jeho umělé přerušení, vyvrcholení, v endokrinních onemocněních;
  4. Chyba ve výživě (hojnost sladkých a moučných jídel);
  5. stresující situace;
  6. Škodlivé návyky (alkohol, tabák).

Vlastnosti použití

Test použitý v podezřelých dojení, existují dva typy:

  1. Zkušební těsnění pro definici drozdZkušební podložky, které jsou připojeny ke spodní prádlo. Povrch těsnění lakovaného žlutým, absorbuje vaginální alokace po dobu 3-6 hodin. Po této době je pokládání umístěno ve zvláštním případě dolů se žlutým povrchem.
    Zkouška ve formě těsnění pro určení drozd bude mít výsledek po 10 minutách. Chyba při stanovení diagnózy tímto způsobem však dosáhne 40% v důsledku specifického dopadu činidel pro změnu vaginálního prostředí.
    Hypoteticky předpokládejme přítomnost drozd, když se změní barvu pásu na modré nebo zelené. Ale jakákoliv bakteriální infekce může také ovlivnit změnu barvy činidla v pásu.
  2. Test pro definici Frautest drozdZkouška definitiva Frautest má složitější diagnostické schéma na základě interakce protilátek připojených k latexovým částicám a antigenům vylučovaným houbou. Zkouška je prezentována ve formě speciálního plastového zařízení s modrým víčkem, v jejich prohloubení, z nichž je specifická tekutina, která umožňuje diagnostiku drozd.

Vybrání víčka testeru je uzavřena fólií, aby se zabránilo pronikání vzduchu. Není daleko od prohloubení je okno s testovacím a řídicím zónou, ve kterém je pozorován výsledek analýzy. Expresní test také zahrnuje tampon-aplikátor, který se používá k plotu materiálu (vaginální výběr stěr a cervikální kanál).

Aplikátor se zavádí otočným pohybem do vagina dutiny vůči cervikálním kanálu do 10-15 sekund. Potom se aplikátor se stopami studijního materiálu vkládá do předem otevřeného prohloubení čepic šroubovaných pohybů, pozorování opatření. Posouvání víčka zařízení několikrát proti směru hodinových ručiček, dokud se tvorba charakteristických kliknutí, když se shoduje na vrchol a dolní části dna, tester nechává 10-20 minut, aby se reagencie interagovala 10-20 minut. Po této době se testovací zóna zobrazí v testovací oblasti.

Přítomnost dvou barevných proužků označuje, že existuje drozd. V nepřítomnosti změn naznačuje negativní analýza.

Tipy gynekolog

Před diagností drozd, je třeba důkladně umýt ruce mýdlem, abyste se vyhnuli sekundární infekci. WC intimní zóny se provádí bez použití kosmetických prostředků, takže neovlivní výsledek analýzy.

Drush není vždy diagnostikován i při dodržení všech nezbytných opatření. Výsledek analýzy může ovlivnit následující okolnosti:

  • poškození balení během přepravy;
  • posouvání čepice před testováním;
  • Předčasné otevření hermetického obalu přesahující přípustné normy;
  • použití testu během menstruace;
  • snížení hodnoty sterility aplikátoru;
  • Použití antibakteriálního, antifungálního, hormonu a jiných léků po dobu 7-10 dnů před analýzou drozd;
  • Chyba ve výživě.

Kontrolní zkouška může být provedena v nepřítomnosti všech příznaků drozd po léčbě přiřazené k gynekologu. Self-diagnostika drozd se provokuje touhu nezávisle přiřazovat léčbu, získávání antifungálních léků inzerovaných v médiích.

Každá žena by měla pochopit stupeň rizika v nepřítomnosti adekvátní terapie. Progrese zánětlivého procesu zvyšuje riziko sekundární infekce vedoucí k zobecněného zánětu, přechod onemocnění u chronické formy s častými relapsy.

Neaktivní použití těsta na drozd může způsobit defloration (mezera panenské sply). Proto lékaři nedoporučují mladé dívky, aby se uchýlily k vlastní diagnostice onemocnění.

Vzhled nepřirozeného vaginálního výboje s nepříjemným zápachem na pozadí zhoršení všeobecného zdravotního stavu se vždy znepokojuje a vyžaduje konzultaci odborníka. Komplex diagnostických opatření ve formě laboratorních analýz vedených v lékařských institucích zaměřených na identifikaci příčinného činidla nemoci. Další diagnóza těla po aplikaci těsta na drozd bude umožněna správná diagnostika a jmenovat účinnou léčbu.