Léčba drozd pomocí tradiční medicíny

Podle Ministerstva zdravotnictví je diagnostická frekvence drozury 30% případů ze všech infekčních onemocnění reprodukčního systému. Mluvíme o oficiálních statistikách. Nicméně, mnoho žen se snaží vyrovnat se s nepříjemnými příznaky samostatně, lidi bez odborné konzultace. V některých případech se problému zhoršuje samo-léky.

Příčiny, symptomy, kandidovní léčba

Kauzativní činidla drozd jsou zástupci podmíněné patogenní flóry - Candida kvasnická houba. Obývají střevní sliznici, vaginu a lidskou perorální dutinu. Candidiasis se rozvíjí v narušení bilance mikroflóry, prudký nárůst jejich množství pod vlivem vnitřních a vnějších faktorů.

Onemocnění je velmi mazaný a je snadno přenášen z nosiče, nemocného člověka ke zdravému, navzdory skutečnosti, že uchazeče jsou považovány za stálé obyvatele sexuálního traktu. Během masivní penetrace houby se nemoc vyvíjí.

Nebezpečná forma drozd je zlomený proud. Přibližně 20% žen si neuvědomuje, že jsou infikovány. Mezi těhotnými ženami je toto číslo 30%.

Etiologické faktory výskytu patologie jsou velmi rozmanité. K hlavnímu důvodu drozd zahrnují:

  • Porušení funkce štítné žlázy;
  • diabetes;
  • Státy imunodeficience;
  • prodloužená léčba s některými léky;
  • stresující situace;
  • ostré změny klimatu;
  • nedodržení pravidel hygieny;
  • poranění s poškozením sliznice membrány genitálních orgánů;
  • Změna hormonálního pozadí během těhotenství;
  • Radiační a chemická terapie pro onkologii;
  • Důsledek potratu.

Drush má řadu charakteristických znaků, takže její diagnóza nezpůsobuje lékař. Před jmenováním kurzu léčby budete muset předat nátěr k bakteriální flóře.

Hlavním projevem onemocnění u žen je zvědavý výtok se specifickým kyselým. Kromě toho si pacient si stěžuje na silné svědění genitálních orgánů, bolesti během vyprazdňování močového měchýře, nepohodlí během pohlaví.

Někdy onemocnění pokračuje v generalizované formě. V tomto případě se oblast léze se může rozšířit na kůži a vnitřní orgány.

Drush je několik druhů:

  • Kolektivní s poškozením vaginy;
  • vulvit - platí pouze pro vnější orgány genitálií;
  • Vulvovaginitis - kombinuje vulvit a kandidální vaginite.

Tyto tři formy onemocnění se zdají být téměř stejné, ale přístup k terapii je zcela odlišný.

Při pohybu drozu do chronického stupně je proces léčby komplikován mutací patogenů. Patogenní houby vyvíjí odolnost vůči mnoha lékům.

Použití tradiční medicíny recepty

Mnoho žen se snaží zbavit drozd na vlastní domov. Opravdu, terapeutické vlastnosti bylin používají v terapii mnoha nemocí. Je však nutné dodržovat několika důležitými pravidly, aby nepoškodilo svému orgánu a získal řádný účinek. Před použitím lidových receptů je požadována konzultace lékaře. Navíc navzdory výraznému terapeutickému účinku by mělo být základní léčba drogami. S pomocí alternativní medicíny silného výsledku při léčbě kandidózy nebude možné dosáhnout.

Výhody a nevýhody

Podstatou lidových metod je potlačit reprodukci a růst mikrobů patogenů. Není žádné tajemství, že recepty založené na bylinách jsou posíleny imunitou, některé látky mají fungicidní a baktericidní činnost. Symptomy se stávají méně výrazným, je vytvořen dojem pozitivní dynamiky.

Výhody léčby drozury recepty lidí mohou být přičítány nízkým nákladům na léčbu a dostupnost. Například potravinová soda je v kuchyni v ruce. Každý, rostlinné suroviny mohou být připraveny nezávisle nebo koupit v lékárně za levnou cenu. Při provádění jednoduchých denních postupů je proces zánětu redukován, svědění je vyloučeno, zranění jsou rychlejší.

Nicméně, onemocnění může jít do chronické formy, která je mnohem obtížnější být léčena. Další nevýhodou lidových léků je délka terapie. Při přerušení léčby je procento recidiv velmi vysoké. Nesprávná koncentrace komponent v receptech také nepřináší řádné výsledky. Pro léčbu drozd by proto měly být konzultovány i lidové prostředky s odborníkem.

Kontraindikace

Lékaři doporučují používat recepty na základě tradiční medicíny jako součást komplexního léčby. Jejich žádost není povolena v případě nesnášenlivosti léčivých látek. Aby se snížilo riziko vedlejších účinků, je nutné seznámit gynekolog s historií onemocnění, provádět kompletní diagnostické vyšetření, aby se odstranil jiné patologie ženského reprodukčního systému.

Kritické dny a laktace

Drush během dětského nástroje dochází na pozadí hormonální restrukturalizace těla. Využití fondů folkových léků je nejlepším řešením pro těhotnou ženu. Eliminovat negativní účinky léčivých látek na ovoce, předběžná konzultace s lékařem.

Recept na bázi kefir

Produkt má antiseptický účinek nejen zmírnění symptomů, ale také eliminuje patogeny onemocnění. Zvýrazná středa ovlivňuje spory Candida. Během těhotenství nebo kojení můžete vzít KEFIR uvnitř. Nejen normalizuje trávení, ale také posiluje imunitu. Sušení mléčného nápoje také usnadňuje symptomy a pozastavit reprodukci bakterií.

Pro odstranění dětské infekce je léčba onemocnění lépe realizovat ve fázi plánování těhotenství. Riziko placentového přenosu infekce je 70%.

Použití lidových prostředků

Nekonvenční metody terapie kandidózy u žen zahrnují champs, dívce bylin s terapeutickým účinkem. Pečlivě prozkoumat složení poplatků, aby se zabránilo vzhledu nežádoucích účinků. Mnoho receptů lidové léčby lze použít nejen během období akutních projevů onemocnění, ale také pro zabránění.

Metody a výživa

Při kombinaci receptů tradiční medicíny a tradiční léčby drozd, musíte věnovat pozornost vaší stravě. Jeho složení by mělo být vyvážené a výživné, jejímž cílem je posílit celé tělo pro zvýšení odolnosti vůči infekcím.

Seznam produktů, které musí být z menu vyloučeny:

  • alkohol;
  • produkty mouky;
  • tukové a ostré pokrmy;
  • Cukroví a sladkosti.

Naopak zelenina, ovoce, Zelení zvýší tělo s užitečnými vitamíny a mikroelementy, urychlí proces regenerace a hojení ran, symptomy budou usnadnit.

Sušení

Dopřejte mlékem k lidovým lékům pomocí ragnů rostlin, jód Sodová malta.

Recept číslo 1

Míchejte ve stejných množstvích Sušené Juniper, Yarrow, Sage. 1 C.L. Dokončená drcená hmota musí být nalévat vařící vodu a trvala na vodní lázni několik minut. Po ochlazení na pohodlnou teplotu můžete udělat.

Podle podobného principu, další sbírka trávy z lopuchu, devět a kopřiv. Odmazání musí mít půl hodiny. Lze jej použít uvnitř, použití pro zbraně a douching.

Recept číslo 2

Pro řešení bude potřebné 10 čepice. Jod, 2 hodiny.L. Sůl a 1. st.L. soda. Připravit fyziologický roztok a vařit. Sodová a jodová jod přidá, když kapalina ochladí až o 40 stupňů. Kurz Písmo trvá 5 dní v řadě. Postup se provádí dvakrát denně.

Snad střídání závodníků bylin a sodné malty pro léčbu drozd.

Recept číslo 3

Česnek voda efektivní lidový lék v boji proti drozd. Chcete-li to vařit, musíte si vzít 2-3 stroužky česneku, rozšířit ji. Výsledná hmotnost nalije 1 litr vařené vody. Je možné vypustit, když infuzi bude chladit.

Koupelny

Terapeutické lázně z drozd musí být odebrány před spaním.

  1. Recept s měsíčkem. 1 umění. L. Tandy rostliny zředí 1 umění. vařící voda. Kmen a nalijte do nádoby s teplou vodou. Doba procedury po dobu nejméně 15 minut.
  2. Sodovka. 1. t. L. Soda se rozpustí v litru vařené vody. Přidat 1 c. L. jód a nalít výsledný roztok v koupelně. Postup pro opakování 2-3 dnů.

Vzbudit

Dubová kůra Deconction je široce používán pro léčbu drozd. Vazba a antimikrobiální účinek přispívají ke snížení procesu zánětu. Pro přípravu budete potřebovat levandule, dubovou kůru a sérii v poměru 1: 3: 1.5. 1 umění.L. Tráva se nalije 150 ml vroucí vody a trvala na dva hodiny. Po dotazování se objem zvýší na 300 ml. Mytí v dopoledních hodinách a večer.

Sova a lázně jsou častěji používány k léčbě drozd v mladých dívkách. Doporučuje se dospělé ženy, tento postup je považován za efektivnější.

Tampony

Příklady populárních receptů:

  1. 50 g listů eukalyptu pro přípravu roztoku, bay je vařící vodu. O hodinu později, kapalný kmen a impregnujte ji tamponem.
  2. Válec impregnovat šťávou 1-2 hřebíček česneku a odejdou na noc v pochvě. Průběh léčby je 10 dní.

Podobně používat čerstvé calanchoe šťávy. Výhodou této formy léčby je dlouhodobý kontakt s pokožkou přes noc.

Drush u žen - nemoc, nejenže přináší nepohodlí v případě přechodu na chronickou formu, je obtížné léčit. Lidové recepty pro jeho léčbu jsou pouze místní akce a mají nedostatky. Diferenciace patologie by měla provádět lékaře. A samostatná léčba může být nebezpečná pro zdraví.