Stav děložního čípku před měsícem

Každá žena by měla následovat změny, které se vyskytují v sexuální sféře, cítí sebemenší zhoršení ve zdravotním stavu, být schopen určit fázi menstruačního cyklu, abychom pochopili změny z dělohy během ovulace a měsíčně. Před menstruací klesá Cervix, změkčuje, jeho kanál je mírně otevřený. S pomocí venkovní kontroly děložního čípku, můžete nejen identifikovat různé nemoci, ale také určit ofenzívu těhotenství. Chcete-li to udělat, musíte vědět, co Cervix na dotek před měsícem a pravidly své kontroly.

Co chcete zkontrolovat čípku?

Není možné zkontrolovat krk během menstruace nebo v období zánětlivých onemocnění, zatímco můžete provádět infekci nebo zhoršit stav.

Dodržovat pravidla antiseptik, je nutné použít sterilní lékařské rukavice, které lze zakoupit v jakékoli lékárně.

  1. S pravidelnými inspekce můžete odhalit cervikální nádory v raných fázích. Bohužel, nedávno nastane nárůst počtu onkologických onemocnění, takže nezávislý průzkum významně pomůže v diagnostice. To je hlavní důvod, pro který stojí za to provádět nezávislý pocit.
  2. Ve formě děložního čípku a jeho konzistence můžete určit hormonální pozadí žen, nedostatek nebo přebytečný estrogen, který může způsobit Poruchy menstruačních cyklů nebo neplodnost.
  3. Každý měsíc v těle ženy vyskytují cyklické změny v děloze. Menstruační cyklus se skládá z období, pro které se charakterizuje různé cervikální stav. Změny v čípku můžete předpovědět příchod měsíce nebo určit výskyt těhotenství brzy, včas pochopit čas ovulace pro požadovanou koncepci.

Kontrolní technika

Hormonální pozadí žen Ženy, které zná anatomii svých genitálií, nebudou obtížné provádět průzkum a určit pozici čípku před měsícem. Hlavní věc je dodržovat určitá pravidla hygieny.

Před zahájením menstruace je popsán cervikálový kanál, se uvolní, takže riziko pronikání mikrobů do děložní dutiny vzniká. Pocit se může konat v squattingu, na záchodě, ve stojaté poloze, zvedání jedné nohy (například, uvedení do lázně nebo židle). Do pochvy se zavádějí dva prsty, jsou hluboce dány čípku a začaly palpace.

Před inspekcí je třeba pečlivě léčit své ruce a držet toaletní venkovní genitálie, aby nedošlo k infekce v močových stezkách. Hřebíky na rukou musí být krátce sked.

Změny během cyklu

Aby bylo možné zjistit, že změny v čípku došlo, charakteristické pro začátek menstruace, je nutné znát jeho soudržnost ve všech fázích cyklu. Zkušení gynekologové mohou nezaměnitelně určit fázi cyklu cervikálem. Pokud se žena pravidelně zkoumá samostatně, může také nakoupit potřebné dovednosti.

Před kontrolou musíte nejprve prozkoumat anatomii genitálií pomocí speciálních knih a internetu.

Aby bylo možné správně navigovat, jak Cervix vypadá jako měsíční měsíčně, bude denní inspekce vyžadována několik měsíců. Spuštění studie je lepší na začátku cyklu, po skončení měsíčního, dostatečného pocitu za den. Umístění krku vyzve fázi menstruačního cyklu. Po zkoumání je nutné určit konzistenci dělohy na dotek, může být hustý nebo volný. Odhalit, jak odhalil cervikální kanál, protože děloha se nachází - zvedl nebo vynechán.

Po menstruaci v první polovině cervikálního cyklu se stoupá cervikální kanál těsně k doteku a uzavřen. Takto zůstává až do doby ovulace, kdy se tělo stává připravit na pravděpodobný hnojení. V době ovulace se krk změkčil a mírně odhalil pro lepší penetraci spermií, děloha se připravuje na těhotenství.

Při kontrole zrcadel, gynekologové vidí v tomto okamžiku "příznak žáka". Vagina a krk se mokrý. Na rozdíl od děložního hrdla v předvečer menstruace, během ovulace, je i nadále vysoká. Pokud se hnojení nestalo, kanál se zavře, krk opět tuhne. Vagina a krk se znovu vyschne. Takový čípek zůstává až do menstruace a asi týden, než začali postupně jít dolů.

Stav děložního čípku před měsícem Změny. Na konci cervikálního cyklu se Cervix snižuje, se uvolní a měkký, cervikální kanál se začíná otevřít. Když se cítíte na krku, můžete odložit sníženou tuberku s malou štěrbinou uprostřed, ve kterém můžete vstoupit do prstů. Při porodním ženám bude tato díra širší. Uterus se připravuje na začátek menstruace, přes prodloužený kanál během menstruačního období bude odděleno od krve a starého epitelu. Pro kolik dní před začátkem cyklu se stav čípku změní, závisí na hormonálním pozadí ženy. Někdy mohou být změny identifikovány pouze denně před začátkem cyklu. Po menstruaci prošel, Cervix vzroste.

Jaké změny dojde během těhotenství?

těhotenství Pokud cítíte krk před údajným měsíčním, můžete odhalit těhotenství i bez použití zvláštního testu. Cervix během těhotenství nebude jít dolů, ale zůstává vysoký v pochvě. Je hustá konzistence, rostoucí cervikální kanál zůstává uzavřen a nenechte si ujít prst při kontrole. Pokud se pravidelně pocit v různých fázích cyklu, můžete přesně určit předběžné těhotenství.

Konečná diagnóza však bude dávat pouze gynekologa po průzkumu, protože každá žena se může mýlit a změny v děloze budou spojeny s dalšími důvody.

Proč potřebujete zkontrolovat čípku s opatrností?

Slipová vagina a Cervix Cervix se velmi mění, pokud je poškozen, může dojít k infekčnímu onemocnění nebo erozi, což může způsobit vznik krvácení ve středu menstruačního cyklu nebo bolesti během styku. Eroze je nebezpečná nejen chronickým zánětem, ale také výskyt nádorů. Děloha před měsíčním změněním, přes nizozdistý krční kanál, s nedostatečnou hygieny, může být infikován do děložní dutiny s vývojem endometritidy, salpaka-phorite, který může způsobit adheze a neplodnost.

Stojí za to vypadat čtek před měsícem?

Zveřejnění krčního kanálu Dokonce vlastnit dostatečné zkušenosti a znalosti, ať už dělat denní kontrolu děložního čípku, zejména před měsícem? Koneckonců, změny se mohou vyskytnout za pouhý den před začátkem cyklu. Možná stojí za důvěryhodné odborníky nebo jen provést těhotenský test?

Mnoho žen zkontroluje krk z čisté zvědavosti. Některé dovednosti a sebepoznání v této oblasti mohou být užitečné, ani tolik, aby určily fázi cyklu, kolik identifikovat nějakou patologii. Koneckonců, situace mohou vzniknout, když je gynekolog daleko, a další zkouška není k dispozici.