Typy kondomů

Co jsou kondomyTak, že kondom je nejdostupnější a snadno použitelný prostředek antikoncepce, nikdo dlouho není dohadován. S řádným použitím je schopen chránit před nechtěným těhotenstvím a pohlavně přenosným onemocněním.

Rozdíly kondomy

Kondomy se rozlišují:

  • Mazivo (mazivo gelu)
  • Síla a tloušťka
  • Chuťové vlastnosti (ochucené)
  • Typ barev (+ světelný)
  • Texturou (s výbuchem / bodem, rafinovanými, s knírkem, s kroužky, s tryskami a t.D.)

Mazání, aroma, chuť

Kondomy s chutíKondom bez Lubrikanta - docela vzácný případ. Používají se buď pro lékařské účely, nebo v přítomnosti alergických reakcí na maziva.

A tady Prokazování s dalším množstvím mazání produkoval téměř každý výrobce. Jsou potřebné pro anální sex (Top kondomy pro anally sex) A s nedostatečným přírodním vaginálním mazáním. V zásadě však můžete vždy používat samostatný gelový mazivo. Můžete si ho koupit v jakékoli lékárně.

Přečtěte si více v článku Kondomy bez maziva as dalším mazivem.

Standardní prostles mají standardní množství maziva. Ne moc, nestačí.

Kondomy s aromatickým lubrikantem Slouží k získání nových pocitů. Jsou vhodné pro orální sex. Samozřejmě za předpokladu, že chuť a vůně Lubrikant nebude mít mnoho chemie.

Podmínky se spermicidovým mazáním Potřebují spolehlivější ochranu při sexuálním styku. Chemické složení mazání zabíjí mikroby, viry a bakterie, stejně jako zpomaluje pohyb spermií.

Rozšířit použitý styk Kondomy s účinkem pro ochranu zdraví. Mazivo těchto výrobků zahrnuje 3% benzokainu, který má anestetický účinek. Snižuje citlivost, díky tomu je dosaženo zvýšení pohlavního styku.

A tady Gumové výrobky s oteplováním (vzrušující) účinek Naopak přispívají k výbušnému orgasmu. Gel na takových předsedech obsahuje látku, která zvyšuje příliv krve do pohlavních orgánů. Jsou k dispozici nové pocity!

Úroveň pevnosti, kvalita

Z Konstrukční síla a kvalita nejen pocity a požití sexuálního činu, ale také vaše bezpečnost.

Zahušené prezidenty mají vysokou pevnost (jejich tloušťka přichází na 0,1 mm). Jsou vhodné pro anální sex. Jedinou nevýhodou je snížená citlivost. Možná se zdá, že místo kondomu - balíček. Ale pokud si vyberete vysoce kvalitní značku, neměly by to takové problémy.

Pro lidi se sníženou citlivostí se výrobci vyvíjí Ultratné (citlivé) kondomy. Stěny pryžového produktu ředidle (0,01-0,04 mm) než ve standardu (0,05-0,06 mm), ale zároveň.

Aromatized, Color

Je důležité pochopit, že aromatický kondom není nutně barva a naopak. I když, možná kombinace a chuť a barvy. Například švýcarské prostles s jahodovou chutí jasně růžové barvy Dolphi anatomické ochucené barevné.

Jednorázová černá presqueNejoblíbenější barevné řešení Vícebarevné gumové produkty - Černá. Nevím, jak se skvěle vypadá jako černý byt na penisu, vzhledem k tomu, že barva v nataženém stavu se stává průsvitným. Ale afroameričané snadno používají černé kondomy.

Kromě černé a růžové řešení barevné řešení mohou být různé: červené, žluté, oranžové, modré, modré, fialové, maliny a t.D. Zvláště spousta tohoto dobrého na čínských stránkách jako AliExpress.

Pokud se rozhodnete objednat, nezapomeňte, že rozsah asijských velikostí se liší od našeho v menších letech.

S chutěmi jako kompletní odrůda: zde a jahody, jak banán, máta, a oranžová, a ananas a mnohem více.

Čtěte podrobněji v článku Barevné kondomy.

Kromě toho může být Preski také Světelný. Takový kondom by měl nejprve dát na světlo pro dobíjení, a pak použít jako konvenční guma. Rozdíl bude v jasném neonovém podsvícení přichází z "pouzdra" na penisu.

Texturou kondomy

Rafinovaný žebrovanýPodmínky s výbuchy (tečkované) a kroužky (žebrovaný) Dodejte nejprve mnoho nových pocitů. Chlapci však často dostávají nezapomenutelný orgasmus s jejich pomocí.

Prokazatelně s knírkem mají na konci speciálních procesů připomínající hmyzu knír. Tyto knír, dotýká citlivých úseků ženského těla, způsobují skutečný okouzlení. Je nepravděpodobné, že je nejjistěním najít v obyčejné lékárně, kvůli nákupu to stojí za to hledat do sexuálního obchodu nebo specializovaného internetového obchodu.

Kondomy pro lehké nošení. Význam těchto produktů je, že spolu s kondomem se zhroucená gumová páska, táhne, pro který ji snadno hodí na sudu penisu. Samozřejmě, že nejprve potřebujete nosit kondom na hlavu.

Kondenzuje s vibračním hrotem. Myslím, že slova zde jsou nadbytečná. Jen si představte: Vibruje také! Ano, design je docela objemný, ale sotva můžete být na tom, když budete pokračovat přímo na jeho použití.

Dokončete tento seznam Hudební kondomy. Ano, všechno je takové: dal jsi na kondom a s každým třením, on dělá hudební zvuk. A při změně držení těla se celá melodie změní. Možná nechápu něco, ale není to snazší jen zapnout hudbu?))) A netrpí superflyfinálními přípravky.