Pravděpodobnost otěhotnění s drozdami (kandidóza)

Těhotenství během drozd

Candidiasa (drozd) se setkává s ženami jakéhokoliv věku, takže každý, kdo trpí tímto onemocnět, před pojetím, měli byste zjistit, zda se můžete otěhotnět s drozdami a porodit zdravé dítě. Odpovíme na tyto otázky a řeknu vám, jak to udělat.

Drozd - Jedná se o infekční onemocnění ženských pohlavních orgánů způsobených houbou rodu Candida. V malých množstvích je tato houba přítomna v pochvě téměř každé ženy, ale kvůli oslabení imunity začne násobit intenzivně, což vede k nežádoucím důsledkům. Současně vypouštění z pochvy a nepříjemného zápachu jsou daleko od jediných problémů. Candidiasis během těhotenství může negativně ovlivnit zdraví novorozence.

I když drozd narušuje kyselé alkalické médium vagíny, ale ve většině případů neinterferuje s koncepcí, takže v drozu můžete otěhotnět s vysokou pravděpodobností. Problémy vznikají pouze v situaci, kdy muži mají problémy s mobilitou a spermií vitality.

Ale dělat a porodit zdravé dítě v dostrush dost. Podle statistik, 30% případů končí včasným potratem a 50% dětí se rodí s příznaky infekce s houbou Candida. Současně, novorozenec trpí ne-genitální orgány, ale očí a dutinou úst. V nepřítomnosti léčby pokračuje nemoc a může vést k plné slepotě dítěte.

Léčba drozd během těhotenství

Lékaři doporučují léčit drozd před těhotenstvím a během léčby používat antikoncepci typu barterů (například kondomy).

Faktem je, že během těhotenství nemohou být mnoho drog od kandidózy používán k poškození budoucího dítěte. To staví nemocnou nemocnou ženu v obtížné pozici, zejména pokud se domníváte, že kandidovní exacerbace se často dějí během těhotenství.

Ale i když se žena otěhotněla, nevěděla o drozdu, není ještě důvodem k potratu. Musíte okamžitě kontaktovat gynekologa. Specialista jmenuje kurz léčby, který nebude poškodit plod. Jediné, co by nemělo být provedeno, je pokusit se překonat metody mléka.