Co to znamená: cervikální kanál rozšířil

Cervikální krční kanál je umístěn podél celé délky uvnitř děložního čípku, provádějící funkci chodby mezi dutinou suspenze a vagíny. Vývoj tohoto těla končí plným sexuálním zráním dívkami.

Před těhotenstvím kanál provádí ochrannou funkci od zavedení patogenních mikroorganismů do děložní dutiny během menstruace. Je to skrze to, že menstruační krev prochází. Role ochrany v něm provádí hlen, izolovaný přes vrstvu epiteliálních buněk, která byla lemována celým průchodem z pochvy do děložní dutiny. Vzhledem k tomu, že během menstruace je cervikální kanál rozšířen, rozvoj hlenu během tohoto období je maximálně.

Rozměry cervikálního kanálu v různých obdobích života se mění. U žen ve věku dětí, ale dosud nedávejte narození, během měsíčních kanálů se expandují pouze na 2 mm. Blíže k 20-25, tělo žen se připravuje na svůj hlavní účel a všechny reprodukční orgány se mírně zvyšují. Hlavní věc, před plánováním těhotenství stráví ultrazvuk, abyste věděli přesně anatomickou strukturu reprodukčních orgánů.

Pro cervikální kanál je důležitá hodnota délky a průměru, protože ovlivní budoucnost pro průchod dítěte podle generických cest. Jakékoli odchylky od normy mohou způsobit těžké komplikace během těhotenství a při porodu.

Jakou roli provádí cervikální kanál v procesu těhotenství?

Cervikální Cervic Channel Cervikální kanál v období koncepce a těhotenství má své vlastní anatomické rysy.

V době pojetí se hlen v cervikálním kanálu stává hustším hustším udržováním spermií pro jejich prosperující pohyb v děložní dutině. S bezpečnou hnojením vejce je děložní děložní hrdlo co nejvíce co nejvíce, hustá dopravní zácpa je tvořena na výstupu do pochvy, který chrání plod z různých infekcí a virů vstupujících do těla ženy z vnějšího životní prostředí. Sliznice první pohybuje před porodem. Pokud se to nestane, je odstraněna během porodu.

V prvním trimestru těhotenství je hodnota připojena k diagnóze pomocí ultrazvukové délky a šířky cervikálního kanálu. Poslední hodnota označuje hrozbu potratu, takže pokud je cervikální kanál rozšířen, žena je poslána do nemocnice. Rozšíření svalové tkáně dochází v tomto období, protože čípek je slabý a nemůže nezávisle držet plod v budoucnu. Tato odchylka od normy probíhá na 15-18 týdnu těhotenství, kdy se dítě v lůně intenzivně rozvíjí.

Zúžení krčního kanálu může být prováděno během těhotenství pouze v naprosté důvěře životaschopnosti budoucího dítěte.

Postup se provádí v nemocnici nebo medicíně, a to buď pomocí lékařského kruhu (pesary), který lze utáhnout, a není odstraněn téměř až do konce těhotenství. V některých případech jsou švy okamžitě uloženy na čípku, které jsou odstraněny při 38 týdnech těhotenství.

PC jako příčina rozšíření čípku

Ohrožení potratu Pokud se při diagnostice děložního čípku detekuje expanze z důvodu polypu, pak se doporučuje poprvé vyléčit toto onemocnění před těhotenským plánováním. Koncepce s takovou chorobou je obtížná, protože polyp překrývá vůli a zasahuje s pronikáním spermií spermií v děložní dutině.

Vzhled polypu během těhotenství v kanálu může způsobit relaxaci stěn čípku a představit si hrozbu života dítěte. Samozřejmě, během těhotenství, Polyp není odstraněn, pokračují v hodinách. Pokud je cervikální kanál rozšířen na 3-5 mm v diagnostice Polypy, je žena poslána do nemocnice, aby se zachovala pod neustálým pozorováním lékařů.

Některé polypy zmizí po dodání. Pokud se to nestalo, léčba pokračuje ihned po narození dítěte.

První známkou expanze kanálu je vzhled malého krevního výboje z vagíny. Je třeba se okamžitě obrátit na gynekologa, aby přijal opatření k přijetí opatření k prevenci potratu.

Jaké gynekologické onemocnění způsobují rozšíření osvícení čípku?

Vzhled polypu během těhotenství Stejně jako všechny reprodukční orgány, cervikální cervikální kanál také podléhá změně během hormonální restrukturalizace těla během období Klimaků. Cervikální stěny ztrácejí svou pružnost, sliz vyrábí méně, s výsledkem, že vagina je suchá.

S počátkem vrcholu, ženy zhoršují nemoci, které vznikají na pozadí přenášených potratů, nachlazení sexuální sféry a škrábání po dodání. Nemoci, jako jsou momas, endometrióza, ovariální cysty - to vše způsobuje hormonální selhání a náhodné krvácení. Uterus ztrácí svůj tón, svalové svalové relaxace. S každým krvácením se cervikální kanál rozšiřuje, a bez hlenů se stává příčinou mikroflóry v děloze, která pouze zhoršuje stávající onemocnění.

Cervikální kanál může být také rozšířen v důsledku zvýšení tloušťky myometria v důsledku rozšiřování buněk během endometriózy. To je usnadněno různými onemocněními, které jsou přítomny během vyvrcholení: skoky tlaku, nadváhy, diabetu, narušení štítné žlázy.

Další nemocí, které způsobuje prodloužení cervikálního kanálu, je chronická cervicitizace. Toto onemocnění se vyskytuje v důsledku vysílaných nachlazení a nevyléčených ohniskem zánětu. Doporučuje se ignorovat kapalné sliznice, včetně těch, které vznikají po sexu nebo močení.

Změna vnitřního stavu dělohy se může vyskytnout v důsledku vedlejších účinků po přijímání hormonálních léčiv, snižují metabolické procesy a kouření.

Akce s rozšířením krčního kanálu

Pokud je diagnóza nastavena výsledky ultrazvuku, nemusíte paniku. Pouze včasné odvolání k lékaři pomůže diagnostikovat důvod rozšíření cervikálního kanálu. Tento stav je opraven, pokud eliminuje důvody pro změnu orgánu z normy.

Hlavní věcí je sledovat stav vašeho těla, zejména ženy vstupující do období v období Klimaks, nebo kteří se připravují v budoucnu, aby se stala matkou.