Výběr krve po migraci erozi

Snaží se mít čas dělat všechno, ženy někdy zapomínají, že zdraví je hlavní věc. Když to pocit nepohodlí a hojné alokace vede do kanceláře ženského lékaře, může být situace tak plakat, že proces léčby je zpožděn několik měsíců. Velmi často v kanceláři gynekologa diagnostikována - eroze děložního čípku. Zmatený pacienti porazili hysterie, a doktor se je snaží uklidnit. Co je tedy erozi a jak se tato patologie objeví?

Typy erozi

Eroze děložního čípku - jedná se o zánětlivé onemocnění sliznice za vzniku defektů na jeho povrchu. Vypadá to erozi jako skvrna na čípku. Rozpoznat nemoc může lékař při zkoumání pacienta na gynekologické židli.

  • Ektopie nebo vrozené eroze (pseudo-erozi) - proces, který je asymptomatický. Nejčastěji se vyskytují adolescenti a mladí ženy. Spojené s posunutím cervikálního epitelu z dělohy v vagíně. Spuštění pseudo-erozi s velkou generací epitelových buněk vede k rakovinám.
  • Pravá eroze je akutním zánětlivým procesem, který má krátkou dobu úniku (od týdne na dva), komplikované hnisavým nebo krvácením. Spojené s mechanickým poškozením sliznice.

Příčiny výskytu

Eroze děložního čípku vzniká nejčastěji kvůli mnoha faktorům.

  • Genetická predispozice;
  • Časté zánětlivé procesy spojené s nedodržením hygienických pravidel nebo hypusals;
  • Hormonální selhání - recepce špatně vybraných antikoncepce, nedostatek ženských hormonů;
  • Mechanické poškození;
  • Časný genderový život;
  • Častá změna partnerů;
  • Nechráněné kontakty a infekce různými pohlavně přenosnými onemocněními;
  • Snížena imunita;
  • Invertibilní léčba gynekologických onemocnění.

Když stojí za to poradit se lékařem?

Kdy se poradit s lékařemPodle regulační dokumentace musí dospělí pracující lidé podstoupit lékařskou prohlídku jednou ročně. To umožňuje nejen provést prevenci nemocí, ale také dodatečnou důvěru zaměstnavatelů v profesionálnosti zaměstnanců odstraněním onemocnění, jako je tuberkulóza, HIV a různé infekce přenášené vzduchem a sexuálními cestami.

Proto je užitečné navštívit specializovaný lékař alespoň jednou ročně, ideálně - dvakrát. Koneckonců, aniž by se vyslovily příznaky, se erozi může vyskytnout v chronické formě, což přispívá k růstu neoplazmů.

Kromě toho nezanedbávejte kampaň k gynekologovi, pokud:

  • Existují podezřelé těsnění od sexuálního traktu;
  • Je-li krev a rozmazání před menstruací a po jeho dokončení;
  • Pokud existuje krvavý (červený, hnědý) výběr uprostřed cyklu;
  • Pokud existují snížení hodnoty menstruačního cyklu, zpoždění menstruace;
  • Pokud je během styku nebo po celý den bolest.

Gynekolog bude kontrolovat a bude schopen dát směr pro analýzy pro nastavení správné diagnózy.

Proč je nutná diagnóza?

Pro předepisování léčby potřebuje gynekolog několik typů analýz. Všichni hrají důležitou roli při jmenování vhodných postupů a drog.

  • Nátěr na flóru;
  • Bakpospingv;
  • Kolposkopie;
  • Kytologie;
  • Krevní test na IPP, syfilis, HIV a T. D.

Metody léčby

Získali všechny výsledky diagnózy, odborník může přesně přidělit správnou léčbu. Pro každý případ mohou být metody jiné. Doktor bere v úvahu velikost erozi, souběžné infekce komplikující tento proces, hormonální pozadí a status pacienta: porod nebo ne.

Jsou možné dva typy léčby:

  • Konzervativní, Když léky působící na sliznice děložního čípku (svíčky, býci, tampony, léky s léky), snížit zánětlivé procesy a antimikrobiální léky uvnitř. Účinný s ohledem na skutečnou erozi.
  • Chirurgický: Aplikace děložního čípku různými způsoby. Zobrazeny v ektopii a dalších procesech na čípku.
Metoda léčbyCo je to?Důsledky / funkceČas pro zotavení
Elektrogenerace (diathermokoagulace, DK)Dopad na postižené oblasti elektrickým proudem, aby se odstranily tkaniny otvorů.Cervix ztrácí elasticitu, získává jizvy, které mohou negativně ovlivnit následné těhotenství. Provádí se pouze při porodním ženám pro léčbu benigních změn v čípku.1-3 měsíce starý
Kryodestrukce (kryokoagulace)Řezání s kapalným dusíkem a chladu. Tkaniny jsou zmrazeny pod působením nízkých teplot, dojde k ničení buněk.Možná, že špatné zmrazení tkanin, ne všechny buňky budou odstraněny. Můžete dělat nežádoucí ženy, ale nežádoucí.Za 8-10 týdnů
Laserová koagulacePostup se provádí laserem, je nejúčinnější metodou. Laserová odpařování umožňuje odstranit všechna postižená tkanina bez ovlivnění zdravých ploch.Bezbolestný způsob, který nezanechává jizvu. Nedává relapsy.1-2 měsíce starý
Rádiová vlna zničení (RVH)Řezání pomocí rádiových filtrů speciální frekvence zničení patogenních buněk.Struktura svalů dělohy po zachování postupu, jizva není tvořena. K dispozici pro rozbité ženy.Po 30 dnech
Elektroponizace a excizeChirurgická metoda, segment segmentu děložního čípku se odstraní.Provoz se provádí v lokální anestezii. Během těhotenství po tomto postupu jsou švy na čípku (šicí) převráceny, aby se zabránilo předčasnému narození. Používá se v Qing a dalších těžkých lézích děložního čípku.
Chemická koagulaceSe provádí za použití speciálního řešení, které migruje buňky.Nejdostupnější metoda je vybavení sliznice. Vyžaduje opakované použití. Může být jedním ze stadií komplexní léčby.

V poslední době je koagulace argonoplasma velmi populární. Technika se používá v povrchových lézích děložního čípku. Jmenováni narození ženy. Po postupu nezůstane jizvy.

Důsledky chirurgických zásahů

Physaurgic IntervencePřed prováděním postupu musí gynekolog zabránit pacientovi o možných důsledcích:

  • Pocit bolesti kreslení na dně břicha po dobu tří dnů po koagulaci;
  • Možnost vzhledu jizev na sliznici;
  • Zúžení kabelového kanálu, který může způsobit neplodnost nebo potrat;
  • Hojné transparentní sliznice nebo krvácivý sliznice vodnatý výtok.

Jaké alokace jsou považovány za normou po dutině?

Vzhled sliznic nebo krvácených sliznic po koagulaci hovoří o zahájení regenerace. Sukrovic Pink Alsotions jít na dva nebo tři týdny. Během tohoto období existuje postupná rekonstrukce tělové sliznice membrány. Vzhled nepříjemného zápachu, případně po elektrokoagulaci - mluví o čištění sliznice.

Patologie je vznik takových příznaků:

  • Vodní vrcholy žluté nebo zelené s ostrým nepříjemným zápachem;
  • svědění a spalování;
  • Hojnost krve nebo svazků, které nezastaví za dva týdny.

Žlutý a zelený výtok po zapálení eroze slouží jako signál o vývoji infekce vyžadující pozorování v gynekologu.

Po dutině je nemožné vzít horké lázně, pouze sprchu. Také zakázat sexuální vztahy za měsíc. Kompletní sliznice se vyskytuje ve dvou - tři měsíce. Kolik bude cervixace dělohy a jak dlouho rehabilitace vydrží, závisí na objemu zásahu.

Nejchladnější je zapalování s surgitronem nebo fotografií. Jedná se o zařízení vysílající vysokofrekvenční rádiové vlny, které přispívají k odpařování tekutiny v buňce. Tvorba jizev je minimální, je ovlivněno pouze epitel, na kterém je rádiová vlna směřována. Použití surgitronu a obrazů je tedy skvělé pro rozbité pacienty.

Co závisí vzhled hojného krvavého výboje?

Hojný krvavý výtokPo koagulaci zůstává tenký film na povrchu, pás je lyžován. Tento film chrání místo zapalování z infekcí, zranění. Existuje však pravděpodobnost jeho poškození během těžké fyzické námahy, pohlavního styku. Proto lékaři varují před snížením činnosti v období až jednoho měsíce. Během tohoto období se film odjíždí, munice je obnovena a žena se může vrátit do obvyklého života.

Pokud jsou obrazy poškozeny, jeho krevní sraženiny vyjdou s výbojem. Když jsou zatížení velmi velké, je možné těžké krvácení. Zastavit je lépe kontaktovat specialistu. Bude psát hemostatické léky. S chudým pohoda, posílení syndromu bolesti nebo vzhledu všech nepříjemných pocitů ve spodní části břicha je nutné co nejdříve dostat se k lékaři.

Možné komplikace po léčbě erozi:

  • krvácející;
  • infekce;
  • Opakující se nemoc.

Přípravky podobných komplikací jsou předepsány léky, které obnoví sliznickou membránu děložního čípku a výztužné regenerace tkáně (Colpocyde atd.). Zpracování děložního čípku se provádí podle pokynů pro léčivo.

Vztah s krvácením závisí na období ženského cyklu, ke kterému je dutina přiřazena. Chcete-li odstranit hojné alokace, lékaři jsou koagulovali pět dní po menstruaci. První menstruace po léčbě eroze by měla přijít. Pokud se menstruace nedostane, měli byste se poradit s lékařem.

Eroze děložního čípku není tak hrozné onemocnění, protože většina žen o něm myslí. Pokud byl diagnostikován, neměli byste paniku. Aby léčba byla účinná a správná, naslouchejte stanovisko zúčastněného lékaře, splňují jeho doporučení.

Pronajmout všechny požadované testy, rozhodnout o typu léčby (konzervativní nebo chirurgické). Pokud se lékař nabídne dutinu, ujistěte se, že vybraný názor vám vyhovuje. Záleží na tom, zda žena porodila nebo ne. Dodržovat omezení, že gynekolog varoval. Dodržujte pravidla hygieny. Pak je pravděpodobnost návštěvy ženského lékaře re-se stejným problémem bude nula.