Uroprustan k volání měsíčně, restaurování cyklu

Uroprustan k volání měsíčně, restaurování cyklu

Hormonální poruchy v těle ženy jsou příčinou gynekologických onemocnění a neplodnosti. Často je předepsáno v dopoledních hodinách, aby zavolala měsíčně a normalizaci menstruačního cyklu. Aktivní složka léku vyplňuje deficit progesteronu, což přispívá ke stabilizaci rovnováhy. V případě nesprávného přijetí tohoto, vedlejší účinky mohou začít a zhoršit poruchy hormonu.

Mechanismus působení Universive po zpoždění

Pravidelný menstruační cyklus mluví o normálním fungování reprodukčního systému ženy a je založen na bilanci pohlavních hormonů.

Zvláště důležitý pro ženy má progesteron - hormon těhotenství, což zajišťuje jeho uchování a normální proud.

Intenzivní syntéza progesteronu se vyskytuje v II fázi menstruačního cyklu. Před výskytem těhotenství a v prvním trimestru, vaječníků a žlutém těle, vytvořeném po lámání zralého folikulu a výstupu vejce v děložní dutině, jsou zodpovězeny. Po 14 týdnech a na konci trimestru III je placenta spojena s jeho výrobou.

progesterone Nedostatečný obsah progesteronu v těle ženy porušuje práci reprodukčního systému: menstruační cyklus je srazen, objeví se gynekologická onemocnění, která jsou příčinou přirozeného přerušení těhotenství a neplodnosti.

Uremines - lék obsahující přírodní hormon, identický v jeho složení a působení přirozeného progesteronu produkovaného tělem ženy. Díky účinné látce - gestagenu hladiní hormonální rovnováhu, přispívá k obnově cyklu, eliminují symptomy pM, uchování těhotenství a normální vývoj embryí.

Tento lék je jmenován nejen doplnit nedostatek progesteronu, ale také na zvýšené úrovni estrogenu. Utrezhastan nenahrazuje hormony syntetizované tělem samostatně a přidává jim.

Jak používal Urozhastan pro normalizaci cyklu?

progesterone Četné důvody: Stresové situace, gynekologická onemocnění, hormonální nerovnováha na pozadí těhotenství, menopauzy, dospívajícího věku může vyvolat porušení menstruačního cyklu.

Pro obnovení cyklu je ureasia předepsána v případech, kdy je průzkum identifikován:

  • nedostatek progesteronu ve fázi II;
  • Přebytek estrogenů a mužských genitálních hormonů.

Chcete-li způsobit měsíčně, musí být léčivo použity od 16 do 25 násobku cyklu (ovulační fáze), protože během této doby je pík syntézy progesteronu.

U žen, které chtějí normalizovat cyklus pro následný výskyt těhotenství, měly by být močoviny použity pouze po ovulaci, protože má schopnost potlačit, takže první den recepce se nesmí shodovat se standardními doporučeními.

Metody pro použití léčiva pro volání menstruace:

Dávková formaJak vzít Uremines, když zpoždění?farmakologický účinek
Vaginální čípky (vyrobené v dávce 100 mg a 200 mg)

Denní maximální dávka při léčbě rušeného menstruačního cyklu je 200 mg.

Podle doporučení lékaře může být léčivo použity 2krát denně, nanesení dávkování 100 mg nebo jednou denně - 200 mg.

Čípky jsou zavedeny v pozici ležící po hygienických postupech. Nedoporučuje se dostat nahoru po dobu 40 minut.

V případě intravaginálního podání se čípky rychle rozpustí a účinná látka je absorbována do sliznic, padající do krve po 2-6 hodinách.
Kapsle pro přijímání uvnitř (vyrobeno v dávce 100 mg a 200 mg)

Denní dávka 200-300 mg.

Musíte užívat drogy dvakrát denně ráno a večer. Mělo by být pozorováno interval 10-12 hodin.

Léčivá látka se rychle vstřebává do sliznicí střeva a vstupuje do krve po 1-3 hodinách.

Účinná látka močoviny se akumuluje v těle a pracuje 24 hodin, pokud je léčivo přijato 2x denně. Progesteron se koncentruje ve stěnách dělohy, což přispívá k růstu endometria a jeho odmítnutí, v důsledku jejich menstruace přichází včas. Po zrušení urestu by měl měsíčník po 2-7 dnech přijít.

menstruační cyklus Při přijímání úvrvání pro obnovení cyklu pro další koncepci 26. dne, testovat analýzy na úroveň HCG, což je nezbytné pro včasnou detekci těhotenství. Pokud se získá pozitivní výsledek, musí být použití léčiva provedeno až do konce trimestru I (12-14 týdnů) ve stejné dávce, aby se zabránilo přirozenému přerušení těhotenství v důsledku nedostatku progesteronu. Zrušení ureminus se provádí postupně s hladkým poklesem dávky. Může vést k potratu.

Typický diagram použití léčiva se vypočítá za předpokladu, že menstruační cyklus je 28 dní. V ostatních případech je doba trvání léčby a dávkování dána lékařem, s přihlédnutím k individuálním charakteristikám těla.

Selhání menstruačního cyklu po přijímání úvrvání

Gestagenu Tělo každé ženy má své vlastní jednotlivé rysy, takže po přijímání úvrvání k normalizaci cyklu, menstruace ne vždy přicházejí nebo mění jejich charakter.

Recenze o Ureversaries se liší a uveďte následující možné výsledky jeho použití:

  1. Cyklus se stabilizuje: Menstruace přijde každý měsíc, normalizuje jejich trvání a počet výběrů.
  2. Měsíční začíná před očekávaným datem. S poklesem menstruačního cyklu by měl být první příjem přenesen do pozdějšího data, například na 19 dní.
  3. Zpoždění. Pokud neexistují žádná menstruace po dlouhou dobu (více než 10 dní) po ukončení příjmu Uneversary, pak musíte nejprve vyloučit pravděpodobnost výskytu těhotenství.
  4. Krevní koagulace Pokud se koncepce nestane, ale neexistují žádná měsíční období, může mluvit o závažné hormonální nerovnováhy, v důsledku toho, která endometrie je vyžadována delší dobu pro zahušťování. V tomto případě je v následujícím cyklu možné zvýšení dávky léčiva.
  5. Změna povahy výboje krve. Mohou se stát vzácným nebo naopak bohatým, doprovázeným bolestivými pocity.
  6. Během přípravy léčiva začalo měsíčně. Mohu pokračovat v používání během menstruace? Ne, léčba by měla být přerušena, protože je nutné pít v UProsenu v II fázi cyklu po ovulaci.

Výše uvedené odchylky od normy během prvního cyklu příjmu příjmu mohou být považovány za normou. To je způsobeno tím, že přizpůsobení tělesa k hormonální přípravě zabírá určitou dobu. Nicméně, správný důvod pro snížení hodnoty menstruačního cyklu, dávkování léčiva a diagram jeho recepce nemůže způsobit podobné jevy.

Vedlejší účinky a kontraindikace

Selhání menstruačního cyklu Je nemožné volat měsíční ženy s Urozeptanem:

  • se zvýšenou krevní koagulací;
  • V případě, že krvácení Uterine neznámého původu;
  • s porušováním v játrech;
  • v přítomnosti nebo podezření z maligních neoplazmů v mléčných žlázách a pohlavních orgánech;
  • Nesoucí komponenty obsažené v léku.

průjem Vedlejší účinky z recepce drogy:

  • závratě a bolest hlavy;
  • Výběr magie uprostřed cyklu;
  • změna povahy výběru;
  • ospalost;
  • průjem;
  • svědění a spalování v intravaginálním podání;
  • Alergické reakce.

S výskytem těchto symptomů musíte kontaktovat svého lékaře pro opravu schématu s přívodem.

Obvykle by se období měly začít 2-7 dnů po zrušení léčiva. Zpoždění po Uneversible je možné v případě těhotenství nebo nevhodného jmenování léčebného režimu.

Uremines - hormonální drogy, často používané ženy k obnovení menstruačního cyklu. Progesteron, který je součástí jeho složení, normalizuje hormonální rovnováhu v těle. S menstruací, fondy začaly během období použití, jeho recepce musí být přerušena.