Pivo a estrogen

Všechny klasické recepty vaření, dokonce nealkoholické, zahrnují hopové hrboly. V této rostlině z konopné rodiny obsahuje velký počet esenciálních olejů a pryskyřic. Provádí funkci konzervačního činidla a dát pivo vynikající chuť, aroma, příjemnou hořkost.

V cispetech chmele je přítomno 8-Premennanenenenin, který Aktivita je desetkrát vyšší než zbývající fytoestrogeny. Ve svém chemickém složení tyto látky odpovídají sexuálním hormonům.

1 miligram = 1,000,000 nanogramů

Jméno číslo
Nebo čas estrogen,
Nanogram
Kuřecí maso75 gr.2
Pivo0.33 L.patnáct
Hrášek75 gr.500
Zelí75 gr.3000
Sója
máslo
1 jídelna
lžíce
15100
Antikoncepce
tableta
1 ks.35000
Mužden100000
ženskýden5000000
Těhotná ženaden90000000

Data Agrární technická univerzita Západního Texasu (West Texas A&M univerzita). 2012. Tabulka ukazuje ekvivalent estrogenu. Produktová tabulka obsahující fytoestrogen Viz zde.

Pravidelné užívání piva ve velkém množství způsobuje hormonální selhání žen, tak mužů.

Hormony a pivo

Studium s entitami, které samy neprodukují estrogeny (krysy s dálkovými vaječníky a ženami v postmenopausal) ukázaly, že fytoestrogen v alkoholických nápojů způsobují účinky estrogenů jak u zvířat, tak pro lidi. Tento účinek byl pozorován i s mírnou spotřebou alkoholu. Dokument v angličtině

Problémem účinku fytohormonů, které jsou obsaženy v kolících chmele, není dostatečně zkoumán. Další dostat do organismu látek jako estrogen a progesteron, negativně ovlivňuje hormonální rovnováhu.

Estrogeny v pivu, ženské hormony
Pivo a zdraví

SLT - ještě jedna důležitá pivní složka. Tento produkt se získá v důsledku technologického zpracování obilí (nejčastěji je ječmen používá pro tento účel). Slad se vztahuje na "rychlé" sacharidy a tyto látky způsobují skok krve inzulínu. Použití piva ve velkém množství je kolosální zatížení pankreatu.

Glykemický index lehkého piva - 60 jednotek (průměr), tmavý - 110 (vysoký indikátor)

Moderní výrobci nápojů daleko od vždy následovat klasický recept na přírodní sladu. Místo toho se používá drcené výrobky zrnité ošetřené enzymy, melasami, cukrem. Taková kompozice nápoje je ještě více porušující rovnovážnost glukózy v krvi a metabolické procesy.

Pivo, které květy v lahvích, má trvanlivost asi 6 měsíců. K tomu jsou přidány konzervační látky různé kvality a koncentrace. Tyto látky zvyšují toxické zatížení jater.

S každodenním použitím 0,5 l z tmavého piva přichází 18-20 g ethylalkoholu.

V určitém rozsahu je zdravotní péče považována za v těle asi 30 g alkoholu do 4 týdnů.
Studie v angličtině

Problémy pro muže

Neomezené a neustálé použití piva způsobuje člověka nejen porušení vnitřních orgánů, hormonální selhání, ale také charakteristické vnější změny. Ženský hormon v pivu vhodně přestavět tělo člověka:

  • Existuje zvýšení hrudní žlázy (gynekomastie);
  • Existují problémy se sexuální funkcí;
  • Vytvořil "pivo" břicho, vklady tuků rostou na bocích a pasu;
  • Změny hlasu získává vyšší čas;
  • Svalová hmotnost se sníží;
  • Existuje nestabilní emocionální stav.

Pivní břicho

Ženské hormony v pivu potlačují vývoj testosteronu, čímž se zvyšuje estrogen více, má negativní vliv na reprodukční funkci, která následně způsobuje neplodnost.

Problémy pro ženy

Fytoestrogeny v pivu mají negativní dopad na tělo ženy. Zeleninové hormony roztrhávají přirozenou produkci účinných látek, Co provokuje hormonální selhání. Neustálé porušení sazby estrogenů vede k následujícím změnám:

  • vady;
  • Selhání menstruačního cyklu;
  • porucha reprodukční funkce;
  • zvyšování dělohy;
  • Snížené progesteron
  • zvyšování rizika MOMA, CYST, maligních nádorů;
  • Vzhled na břicho, hrudník, obličej;
  • obezita;
  • Předčasné stárnutí a nástup Klimaků.

Estrogeny v pivu není jediným problémem pro ženské tělo. Lékaři jsou nesmírně negativní o použití tohoto nápoje, protože závislost na alkoholu se vyskytuje výrazně rychleji a dámy alkoholismu lze ošetřit mnohem obtížnější. Pravidelné non-řízené použití piva:

  • Problémy se srdcem a plavidly;
  • dysfunkce gastrointestinálního traktu;
  • Snížená sexuální přitažlivost.

Poškodit pivo

Jakýkoliv nápoj obsahující alkohol představuje nebezpečí pro tělo. Středověký alchymista a doktora paracels, kteří poprvé poznamenali prospěšné vlastnosti nápoje, věnovala pozornost tomu, že jeho spotřeba by měla být dávkována. Jinak i užitečné nápoje a potraviny se proměňují do jedu.

Co se děje v těle pod vlivem piva, pokud ho pijete denně:

  1. Žaludek. Pod působením alkoholových a fermentačních produktů, sliznická membrána dráždí, existuje velký počet hlenů, a pak trávicí žlázy jsou atrofie, proces štěpení je narušen. V důsledku toho - Chalk problémy, gastritida.
  2. Játra. Alkohol - hlavní nepřítel tohoto orgánu. Pokud musí játra neustále bojovat pouze pivo, snižuje jeho schopnost neutralizovat jiné jedovaté látky, které vstupují do těla. Zánětlivé procesy začínají v tělesné tkáni, vedou k hepatitidě. Chronická pivní hepatitida netěsná skrytá, proto je riziko vývoje cirhózy.
  3. Slinivka břišní. Sekreace zažívací enzymů je snížena, proces procesu živin je rozbitý, selhání metabolismu (metabolismus).
  4. Ledvina. Jejich úkolem je udržet stálost vnitřního média, poskytování vodního elektrolytu a kyselé alkalické rovnováhy. Pivo porušuje tyto procesy, protože ledviny musí pracovat třikrát aktivnější. Alkohol Dráždí ledvinové tkaniny, proces močové formace je zrychlen, vyskytuje se polyurie (zesílená ureal). Podél cesty se opírá o nezbytné organismy makro a stopových prvků, vitamínů. Nedostatek draslíku vede k porušování srdce, svalové slabosti a bolestivých pocitů ve svalech. Nedostatek hořčíku ovlivňuje náladu, kvalitu spánku. Nedostatek vitamínu C snižuje imunitní obranu. Důsledkem alkoholu piva je skleróza renálních cév a orgánů atrofování.
  5. Endokrinní systém. FitoEstrxe hit způsobuje selhání všech žláz vnitřní sekrece.
  6. Srdce. Pod působením piva jsou krevní cévy okamžitě ohromeny, vyskytují se k varicose žíly prodloužení, srdce se zvyšuje ve velikosti (syndrom hovězího srdečního srdce), nefunguje dobře, vyvíjí hypertenze. Patologické změny srdce snižují výkon, vypadá se dušnost, ischemická onemocnění, vzniká srdeční selhání. Nebezpečí smrti z mrtvice se zvyšuje dvakrát.

Přínos piva

Na mezinárodní úrovni byly provedeny studie o vlivu malého množství kvalitního piva na těle a zdravotní přínosy (odkazy na dně). Jsou uvedeny následující reakce z těla:

  • normalizace tlaku;
  • snížit riziko nějakého druhu rakoviny;
  • Zlepšení krevní koagulace;
  • Snížení cholesterolu;
  • diuretický účinek;
  • Aktivace směnných procesů.

V angličtině

https: // ncbi.Nlm.NIH.GOV / PUBMED / 22852062

https: // ncbi.Nlm.NIH.GOV / PUBMED / 25183453

https: // ncbi.Nlm.NIH.GOV / PUBMED / 24530788

https: // ncbi.Nlm.NIH.GOV / PUBMED / 27118108

Alkohol v přáteli

Studie byly často prováděny s malým množstvím alkoholu, 30 gramů alkoholu po dobu 4 týdnů (silné pivo 0.5 litrů obsahuje 18-20 gramů alkoholu)

Použití piva je relativní pouze v malých dávkách.

  1. Pivo - nízko alkoholický nápoj nápoj, ale v srdci svého výrobního procesu fermentace. Konečné produkty této reakce jsou ethanol, ethery, fúzní oleje, aldehydy. Kromě toho se pivní alkoholismus vyvíjí pětkrát rychle než vodka.
  2. Zdroj vitamínů, ale užitečné látky, které obsahuje, v dostatečném množství jsou v pohaniči, zelí a jiných potravinách. Při tepelném zpracování nápoje se většina prospěšných látek rozpadá.
  3. Výhody pro mozek, protože pivo obsahuje křemík, ale alkohol ničí nervové buňky.

Přínosy a poškození nápoje v podstatě stanoví množstvím opilého nápoje a jeho kvalitou.