Aplikace oxytocinu během krvácení z dělohy

S krvácením dělohy, ženy reprodukčního věku často čelí. Menstruační cyklus obvykle trvá více než sedm dní. Zároveň by průměrný objem ztráty krve by neměl překročit 75 ml. Ale pokud se v orgánech močového systému, se rozvíjí patologická onemocnění, pak se přidělení stanou hojným. Se podobají krvácení dělohy.

Největší ztráta krve je pozorována v období po porodu nebo během Klimaků. Lékaři dnes dělají veškeré úsilí, aby prozkoumali všechny funkce této patologie. Více než 100 studií se koná každoročně, aby se stanovilo příčiny děložního krvácení. Výsledky získané pomáhají vyvinout nové léky, které jejich farmakologické vlastnosti pomohou vyrovnat se s takovým problémem.

Zastavit těžké sekrece budou vyžadovat hospitalizaci pacienta. V lékařských zařízeních je vše nutné. Pro každého pacienta jsou vybrány léky a injekce pro krvácení dělohy jsou vybrány pro každého pacienta přísně individuálně. Pokud se ženy staly přiměřeným časem pro pomoc lékaři, pak se provádí chirurgická metoda zastavení krvácení. Odborníci doporučují dělat diagnostické škrábání. Když všechny výše uvedené způsoby léčby nebyly účinné, lékaři trvají na extirpaci dělohy.

Vlastnosti

Oxytocin se týká skupiny hormonálních léčiv, které se získá z hardwarových mozkových žláz.

Lékaři jej předepisují pacientům, kteří snížili děložní tón během generické aktivity nebo v děložním krvácení. Oxytocin pomáhá rychle vzít přední po porodu a pomáhá řezat dělohy, pokud tento proces nenastane přirozeně.

Účinně účinně s hormonálními selháním v těle, po operaci a zastavit krvácení dělohy během menstruace. Syntetický oxytocin pomáhá úzkými cévám a ovlivňuje svalový tón dělohy, střev, močového měchýře. V důsledku této terapie, snížení močení.

Oxytocin, který pomáhá s děložním krvácením, je vytvořen uměle. Je účinný v různých hormonálních restrukturalizaci, kdy hormony v těle nejsou produkovány nebo nepřijali v požadovaném množství. Náprava nahrazuje hormonální oxytocin, který je vyroben v hypotalamu a je zodpovědný za správnou činnost jednoho z mozkových oddělení. A také to ovlivňuje nervový systém, kontrolu metabolismu, pohlaví a endokrinních žláz.

Nervové buňky pohybují oxytocin z mozkových oddělení v zadní části hypofýzy, které reguluje normální úroveň hormonálního systému. Pokud je úroveň tohoto hormonu v dostatečném množství, pohybuje se do krevních cév a pomáhá aktivovat snížení hladkých svalů močového měchýře, střev, ureter a žlučníku. Během generické činnosti budou bojy usnadněny, mléko se objeví mléčné žlázy a hladké svaly dělohy.

Pokud narození prošlo bez komplikací, krev je nasycená kyslíkem a dosáhne placenty. V tomto případě se lékaři netýkají umělé stimulace obecných činností a nepředstavují použití přípravku oxytocinu. Jeho přebytek může způsobit zhoršení dodávky krve do dělohy a placenty, takže existuje vysoké riziko obecného zranění.

Aplikace v děložním krvácení

Nedávné studie ukázaly, že umělé použití oxytocinu nemá negativní dopad na vývoj plodu během těhotenství.

Je předepsáno pacientům pouze podle svědectví lékaře, protože pravidelná recepce pomáhá snížit příjem kyslíku k dítěti. Pokud je generická aktivita stimulována oxytocinem, musí odborníci pečlivě sledovat zdraví žen. Zvláštní pozornost by měla být věnována činnost řezu hladkých svalů dělohy.

Aplikace oxytocinu se doporučuje po ukládání vody, pokud nejsou žádné kontrakce. Hormon je injikován do těla až poté, co se Cervix stane měkkým, otevře se kanál a mírně otevřený. Lékaři musí ocenit prasknutí fetálních mušlí.

Kontraindikace používání

Před jmenováním hormonálního drogového oxytocinu musí gynekolog pečlivě studovat historii onemocnění a historie pacienta. Pouze tato opatření pomůže zabránit různým závažným komplikacím. Je důležité, aby se ženy seznámili se seznamem kontraindikací, a to i po lékařském předepsaném injekci. Komplexní oxytocinární terapie pomůže vyrovnat se s vážnými zdravotními problémy a zabránit negativním důsledkům.

Příprava oxytocinu není jmenován v následujících případech:

  • Nemožnost porodu přirozeně, takže lékaři doporučují dělat cesarejskou sekci (lék je zaveden po chirurgickém zákroku ve svalu dělohy s hojným krvácením dělohy);
  • Progresivní fáze gestosice (vzhled otoků, zvýšení krevního tlaku, vzhled křeče a ztráty proteinu);
  • Diagnostika fetotické placentární insuficience, takže dítě se narodilo před termínem;
  • Silný rhesus konflikt těhotné ženy a plodu;
  • Patologické umístění placenty, takže dívky vypadají krvavé sekce;
  • chronická hypoxie;
  • děložní zástruhy nebo infekce;
  • Alergické reakce na jednotlivé složky oxytocinu;
  • selhání ledvin;
  • Vyhřívaný krevní tlak.

Ukazuje

Oxytocin injekce mohou být použity po předepisování lékařem v děložním krvácení a dalších ženských problémech. Nezávislé léčby je přísně zakázáno, aby se zabránilo vážným zdravotním problémům.

Zavedení umělých hormonů do těla ženy by měly přísně kontrolovat zúčastněným lékařem. Pokud jsou pacienti jmenováni domácí léčbu, zavedení oxytocin injekce se provádí v přítomnosti specialisty nebo sestry. Je přísně zakázáno provádět injekce sami, protože jsou docela bolestivé a s nesprávnými opatřeními existuje vysoké riziko vzhledu hematomu.

Po vyhodnocení zdravotního stavu svého pacienta bude lékař schopen určit způsob podání léčiva. Oxytocin s hojným krvácením mohou být podávány intravenózně nebo intramuskulárně. Poslední metoda je charakterizována jeho účinností a poskytuje okamžitý účinek pro pacienta. Pro zavedení oxytocinu intravenózně je nutné jej pre-zředit pomocí fyziologického roztoku nebo udělat kapátko.

Možné komplikace a dávkování

Dávkování v děložním krvácení je vybrána pro každou ženu individuálně. Během generické aktivity může špatné množství léčiva zpomalit nebo výrazně urychlit. Existuje riziko vzniku a dalších závažných komplikací, které zahrnují rychlé oddělení placenty, zhoršení všeobecného stavu, štěpení dělohy, generická poranění nebo krvácení dělohy.

Z těchto důvodů jsou intravenózní dávky pro droppers vybrány pouze po studiu historie pacienta. Se slabým hementem je hormon zaveden v dávce 1 ml spolu s roztokem glukózy. Intramuskulární injekce by měly být zadány v následující dávce.

  1. Prevence hypotonického krvácení dělohy. Průměrná dávka je od 0.5 až 1 ml a zavedeno po dobu tří týdnů. Trvání léčby závisí na jednotlivých vlastnostech a svědectví lékaře.
  2. Zastavení silného krvácení třikrát denně, pacienti jsou zavedeni od 1 do 1,5 ml. Terapie pokračuje po dobu tří dnů.
  3. Dávkování léku do 0,5 ml pomůže posílit laktaci. Oxytocin je zaveden 30 minut před začátkem krmení po dobu pěti dnů.
  4. Krvácení dělohy během menstruace pomůže zastavit intravenózní injekce. Pro to se 1 ml léku rozpouští v 500 ml roztoku glukózy. Diagram léčby se může lišit v závislosti na svědectví, takže před zahájením léčby je důležité konzultovat s navštěvujícím lékařem. Samoúprava a zavedení léku bez odborné kontroly je přísně zakázáno.
Tělo každé ženy reaguje různými způsoby, jak zavedení léku oxytocin.

Aplikace oxytocinu během krvácení z dělohyKromě krvácení děložního krvácení se často vyskytuje zvracení, nevolnost, rytmus srdce je narušen, močení je zpožděno, bronchiální astma, respirační krávy a alergické reakce se objeví. S výskytem prvních negativních příznaků je třeba okamžitě odvolat o pomoc při návštěvě lékaře. Poradne se zastavit léčbu a vybrat alternativní léky. Oxytocin má výhradně selektivní dopad na dělohy, takže může zastavit krvácení. Po použití v těle ženy se zvyšuje hladina vzrušení svalových vláken, takže intenzita zkratka se výrazně zvyšuje. Již mnoho pacientů bylo schopno posoudit pozitivní účinek užívání tohoto léku.