Co když je drozd neustále trápí

Candidiasis, lidé "drozd" - onemocnění, která postihuje většinu obyvatelstva, většinou ženy. Důvody pro rozvoj nemoci jsou asi sto, ale vyrovnat se s tím, že umožňuje komplexní léčbu a dodržování pravidel hygieny. Nejvyšší nepohodlí se projevuje, když drozdový drush neprochází po dlouhou dobu, zasahuje do normálního života a sexuálních vztahů (v případě vaginální formy onemocnění). Provádění chronické formy kandidózy pomůže změnit životní styl a povinné konzultace odborníka.

Ethiologie onemocnění

Candida houby žijí v těle každé osoby po celý život, jsou považovány za podmíněnou patogenní flóru. Jejich místa jejich dislokace - všechny sliznice. Největší koncentrace hub Candida představuje pro střevní dutinu.

Pro zachování tvaru jsou plísňové buňky skryty pod hustou skořápkou, jejichž odstranění se vyskytuje v přítomnosti příznivých podmínek pro chov patogenní flóry. Kolonie Candid se zavádějí do sliznicí epitelu, blokování živinového přístupu a kyslíku. To vše znamená nevyhnutelnou smrtí stránek, kde infekce parazituje.

Průběh nemoci je rozdělen do 3 stupních:

  • Počáteční (epitel sliznic je ovlivněna, je vytvořena zarudnutí, imunita je potlačena, což umožňuje aktivaci stafylokokových a streptokokových infekcí, je zpracována kyselina vůni postižených oblastí);
  • Chronické (výměnné procesy v těle se objeví, objeví se neustálá bolest v kloubech, močový měchýř je zapálený, onemocnění se rychle pohybuje do chronické formy, paměť zhoršuje, zda jsou nedobrovolné křeče poškozeny, existují známky diabetu, fungování Štítná žláza je narušena);
  • Systémová (odmítnutí nadledvinek, štítné žlázy), příjem potravy je doprovázena zácpou, kolonizace kvasiných hub ovlivňuje celý organismus a znamená smrt.

Symptomatics

Bílý nebo šedavý výběr
Rozpoznat drozd snadno v přítomnosti určitých příznaků:

  • bílý nebo šedavý výtok, externě připomínající zrna tvarovního sýra;
  • Tvorba bílého hustého uloženého v záhybech sliznic;
  • svědění a spalování v oblasti postižené plísňovou infekcí;
  • bolestivé pocity se sexuálním pohlavním stykem;
  • pocit vysoké vlhkosti v perineum (s vaginální kandidózou);
  • Výhled.

Nebezpečí představuje chronickou formu kandidózy, když jsou symptomy méně patrné, a někdy chybí, a onemocnění se vyskytuje pouze v doprovodu bavlněných těsnění.

Kdo je předmětem kandidózy

Dříve to bylo věřil, že drozd byl výhradně ženským onemocněním. S vývojem medicíny, případy poškození plísňové infekce sliznic u mužů a dětí.

Výskyt vaginálního drozd je způsoben anatomickými rysy ženského těla - bezprostřední blízkosti vstupu do pochvy a análního otevření, kde houby lokalizuje. Při přehřátí a vysoké vlhkosti v oblasti rozkrokové oblasti jsou kandidáty aktivovány, pronikají vagíně a připojeny k jeho stěnám, kde se paasitují. Ženy podléhají opakující se kandidózy v důsledku konstantní nerovnováhy hormonu (zejména během těhotenství), ve kterém kyselost zvyšují se zvyšováním a úrovní užitečných bakterií, potom se sníží, poskytovat plísňové patogeny pro přeměnu na onemocnění.

U mužů je možné splnit jakýkoliv vzhled drozd, kvůli odlehlosti penisu z análního otvoru a absence menstruačního cyklu. Symptomy rozvojové kandidózy u mužů jsou skryté pohlavní infekční onemocnění. Himony s chronickými příznaky nejen negativně ovlivňuje kvalitu a počet sexuálních aktů, ale také přímo znamená sexuální dysfunkci.

U dětí dochází k infekci v procesu obecných činností, pokud matka nebyla léčena, nebo při krmení. V obou případech se první známky mateřské infekce slaví v ústech dětí. Nedostatek léčby a nízkou dětskou imunitou vedou k zpoždění fyzického rozvoje a dalších současných onemocnění.

Co je nebezpečná chronická kandidóza

Chronická kandidóza
V 80% případů jde Candidiasis do trvalé formy. Přesná odpověď, proč nepřestávejte recidivu, vědci ne. Existuje společné stanovisko k možným příčinám chronického vývoje vrstvy:

  • oslabení ochranných sil těla;
  • přítomnost jiných těžkých onemocnění;
  • Snížená citlivost kandidáta k drogám (stabilita léčiva);
  • Alergická reakce na recepci léčiv;
  • střevní dysbióza;
  • nadváha a narušený metabolismus;
  • přítomnost rakovinových nádorů;
  • prodloužený supercooling nebo přehřátí;
  • nedodržení pravidel hygieny;
  • nesprávné léčby nebo přijímání neefektivních léčiv;
  • Nechráněný sexy kontakt s infekcí Candida.

Pokud primární průchod průběhu léčby a terapie neprochází drozd a rychlost opakování je 3-5 krát ročně, lékaři hovoří o chronických onemocnění. Recurpps podléhají všem populacím, které jsou nemocné Std, virové a nachlazení, které snižují imunitu a oslabující organismus.

Trvalý drozd je nebezpečný svým komplikacemi:

  • Eroze I Hmota krmiva dysplazie;
  • infekce močových cest;
  • zánětlivé procesy v děložní dutině;
  • zánět gastrointestinálního traktu;
  • zvýšení náchylnosti k STD;
  • potraty, neplodnost.

Léčba chronického vaginálního kandididu

Pospěšte si k doktorovi
Častá příčina chronického tvaru drozd - nesprávně zvolená léčba nebo samostatná léčba. Každý člověk má celou řadu kmenů této infekce, aniž by se detekoval, který je zakázáno přijmout jakékoli léky. Získaný drozd nese již adaptér k některým drogám upřímným. Pokud je pozorován silný drozd, nebo jeho relapsy vyskytne častěji než 3krát ročně, měli byste spěchat lékaře.

Mnoho žen se obrací k internetovým zdrojům s problémem "Nemůžu vyléčit drozd", hledáte odpovědi na fóra, přiřazení samostatně léků na radu přítelkyně a reklam. Nejlepší cesta z situace bude jít na specialistu.

Reliéf od opakování kandidózy prochází v několika fázích:

FáziAnalýza a léčbaČasAkt
Stanovení diagnózyTahač vagínu a Cervix pro stanovení infekcí.

Bakteriologické výsev z pochvy pro identifikaci kmene candida.

Bakteriologický výsev na zřízení stability identifikovaných kmenů léků.

7-10 dníLékař poskytne rady, stejně jako v předběžné fázi, odstraňte ostré příznaky (svědění, vypalování, zarudnutí), předepisovací spreje a krémy pro venkovní použití. Na některých klinikách je možné odstranit akutní projevy drozdu přímo v kanceláři lékaře.
Oddělení drog a jejich recepcePřehled dříve použitých drog a doby trvání mezi relapsy.1-6 měsícůV této důležité fázi bude gynekolog recept na nákup drog účinných proti detekovanému houbovému činiteli. Je důležité při výkonu úspor, který nebude hledat analogy v lékárně na radu lékárníků, protože vědecky prokázal jejich účinnost proti stejnému kmene Candida.
Změna životního styluAnketa o životním stylu, dietě, hygieně.

Odmítnutí alkoholu, kouření, sexuálního vztahu pro období léčby.

Odmítnutí používat tampony, změna perorálních antikoncepce, na sobě syntetické spodní prádlo.

NeustálePodle výsledků průzkumu bude lékař zvolit dietu s výjimkou kvasinkových výrobků, jakož i potravin obsahující sacharózu, vytvoří plán každodenní hygieny, aby se zabránilo vstupestinové houby od vstupu do pochvy, bude v případě potřeby poskytovat Doporučení pro zamezení stresových situacích.
Obnovení mikroflóry (důležitý stupeň, od pasáže, z nichž závisí obnovení / nedostatek známek kandidózy))Aplikace sprejů, mastinek, multivitaminových komplexů1-3 měsícůJako poslední fázi bude gynekolog psát různé prostředky (prášky, spreje, vaginální a anální svíčky), což pomůže obnovit mikroflónu vagíny, střevních a dalších sliznic poškozených v procesu a léčbě recidivy.

Každý prošel stupeň bude mít 100% výsledek za předpokladu, že sexuální partner bude mít stejné léky a dodržovat všechna nezbytná pravidla. Po léčbě jsou předepsány analýzy na definici kmene plísňové infekce a STD.

Pokud v procesu léčby nepomůže, je předepsán endokrinní systém pro identifikaci jiných skrytých onemocnění v chronické formě.

Chronická infekce u těhotných žen

Těhotná žena
Pod vlivem těhotenského hormonů a vysokého zatížení na těle u těhotných žen jsou recidivy kandidózy. Léčba je možná v každém období, ale přípravy na předepisování zúčastněného lékaře. V procesu čekání na výsledky analýzy pro snížení nepohodlí se doporučuje být promyta bylinnými roztoky nebo speciálními prostředky pro intimní hygienu (douching je zakázáno!).

Pro účely lékaře, svíčky, krémů, vaginálních pilulek musí být pozorována, musí být pozorována dávka. Nezávislé použití jakýchkoli metod zbavit drozd je plný potratu a problémy s následným posílením plodu.

Kvalitní a účinné léky, formulace přesné diagnózy a deformační houby, udržení zdravého životního stylu a pravidelných návštěv gynekologa pomohou se zbavit. K otázce "Co dělat, když chronický drozd, neprochází po dlouhou dobu?"Existuje jedna odpověď - ne napravit, čtení rady z fór, že onemocnění je nevyléčitelná a okamžitě navštivte lékaře a vyhněte se zánětlivým onemocněním močového traktu.