Jaké jsou vypouštění dělohy na světě a po něm

Moderní rytmus, ekologie a další různé faktory ukázaly dynamický růst gynekologických onemocnění u žen. 90% ženských představitelů v životě se někdy setkalo s jakýmkoliv úniku. Jeden z nejčastějších nemocí posledních let se stala myomem dělohem. Statistiky říká, že za posledních 5 let se počet pacientů s touto patologií zvýšil až o 7%. Symptomy onemocnění jsou charakteristické pro krvácení a další výtok. Jsou nedílnou součástí onemocnění a projevuje i po odstranění myomu. Co mohou být, což je charakteristické pro normu, a co naznačuje patologii, - čtení v tomto článku.

Vlastnosti Momy Mattika

Stejně jako jakýkoli jiný orgán, děloha se skládá z různých struktur, tkanin a buněk. Někdy se to stává, že v jednom z těchto struktur se vyvíjí benigní neoplazma, což je Mioma dělohy. Jeho uzly mají nehomogenní strukturu a mohou se tvořit ve stěnách dělohy, svalové nebo pojivové tkáně.

Můžete detekovat toto onemocnění v narušení menstruačního cyklu, pokud se objeví příliš hojné krevní selekce. Výběr krve může být označen mezi menstruací, jsou doprovázeny tahem bolestí v dolní části břicha, hadrů v dolní části zad, opřený o krevní tlak, pocit slabosti, vertigu, časté kampaně v záchodě. Na pozadí zdůrazňovaných krvácení může dojít k problémům s anémií a pojetí.

Toto onemocnění se objeví řada takových důvodů:

  1. Hormonální nerovnováha ženských hormonů estrogenu a progesteronů.
  2. Poškození a provozní zásahy v děložní tkáni, které mohou vzniknout v důsledku potratů, operací a dokonce i práce.
  3. Často, poruchy štítné žlázy, metabolismu a endokrinního systému obecně, stejně jako diabetes měření.
  4. Zánět, rostl do chronické formy.

Děložní miom je ošetřen konzervativním způsobem a funkčním provozem.

Odrůdy alokací pro Momy dělohy

Jak již bylo uvedeno, alokace jsou hlavním příznakem, pro které může být tento onemocnění uvedeno. Tyto projevy mohou být jiné povahy, to vše záleží na tom, která tkáň dělohy uplašují neoplazmy.

Hojnost sekrece může být stanovena stupněm, na kterém dochází k onemocnění. Vlastnosti těla, stav hormonálního pozadí a imunity ženy mohou také určit děložní krvácení.

Krev

Výběr krve charakterizuje první etapu patologie a hovoří o novotasmě v epiteliální tkáni orgánu (Submukóza mioma). Hormonální selhání rovnováhy se přímo odráží v epiteliálním stavu: jeho buňky začínají aktivně vyrůstat, ale ne rovnoměrně, ale spíše, což dělá tkaninu pevně v některých oblastech, a tlustší - v jiných. Z tohoto důvodu může tkanina značit postupně nebo jednou.

V prvním případě budou pozorovány časté vzácné vypouštění ve formě hlenu, ve kterých je krev přítomna ve streakech, ve druhém - hojném jednorázovém krvácení tmavé barvy.

Postupná tkáňová tkáň
Odmítnutí jednorázové tkáně

Tyto příznaky budou doprovázeny rostoucí bolestí, nejprve se obává spodní části břicha, a pak hodí na dolní části zad. Tento příznak je někdy doprovázen společnou malátností, ospalostí, rozpadem sil, zimem a rychlým srdcem.

Menstruace se také vyznačuje speciální bolestí a krvácením dochází častěji než v známém menstruačním cyklu.

Hnědý

Hnědý výtok naznačuje, že patologické uzliny zakořeněny v hlubší, sublimované vrstvě dělohy (Intramal Mioma). Jejich růst vede k deformaci tkáně díky jeho protahování, což je důvod, proč jsou nádoby praskli, a spolu s krevními a epitelovými částicemi jsou odvozeny ve formě tmavých sraženin.

Takové jevy se vyskytují pravidlo pravidelně, střídavě nestranné pauzy. Nemoc může jít sám a možná pokrok. Hnědý hlen je v tomto případě doprovázen, nová, hloupá bolest v dolní části břicha.

Purulentní

Žluté a bílé vybití jsou důsledkem umístění Mioma v vejistých trubkách. Toto místo v sexuálním systému a ženských orgánech je zvláště ohroženo vývojem bakterií a infekcí. S výskytem neoplazmů zde jsou mikroby násobeny speciální síly provokující hnisavé uvolňování nažloutlého a běleného odstínu s nepříjemným zápachem.

To může být také způsobeno vaginitidou a plísňovými infekcemi. Proti tomu může být cítit svědění, spalování, nepohodlí při sexuální blízkosti, suchost v pochvě, tvrdost močení, boční bolesti břicha.

Hnisavé svazky s ostrým zápachem musí způsobit zvláštní obavy, protože může hovořit o krvácení krvácení v tkanině kvůli nekróze myomatózního uzlu. V tomto případě je možné infekce genitálních infekcí a nejsilnější zánětlivé procesy v nich.

Jaká část těla neuspokojila Mioma, konzistence výboje může být naprosto odlišná: vodnatá, s nečistotami, hustými, housky, - to vše závisí na jevišti a kvalitě neoplazmy.

Výběr po odstranění a léčbě myomu

Neoplazmy jsou úžasné jevy, které mohou být znovuzrozeny, a mohou a existovat v těle veškerý život, občas se nechat. Jeden z nich a tam je popsaná patologie.

Mioma se může rozvíjet a žít v děloze veškerý reprodukční věk, periodicky připomenout krvácení, hojné a ne příliš, během menstruace a mezi nimi, a zcela zmizí s nástupem Klimaků.

V jiném případě může růst, bít všechny nové tkaniny, ovlivnit záněty jiných orgánů. Tato situace vyžaduje povinnou léčbu. Může to být konzervativní - s lékovými přípravky, homeopatickými, hormonálními, léčivými, to může být svíčky pro Momy, a možná provozní.

Zbavte se nemoci k chirurgické metodě nazvané Momektomie. Může být bez pronikajícího těla přes kůži, s pomocí krku, který se nazývá hysteroskopie. A možná ve formě laparotomie - řezáním abdominálních tkanin.

Volba specialistů typu léčby závisí na velikosti uzlů a jejich vývojové fázi.
Po momektomii může být pozorován jiný typ výběru, a to je znamení normy.

Průhledný

Bílý nebo transparentní pokračování zápachu jsou známkou návratu genitálních orgánů v normách a naznačuje jejich správnou práci. Jsou mírně lepkavé, bezbarvé, necí a nejsou doprovázeni bolestí, svědění a další nepohodlné pocity.

S krví

Výběr krve po hysteroskopii Může nastat v důsledku poškození stěn a malých cév. To je výsledek mechanického dopadu na nabídkové tkáně orgánu, který se zpracuje s lokálními léky ve formě svíček a mastí.

Kučera

Bílé kadeře mluví o vývoji plísňového onemocnění - Candidiasis, zavolal na lidi mléka. Vznikne v důsledku oslabení obou místní imunity a společného, ​​což často představitelé žen ovlivňují vývoj kandidózy, doprovázené obdobnými symptomy.

Menstruační výtok

UpSetický výběr po odstranění dělohy může být běžná menstruace, která přišla včas. Často po menstruačním cyklu momektomie. Ale pokud se konzistence a hojnost liší od vašich obvyklých kritických dnů, že zde může být o tom, že krvácivý šev nebo poškozený nedalekými plavidly.

Pokud je přítomna bolest, musíte naléhavě konzultovat lékaře.

Žádný výběr po momektomii také probíhá. Nejčastěji se to děje na pozadí Klimasku. Zdá se, že svědění, suchost, spalování, nepohodlí při močení, nepohodlí během sexuálního kontaktu. Eliminovat tento fenomén pomocí lokální akce, jako jsou svíčky, tablety a Krém pro intimní hygienu během menopauzy.

Olga, 48 let: "Ve 32 letech jsem byl diagnostikován - myoma dělohy. Nejdřív jsem byl velmi znepokojen, četl jsem všechny druhy hrůz o znovuzrození v rakovině. Ale zkušený přítelkyně-gynekolog mi poradil pozorovat na chvíli pozorovat a nedělat udržitelné závěry. Po dobu šesti měsíců po menstruaci jsem měl několik dní šílenců, ale nebyly doprovázeny bolestí. Jen někdy vytáhl břišní. Tak jsem se rozhodl nechat všechno, jak to je, pravidelně používat preventivní lékárenské svíčky, aby se zabránilo infekci a zhoršení. S začátkem vykreslení, tyto příznaky zmizely spolu s menstruací a po diagnóze mi doktor řekl, že Miom zmizel sám, a že takové jevy se často vyskytují s restrukturalizací hormonálního pozadí a vytlačování reprodukční funkce."

Oleg Viktorovich: "Mám spoustu pacientů, kteří prošli odstraněním momy momektomií. Tento postup není hrozný. Po něm existují poměrně hojné alokace, což naznačuje, že menstruační cyklus je přestavěn. Ale to lze říci o tom, pokud je krvácení podobné obvyklému menstruaci. Důrazně doporučuji: jakýkoliv krevní výtok, nezapomeňte kontaktovat specialisty, aby se zabránilo vývoji neoplazmů a šíření zánětlivých procesů."

Jak vidíte, alokace v Momy dělohy - nejdůležitějším příznakem, což znamená tuto patologii. Mohou být z různých konzistencí a barev, v závislosti na tom, jaký typ tkáně varhany upevnil tyto novorozence. Tento příznak je často doprovázen bolestivými pocity a obecnou slabostí.

Deal může být v těle ženy celý reprodukční období, občas označit hubující krvácení a možná pokrok, znepokojení bolesti a další příznaky.

Patologie je zpracována dvěma způsoby: s léky a chirurgickými metodami odstraněním a škrábáním uzlin. V případě provozního zásahu, normální, přirozený proces.

Pravidelně sledujte své tělo a buďte zdravý!