Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Pose 69, žena shora, nebo muž, sex na boku, pózy pomocí polštáře, nebo pózy na jiném domácím nábytku, v různých částech domu. V této otázce jsou vybaveny koupelnou, pračkou, kuchyňským stolem a židlí, držení zdi, stojící, sedí, na rukou partnera a mnohem více ..

Co je nejoblíbenější způsob, jak diverzifikovat intimní život? Samozřejmě, zkuste vyzkoušet novou představu. A pro někoho je jednoduchý "změnit v místech" a pro někoho - blikání Kama Sutra. A to a další způsob, jak je místo, kde je místo, ale nejoblíbenější pozice pro sex může být známé bez speciálních učebnic pro použití v první touze.

Co odborníci mluví o sexu pózách

Je zajímavé vědět, co odborníci o různých pózách pro sex říkají. Samozřejmě, v moderním světě, kde není místo, kde není být rozmanitost, přiměřená rozmanitost v sexuálním životě je považována lékaři, kteří jsou psychologové, kteří společnost je více než normální a dobrá. Koneckonců, to pomáhá dosáhnout dostatečné fyzické aktivity, vytváří vztahy mezi partnery a obecně dělá život mnohem zajímavější a příjemnější.
Nejdůležitější - dodržování bezpečnosti a připravenosti obou partnerů k experimentu. Kromě toho je důležité získat otázky antikoncepce, protože při použití původního držení těla nebude přerušený sexuální akt vždy k dispozici pro člověka.

Výhody a nevýhody různých póz o sexu

Z tohoto důvodu musí být v tomto důvodu zkušenosti, zvyšování úrovně zvyšující se složitosti a nevybírat pozici pro gymnastky nebo super zkušené adepts. Nějaký zázrak, kde získat informace o sexu postoji. Nyní ve volném přístupu v téměř každém knihkupectví, knihy Kama-Sutra s obrázky se prodávají, jsou podrobně popsány v nich a budou pochopit každého. Nelze najít bezplatnou verzi na internetu, kde lze také popis videorekordéru nebo GIF také popis videa. Něco nemusí pracovat poprvé, ale není to děsivé, kdo zabraňuje to zkusit znovu?
Obecně platí, že výhody a nevýhody různých pracovních míst pro sex jsou, že někteří z nich přinášejí více potěšení některým partnerům, umožňují rozvíjet svaly a vytrvalost, ale mohou být složité a traumato.
Před zahájením sexuálního zákona, pokud se partneři rozhodli experimentovat, kromě předežůvců se doporučuje provést malý trénink. Přinejmenším, stejně jako ve školní lekci tělesné výchovy. Ale můžete najít a něco dobrého.
Pravidla pro pohlaví během menstruace se liší od zbytku. Za prvé, stojí za zmínku, že je to v zásadě nebezpečné lekce, ale pokud tuto skutečnost zanedbáváte - zde by měla být žena vhodná. Nejlépe nejznámější pozici, když leží na dně na zadní straně. Žádné ostré pohyby a skoky dámy v těchto dnech nejsou lepší, aby tak lépe a pro její zdraví, a pro čištění místnosti.
Co jiného bude přínosem experimentátorem, pravidly pro sex pro sex, což nemůžete zapomenout. Intima musí přinést potěšení, a pokud je jedna nebo jiná pozice příliš bolestivé - je lepší je opustit nebo zkusit jinou dobu, protože pacient čekající na konec procesu způsobí negativní obecně.
Zákazy v sexu je, že každý individuálně rozhodne pro sebe, protože nechodí do hlavy milenců v páru - mohou to zkusit, pokud neorgují, že někomu jinému zranění nebo zranění. Každý sex by měl začít s touhou, láskou a vášeň, a nikoli zákonem donucení.

Co představuje sex, který potřebujete vyzkoušet

A pokud už čtete, vše, co potřebujete vědět o pózách pro sex, můžete jít přímo k nim. Nezrušujte takovou lásku jako ústní pohlazení. Pose 69 miloval většinou těch, kteří to zkusili.

Takže událost bude uložena nejbezpečnějším a vhodným, nebude riziko poškození zubů penisu a další problémy, které nezkušené partnery zažívají.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Rozmanitost přispívá k celému, než pár neudělal. Takže, řekněme, výstřik, který byl dříve vyroben velmi zřídka nebo nebylo vůbec provedeno, udělá určitý šarm a dá spoustu potěšení nejen silného sexu.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Další možností patřící k klasickému - žena shora je pozice, která se jistě snažila téměř všechno. Ale pokud ne - není to tak děsivé, můžete začít v první příležitosti. Partner Je důležité ovládat své akce a nebude příliš ostré ve vztahu k citlivému penisu.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Můžete se pokusit mít sex na boku. Muž se vrátí, oba partneři jsou trochu ohyb. Žena může v případě potřeby zvednout horní nohu. Je prospěšné pro možnost současně s frikcemi k pohlazení hrudníku nebo klitorisu, to může udělat jako muž a žena. Ale penetrace nebude příliš hluboko.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Aby dáma měla více nasycených pocitů, žena se nachází na polštáři. S normální polohou, když je partner zdola, můžete dát polštář pod boky a dolní části polštáře nebo válečku ručník. Takže pronikání bude hlouběji a jeho pocity jsou mnohem jasnější.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Pro ty, kteří touží po něco extrémnějšího a originálu, je držení zdi. Je to póza vášeň a touhy, to není ochutnat ne všem, protože vyžaduje určité úsilí při výkonu. Žena vstane u zdi, nakláněný, muž, který držel ji, pochází zezadu. Snad složitější provedení - stojící, pak partner musí držet rodiče, dělat pohyby tření.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Sex je záležitostí nejen ložnice, protože pár může najít další, kromě oblíbené postele, kde se můžete dostat z vášně. Oblíbené v této otázce, zařízení jsou vana, pračka, kuchyňský stůl a židle. Zde, možnosti umístění jsou různé a závisí pouze na fantazii.

Představuje sex, nejoblíbenější nebo stojí za to pokusit

Hlavní věc je bezpečně vytvořit prostor, nemělo by to být ostré nebo křehké předměty, které jsou součástí elektrických spotřebičů a povrch musí být dostatečně stabilní.

To není všechny pozice, které mohou být testovány začátečníky v experimentálních otázkách. Ale můžete začít malou, postupně zvyšovat povědomí o intimní témata a nalézt více a více nových nápadů na odrůdu. Pro jednu zasedání lásky je docela realistické vyzkoušet několik různých pozic a najít to nejlepší, což přinese oba partnery před šílenství. A pokud je to vše také zředěno oběma hranami hraní nebo krásným ložním prádlem a romantickým nastavením - nezapomenutelný večer a zejména dobrou noc zaručenou.