Drenáž během drozd v domácnosti

Sušení - postup zaměřený na odstranění patogenní flóry z pochvy mechanicky. V posledních letech tuto metodu odmítá světová praxe, což zvažuje, jak barvit škodlivé pro zdraví žen.

Drenáž během drozd v domácnosti
Sušení během drozurů působí lokálně, podle uvážení doktora se postup nahrazuje vaginálními svíčkami. Ve spuštěných případech místních opatření nestačí, a pak gynekolog předepisuje komplexní léčbu, která zahrnuje perorální antifungální léky.

Indikace a kontraindikace

Postup se provádí v drozu a řadu dalších gynekologických onemocnění. Potřeba manipulace může určovat lékaře pouze na výsledky průzkumu. Postup je terapeutický, ne hygienický.

Sušení během normální mikroflóry může způsobit dysbiózu. To je způsobeno tím, že během postupu nejen patogenní, ale i užitečné mikroorganismy.

Seznam kontraindikací:

  • Je nemožné použít tento způsob léčby v prvním měsíci po potratu a porodu, je ohrožena infekci.
  • Sušení během těhotenství může vést k fetální infekci nebo potratu.
  • V menopauze jsou stěny pochvy velmi přehnané a douching během drozury způsobuje silné nepohodlí, existuje riziko poranění sliznice. V tomto případě lékaři nahradí postup vaginálních svíček s antifungálním účinkem.
  • Je-li jmenován průběh léčby, musí být provedeno buď před nebo po menstruaci. Během menstruace mohou takové manipulace vést k šíření patogenních organismů a zhoršovat stav pacienta.
  • Před průchodem gynekologických analýz není možné provést postup.

Výběr nástroje pro douching

Drenáž během drozd v domácnostiKdyž je barvení předepsáno doma, musí být připravena žena. Nejdříve musíte zakoupit speciální zařízení. Provádět postup, použijte gynekologický okraj nebo kruh ESMAR. Co přesně namalovat během drozu, žena sama rozhodne, založená na pohodlí. Bez ohledu na volbu použití musí být přístroj velmi opatrný pro vyloučení zranění a infekce.

Gynekologický okraj - to je gumová hruška s pevným špičkou zakřiveného tvaru. Nepochybný plus třásně - jeho kompaktnost, je vhodně umístěna v ruce, což usnadňuje zavedení terapeutického roztoku. Před držením terapeutických aktivit musíte uvolnit vzduch tak, aby se nedostal do pochvy. Lisování by mělo být hladký, silný tlak může poškodit vnitřní orgány. Proto je rozumné natáhnout se vařeným vodou a pak zahájit postup.

Hrnek zátlaku vypadá jako teplejší s řezaným dnem. Krk se nachází dlouhá gumová hadice se speciální vaginální tryskou (v ceně) a ventil pro nastavení tlaku. Díky tomu můžete upravit potřebný tlak. Během procedury je kruh zanícoběžně umístěna na výšku, která není příliš vhodná.

Příprava na postup:

  • Než budete mluvit doma, hrot přístroje musí vařit. Povrchové stromy s alkoholem a důkladně opláchněte vařenou vodou.
  • Připravte řešení pro douching z drozd. Jeho teplota musí reagovat vnitřní tělesnou teplotu.
  • Pak se provádí normální rozsah genitálních orgánů.
  • Před spaním se doporučuje vyschnout.

Technika pro holding

těhotenstvíAby byla manipulace s přínosem, je důležité vědět, jak strávit opláchnutí v drozd.

  1. Žena trvá horizontální pozici. Kolena ohnutá a rozšířená. Přednostně vložte loď pod dolní část zad.
  2. Pro pohodlné zavedení zařízení je plocha pochvy a perineum mazána lanolinem nebo ropou.
  3. Při použití hrnku vloženého prvku je přístroj umístěn na pacienta v nadmořské výšce 75 centimetrů. Dostupný vzduch z trubky. Potom se špička zadá do hloubky 5-7 cm a jeřáb se otevírá.
  4. Při použití okrajů se vyrábí vzduch a vložte špičku.
  5. Doba trvání postupu je asi 15 minut.
  6. Po zavedení řešení je nutné ležet na další 5 minut a jen pak vstaň.

Léky

Představují, když se scrustling u ženyPři užívání drog, musíte přísně postupovat podle pokynů. Máte-li jakékoli dotazy, jak vytvořit řešení, musíte se obrátit na svého lékaře.

  • Kreslení chlorhexidinu. Účinně bojuje s houbami a patogenními bakteriemi. Prodáno ve formě hotového řešení v pohodlné láhvi s výtokem, který vám umožní vstoupit do léku bez dalších zařízení. Chlorhexidin - silné prostředky s nekontrolovanou aplikací je schopna způsobit vaginózu. Při douching chlorhexidin je riziko alergických reakcí.
  • Kreslení Mirismine v drozd je poměrně účinný. Nástroj má antifungální vlastnosti, ovlivňuje příčinné činidla s pohlavími. Během drozu je průběh léčby 5-10 postupů v závislosti na stavu pacienta. Pro jeden postup je dostačující 10 ml léku. Miramistin se používá v drozd v těhotných žen (pro zbraně) a ošetřovatelské ženy.
  • Navrhnout chlorofyllipt. Jedná se o antiseptickou přípravu rostlinného původu. Vyrábí se jako alkoholické řešení pro dumpingové a olejové řešení pro tampony. Tento nástroj pomáhá odstranit nepříjemné příznaky a usnadnit stav ženy. Ale chlorofyllipt nemá vliv na patogeny drozd. Průběh léčby je 10 dní. Roztok se připravuje pro 1 litr vody - 1 lžíce chlorofylipu. Lék se používá k mytí pohlavních orgánů.
  • Sušení peroxidu vodíku během drozd odstraňuje nepříjemné příznaky. Vzhledem ke svým antiseptickým vlastnostem eliminuje peroxid vodíku. Pro douching se 3% peroxid vodíku používá v poměru 1 lžíce o 0,5 litrů vařené vody.
  • Kreslení manganem během drozd. Vápníkový manganistan je schopen způsobit popáleniny na sliznici, takže roztok mangareje musí být připraveno s extrémní opatrností. V oddělené nádobě se rozpustí krystaly s vařeným vodou. Výsledný koncentrát se přidá do vody pro usušení. Magantální řešení by mělo být bledé růžové a homogenní v barvě. Použití manganu - to je extrémní opatření. Lze jej namalovat pouze v nepřítomnosti jiných léků na ruce.
  • Furakilin Douching. V letošním roce se antiseptik odstraní etnický původ a svědění, ale je to zcela bezmocné proti plísňové infekci. Roztok se používá pouze v komplexu s jinými prostředky. Pro douching 1 tabletu se rozpustí ve 200 gramech vařené vody.
  • Kyselina boritá v průběhu drozd ovlivňuje bilanci kyseliny alkalinu vagíny, která vede k vytvoření nepříznivých podmínek pro reprodukci příčinných činidel kandidózy.

Domácí prostředky

  • Sušení soda s drozlem je rozpočet a efektivní způsob, jak se vypořádat s onemocněním. Roztok se připravuje v podílu 300 ml vody 0,5 lžičky sody. Všechno je důkladně smícháno, takže neexistuje žádná sraženina. Vypouštěcí soda během drozd je vyžadován 1-2 krát denně ne více než týden.
  • Kresba oleje čaje, s drozlem se používá jako alkoholové roztok. Pro přípravu je esenciální olej smíchán ve stejných poměrech s ethylalkoholem. Použití 10 kapek vody v 200 ml vody. Postup se provádí 1 čas denně po dobu 10 dnů.
  • Kreslení Kefir. To je společný způsob, jak riskovat pro zdraví. Bakterie obsažené ve feroculárních produktech, když zasáhnou sliznicí membránu budou jen zhoršují problémy. Během drozd Kefir je lepší jíst v potravinách, takže Lactobacilli přinese tělo více výhod.

Bylinná řešení

Bylinná řešení
Doma, spolu s lékařskými léky, prostředky pro domácnost jsou široce používány. Infuze a dekorakce mají příznivý vliv na mikroflóru vagina a místní imunity. Při přípravě drog je všechna nádobí žádoucí tichá vařící voda.

Pro vaření je lepší použít bylinky zakoupené v lékárně. Před každým postupem je nutné připravit čerstvé řešení. Bylinné infuze rychle zhoršují a ztrácejí své užitečné vlastnosti. Před použitím ragnů a infuzí musíte důkladně napětím gázou. Části rostliny při vstupu do vagíny mohou způsobit silný zánětlivý proces.

  • Kreslení heřmánkem s drozlem se provádí až 5krát denně. Pro to je připraveno roztok 3 lžíce heřmánku a litru vařící vody. Suchá tráva se nalije vodou a přiveďte do varu pomalým teplem. Pak pevně zavřeli a nechte vychladnout na teplotu 38-40 stupňů. Infuzní napětí přes gázu. Pro zvýšení antiseptického účinku můžete provést roztok s heřmánkem a dubem. K tomu, litr vody vezme 1,5 lžíce každé složky.
  • Sadfat a Malina. Listy používají list pro vaření. Ve stejném množství pro míchání složek - 3 lžíce bylinné směsi litr vroucí vody a vydrží parní lázeň po dobu 15 minut. Po ochlazení, psát a přidat 1 lžíce jablka octa nebo lžíce citronové šťávy. Vypusťte během drozd, který potřebujete 1 každé dva dny.
  • Kreslení kalendónu účinně bojuje s kauzativním agentem kandidózy. Pro vaření permanentní 2 lžíce barev nalil vařící vodu. Na parní lázni je připravena směs 15 minut. Pak je odvážný chlazen a filtrován. Pro douch ve sklenici s odvarem se vařená voda přivádí, takže sklo bylo dokončeno.