Contex flavors

Výrobcové značky kontextu nechtěli zastavit pouze na výrobě Kondomy a maziva. Oni pokračovali.

A tady jsme se objevili "Schuchki", navržen tak, aby vytvořili uvnitř (ať už je to auto nebo ložnice) vzrušující intimní vůně, která má sex.

Contex Flavors

Charakteristika kontextu osvěžovačů vzduchu

Kde koupit kontext Pakhuchka?

Můžete najít osvěžovače ContEX osvěžovače pro auto a prostory na čerpacích stanicích a v supermarketech (na pokladně). Možná, že se s nimi setkáte.Obchody, domácnost nebo obchody pro chaty a "všechno pro domov".

Sortiment příchutí Contex

  • Varování Sexoolica - teplá aroma vanilka a orientální sladkosti.
  • Sex na palubě - delikátní růže aroma plus světlo citrusové poznámky.
  • Sex Queen - sladká vůně a květinové bankovky budou chutnat na dívky.
  • Orgasm Tester - Sea Breeze v kombinaci levandule, kardamom a mandarinky.
  • Sex První - aroma elegance s dřevěnými poznámkami a lehkým smyčka levandule.
  • Sex mafie - aroma je reprezentována čerstvostí dřeva.
  • Sex Naše práce je kytice květin a ovoce voní s orientálním odstínem.

Osvěžovače vzduchu CONTEX

Recenze týkající se kontextových příchutí

Musím říci, že jsem nesplnil žádné negativní recenze na internetu! A hodně jsem šel. Takový pocit, že každý právě udělal, že jsou pronásledováni těmito "saypeuters", t.na. V obchodech (v důsledku popularity a kvality příchutí) jsou zametání. Zde, soudce pro sebe:

"Nemohl projít těmito" smelezí "z kontextu na pokladně. Koupil se dva kusy. První otevřené varování Sexoholic (vanilka). Voní sladký, na amatéři, ale líbil se mi. Hořící žena, vybraná a zavěšená v koupelně. Musel jsem otevřít sex mafie. Visel v kolečko. Rosník. Vůně takového ... trochu naboso. Obecně oba zápach na úrovni. Žádný chemikálismu. Ale zpočátku ano, jsou velmi silní. Stručně řečeno, doporučuji všem. Cena otázky 100 rublů))) "

"Koupil jsem si jasně chladné balení a provokativní nápisy. Je zřejmé, že jsou v angličtině, ale myslím si, že každý ví, jak sexuální královna překládá))) Obecně jsem vzal všechno. Otevřeno tak daleko jen měnit sexomolik. Lidé, které jsem potěšen! To je opravdu vůně vanilky s příměsí východního kadidla. V koupelně. Výsledek - po 5 minutách, podlaha bytu byla impregnována touto vůní. A tak měkké. Ale myslím, že v autě zpočátku vás jen dusil. Bolestně nasycené. Ale po týdnu nebo dva můžete bezpečně viset v psacím stroji. Cena Vydání 40 rublů na kus » t.

"Drew Design Balení. Koupil jednu věc pro 99 re. A druhý den jsem si koupil dalších pět. To bolí chuť ".

"Miloval jsem dlouho tento vůně varování Sexoholic. Ale často ho nevidím. Proto, když se setkám na čerpacích stanicích nebo v pokladně supermarketu, kupuji okamžitě o skladě.

"Příjemný. Bez chemického zápachu. Zatímco jsem se pokusil pouze varovný sexoholický. Doufám, že zbytek páchného zápachu mě nezklame))) "

"V autě, přítel vždycky voní tak pěkně. Hrnkovaný, že pro věc. Ukázalo se, že je to varovný sexoholic z kontextu. Běžel koupit, ale tady není dost - nikdo. Nakonec nařídil z webu. Tam stojí 74 rublů za kus. Teď visí v záchodě, voňavé. Šťastný ".

"Miluji tyto voňavé karty oddané lásky k žádnému prvním ročníku. Vždy si vezměte budoucnost, protože nevím, kde jsem vidím příště. ".

"Tento aromotizátor Conttexu v autě šel dokonale. Jdu a cítím vzduch. Chladný ".

"Příchutější sex naše práce z kontextu je něco! Nejen, že je nápis cool, to také voní mega pěkné!"