Léčba uzlového mioma lidovými léky

Dnes, nejběžnější novotvar v děloze u žen ve věku 30-45 let je Mioma. Jedná se o benigní nádor, který se vyvíjí ve svalové vrstvě dělohy. Je schopna zhoršit kvalitu života a způsobit nepřetržitý těhotenství. Onemocnění může mít difuzní nebo uzlový charakter. Často je pozorována uzlová forma, protože pod pojmem "Mioma" často znamenají nodulární děloha.

U některých žen mohou jednotlivé formace tohoto druhu existovat po celá léta a nepřináší nepohodlí. Proto v této situaci není nutný lékařský zásah, žena může být pozorována pouze lékařem. V případě detekce vícejádrového dělohy nebo tvorby středních a velkých velikostí bude vyžadována léčba.

Principy terapie

Plán léčby uzlového misa dělohy pro každého pacienta je vybrán individuálně. Doktor se však spoléhá na následující body:

  • plánování těhotenství;
  • obecný stav;
  • stáří;
  • lokalizace uzlů;
  • tempo růstu;
  • objem krvácení během menstruace;
  • Přítomnost souběžného onemocnění.

Zpočátku vyžaduje úpravu životního stylu v dopoledních hodinách dělohy.

  • Plná výživa.
  • Optimalizovaný pracovní režim a rekreace.
  • Načítání a stres.

Je-li diagnostikováno multidy a uzel Mioma dělohy dělohy, bude léčba sestávat z užívání léků, chirurgické intervence, což znamená jiný přístup: orgán-ložisko nebo radikální provozní způsob léčby myomu.

Lékařská léčba

Když jsou nalezeny nízké uzly, charakterizované pomalým postupem, odborník může být jmenován léčbou léčby myomu. Pro maximalizaci objemu krvácení a ledued tkáně během provozu, před prováděním plánované chirurgické léčby, lékař předepisuje průběh léků, které jsou zaměřeny na snížení velikosti uzlových formací.

Po operaci o excizi, MOMA bude muset získat finanční prostředky tak, že léčba operační metodou má svou účinnost a přispěla k rychlé obnovení těla.

Relastická multisloous Moma dochází, když přítomnost při léčbě hormonálních činidel.

  • Duphaston, Utrezhastan Pr. Tyto léky jsou progesteronové přípravky - hormon, normalizující fázi odpadních vod cyklu. Léky jsou také předepsány, pokud je nádor diagnostikován v komplexu s hyperplazií endometria, protože růst druhého. Léky musí být jmenovány výhradně lékařem, jejich samostatný příjem je nebezpečný, protože růst nádoru může být nepředvídatelný.
  • Danazol, Gestrinon PR. Syntetická podobnost mužských pohlavních hormonů, které mají ohromující účinek na výrobu hormonu první předměrné fáze cyklu - folikulity (FSH) a druhé fáze cyklu - luteinizace (LH). Nástroje potlačují ohromující růst atypických buněk a endometriálních činidel, což zabraňuje růstu nádoru.
  • Zoladex, bususrelin, diffelin a pr. Přípravky formy v ženském organismu Reverzibilní stav umělé vrcholy. Práce vaječníků je pozastavena, přijetí pohlavních hormonů v systému krevního oběhu dočasně zastaví. To vede k brzdění vývoje myomatózních uzlů.
Většinou jsou léky předepisovány v komplexu s léky proti bolesti, hemostatickými prostředky a vitamíny. Výběr léků jednotlivec pro každý případ.

Provozní metoda

Chirurgická léčba v patologii je vybráno, sleduje cíl maximalizovat integritu dělohy s přihlédnutím k možnému dodání v budoucnu.

Operace lze zabránit v následujících případech:

  • Děloha ve velikosti nepřesahuje 12 týdnů těhotenství;
  • tvorba intramurálních uzlů, subseroic;
  • Onemocnění probíhá asymptomatický;
  • Žádné komplikace.

Typy chirurgické léčby

Momektomie

Momektomie je jmenována, když má neoplazma malá velikost. Častěji se drží ženy, které plánují těhotenství nebo chtějí udržet tělo. Během operace jsou vyříznuty pouze uzly. Pokud je nádor umístěn v děložní dutině (typ subjderosinu) - použijte hysteroskop, pro excizi miomu dělohy nebo vnější lokalizace - použije se laparoskopický nebo drahý provoz (v závislosti na vlastnostech nádoru, příznaky tzv. onemocnění a individuální anamnéza).

Embolizace

Jídlo tvořené uzly se vyskytuje v důsledku děložních tepen. Přístup k krvi k nim, nádor výrazně sníží buď zcela regresivní. Embolizace se provádí v lokální anestezii. Blokovací látka je injikována do femorální tepny. Snížení uzlů je pozorován několik měsíců.

ABLACE ENDOMETRIAL

Tato metoda používá při lokalizaci útvarů v děložní dutině. Chcete-li takové zásahy provádět, velikost nádoru by neměla překročit 10-12 týdnů těhotenství. Šance na koncipování dítěte při této metodě léčby se sníží, protože růstová vrstva endometria je vyříznuta - nepříznivě ovlivňuje možnosti implantace embrya.

Zaměřená ultrazvuková ablace pod kontrolou MRI

Léčba uzlového mioma lidovými lékyOperace se provádí bez přímého chirurgického přístupu k malým pánům pánev - jedná se o minimálně invazivní zásah. V průběhu postupu kontrola akcí lékaře pomocí přístroje MRI. Použití ultrazvukových vln, tkanina Mioma je vyříznuta, pokud jeho průměr není více než 10 cm. Takový zásah je prokázán pacientovi, který neplánuje těhotenství nebo je v Prhenopauzu.

Hysterektomie

Odstranění dělohy je prováděno, pokud je povaha léze vícenásobné nebo Miomy rychle zničeno, krvácení má velkou velikost. Indikace k odstranění dělohy jsou data z ultrazvuku a biopsie, což umožňuje podezření na rakovinu. Tato metoda se používá, když jiné metody nezakládají jejich účinnost.

Populární léčba

Použití lidových metod s benigními formacemi dělohy umožní udržování základu léčby léčby a také pomůže obnovit po operaci. Příjem folkových prostředků by měly být prováděny pouze pod kontrolou specialisty.

Správně zvolená domácí léčba nádoru umožní odstranit bolestivé pocity, zabránit zánětu, zpomalení tempa růstu, potlačit krvácení.

Maximální účinnost při léčbě lidových prostředků je dosaženo v počáteční fázi vývoje nádoru.

Pokud neexistuje intenzivní růst nádoru a nodulární miom děložiny malé velikosti, léčba lidových prostředků, které zahrnují bylinné poplatky.

Pokud je splatná diagnóza multi-miomu dělohy, léčba lidových prostředků je mnohem složitější, protože onemocnění již má spuštěný status. Zcela se zbavit takového nádoru doma je nemožné. Díky metodám lidí můžete zastavit růst myomu a snížit jeho velikost.

Pomocí bylinku

Fytoterapie má zvláštní účinnost při léčbě myomu. Existuje řada rostlin, které pomáhají eliminovat procesy nádoru.

Myom Uterus je často komplikován hojným měsíčně. Byliny a poplatky, které pomáhají zastavit krev mají zvláštní účinnost.

  • Drynka.
  • Kopřiva.
  • Řebříček.
  • Shepherd Bag.
  • Karafiát.

Jedovaté rostliny se také používají v léčbě, které mají protinádorové vlastnosti.

  • Boligoly.
  • Aconite.
  • Swamp Sabelnik.
  • Bílá jmelí.
  • Čemeřice.

Doporučeno léčit Hisa dělohy bylin, které mají schopnost uzdravně ovlivnit patologické procesy vznikající v děloze.

  • Vlaštovičník.
  • Nudný děloha.
  • Červený štětec.
  • Evropská Zyuznik.
Obecně s přítomností laskavých vzdělávacích útvarů, účinná léčba lidovými prostředky, zmírnění bolesti, zánětu, zastavení krve a eliminaci nádoru.

Semena a olejová lena

V prádle jsou látky, které mají pozitivní vliv na ženského organismu.

  • Obnovit hormonální rovnováhu.
  • Eliminovat zánět.
  • Zobrazit odolnost vůči karcinogenům, které vyvolávají vývoj nádorů.

Chcete-li připravit odvar pro léčbu myomu dělohy, budete muset vzít 4 malé lžíce semen a nalije 0,5 litrů vroucí vody. Dát vaření na pomalé požární míchání. Odvar, aby se napůl šálek půl hodiny před jídlem, 3-4 krát denně. Kurz léčby 2 týdny.

Lněný olej potřebuje pít na lžíci 2krát denně.

Propolis

Moma děloha léčit propolis pomocí vaginálních svíček založených na tom buď vezme uvnitř tinktury na alkoholu.

Pro přípravu tinktury je zapotřebí 400 gramů propolis pro nalévání alkoholu. Pre-syrové rozdrcení a odejít na tmavém místě po dobu 2 týdnů. Denní řešení je třeba otřást. Před použitím musí být lék napětí.

Průběh léčby s Momy dělohy trvá 10 dní. Vezměte 1 velkou lžíci 1 krát denně. Měli byste si odpočinout po dobu 3 dnů mezi kurzy a pak pokračovat znovu. Bude nutné projít 5 přístupy.

Mumie

Pomáhá při identifikaci misa ve fázi vývoje.

Použití mumie s děložní momy.

Sušení - je nutné rozpustit 3 gramy maminky ve 100 ml vody. Každý večer vypusťte vařené řešení.

Tampons - 3 gramy produktu by měly být rozpuštěny ve 100 ml vody, pak namočte tampón se směsí a vložte jej do pochvy na noc.

Vnitřní použití - 40 gramů mumie se rozpustí ve 250 ml vody. Vařený nástroj musí být převzat více než 10 dnů. Udělejte si přestávku po dobu 5 dnů a opakujte kurz.

Bramborová šťáva

Čerstvé bramborové šťávy s momou dělohy k okamžitému použití, není možné jej uložit.

Vařené s syrovou bramborovou šťávou, aby se na prázdný žaludek 100 ml po dobu 3 měsíců. Pokud léčba není dostatečně účinná, měla by být přerušena po dobu 4 měsíců a poté opakujte kurz.

Přidání léčivého účinku šťávy brambory můžete dělat péro. Pro výrobu roztoku bude bramborová šťáva smíchána s mrkvovou šťávou nebo celerem 1: 1.

Pokud má žena diabetes mellitus, gastritidu, intestinální dysfunkce, recepce bramborové šťávy je nepřijatelná.

Před použitím bramborové šťávy pro léčbu děložního myomu, a to i v nepřítomnosti kontraindikací, musíte konzultovat se specialistou.

Je důležité pochopit, že pokud existuje diagnóza multi-momy dělohy, léčba pomocí lidových léků bude obtížnější projít ve srovnání s jedním nádorem. Když je nemoc detekována v rané fázi, pak terapie bude mnohem efektivnější. Proto je velmi důležité systematicky navštěvovat lékaře a následovat změny v těle.