Kondomy contex nuceno

Contex vynucený

Kondomy Contex nucen - to jsou nejvíce kondomy, které vám umožní dělat se svým partnerem všechno o tom, co jste snili bez strachu z roztržení latexu. Díky zahuštěné v 1.5násobek zdi, jsou schopni vydržet nějaké poryty vaší vášeň bez jakýchkoliv problémů, a tím se stal třetí, která nebude nadbytečná vůbec.

Jsou mnohem silnější než obyčejný a schopný vás ušetřit v každém případě nejvíce nečekané a pikantní situace, od nežádoucího těhotenství nebo nemocí. Ale zároveň jsou pocity stále se stejnými zesilovacími, od standardních kondomů, díky novým technologiím.

Kde jsou vyrobeny?

Na rozdíl od jiných druhů, Conttex nucený je vyráběn pouze v České republice, protože je možné nalézt daleko od našeho trhu všude.

Chcete-li zjistit, že to stačí jen vidět na obalu označování s příslušným dopisem, z nichž každý splňuje svou zemi výrobci.

Složení a vzhled

Contex nucený obal reverzní boční balení
Foto: Reverzní balení

Kompozice obsahuje pouze vysoce kvalitní latex, stejně jako silikonový mazivo, takže jste nezažili problémy s nedostatečným množstvím přírodního mazání od partnera.

Vzhled

Ve vzhledu jsou tyto kondomy zcela totožné s normou, neexistují žádná chuť a vůně, stejně jako transparentní.

Contex nucené instrukce
Foto: Pokyny pro použití

Rozměry

Velikosti jsou také podobné Klasický. Délka dosáhne 18 cm a jediný rozdíl je tloušťka stěny v 0.09 mm, který se téměř necítíte, ale bude to stačit, aby se vyhnulo jakému mechanickému poškození, takže neuděláte.

Náklady

V průměru tyto kondomy na ruském trhu nejsou příliš drahé klasické a stojí od 600 do 1000 rublů pro 12 kusů.

Porovnejte ceny v obchodě
názevCenaInternetový obchod
  • CONTEX Forced №3

120 rub

Koupit
Růžový králík

250 rublů

Koupit
Kondový obchod

159 rublů

Koupit
Sex shop

Posouzení

Tyto kondomy jsou ideální pro všechny, kteří neustále chtějí vyzkoušet něco nového v posteli, nebo vyhodit veškerou energii na partnera, ale bojí se, že některé "gumičkové kapely" to nevydrží.

Co je hezké, pocity jsou téměř stejné, ale důvěra v činy mnohem více.

Contex nucený - docela silný
CONTEX nucený - očekávaný tuk (autor: škodlivý88 zdroj: Irecommend.Ru)
Recenze o kontextu forsted
Recenze o kontextu forsted