Bílé vrcholy v časném těhotenství

Tělo ženy, která nese baby pracuje v úplně jiném rytmu. Rysy průběhu přírodních fyziologických procesů ovlivňují všechny orgány a systémy, které nevylučují reprodukční. Například sexuální žlázy těhotné ženy, jako dříve, syntetizují určité množství přírodní sekrece (bílé), ale kvůli vnitřním reformám, které se vyskytují vnitřní reformy a intenzita se často mění. Budoucí maminky mají značný počet otázek o tom, protože někdy je bílý výtok v časném těhotenství, skutečně známkou nevýhody. Na konkrétních vlastnostech bílé sekrece v časném období těhotenství a bude projednáno v tomto článku.

Zpravidla se ženy nebají se o přítomnost bílé, ale ty vlastnosti, které se liší od výbuchu přítomných před výskytem těhotenství. Zvažte, které bílé alokace v budoucích matkách lze považovat za normou a které uvádějí, že určité problémy.

Budete také zájem vědět, co tím myslíte Bílý výběr během těhotenství Ve druhém a třetím trimestru.

A hojné Bali na počátku plodu

Marina, 23 let (Moskva): "Nedávno jsem se dozvěděl, že čekám na dítě. Po asi 10 dnech po údajném pojetí poznamenal, že množství hlenu pocházejícího z pochvy výrazně zvýšilo. Bals se staly průsvitným s krémovým odstínem, v jejich struktuře trochu silnější, než dříve. Nezpůsobují mi žádnou úzkost (nic není inspirováno a nebolí). Mohou alokace v prvních dnech těhotenství takový charakter a proč?"

Svetlana, 26 let (Stavropol): "Čtvrtý týden těhotenství skončil. Několik dní si všimnu, že byli přesvědčeni mnohem hojnější. Podle typu bílý tlustý. Oni jsou bez zápachu, žádné nepohodlí, ale jejich částka mě zaměňuje. Doktor měl lékaře, ale neřekla zejména se mnou, řekl pouze: "Analyzuje normálně, na ultrazvuku, všechny indikátory odpovídají pátému týdnu. Nevidím žádný důvod k obavám. Jsou tyto alokace po dobu 5 týdnů těhotenství?"

Hormonální nerovnováha v prvním trimestru

Hlubivost sekrece je jedním z problémů, které nejčastěji znepokojují ženy v pozici. Přidělení na začátku těhotenství se však velmi často stává mnohem hojnější než dříve, z poměrně odpovídajících důvodů. S největší pravděpodobností zvýšené alokace ve 4. týdnu těhotenství (stejně jako 10 dní) jsou vysvětleny rozsáhlým hormonálním a fyziologickým restrukturalizací spojeným s narozením nového života uvnitř mateřského těla. Mohlo by to být zváženo Bílé zvýraznění před měsíčním znakem těhotenství, Nicméně, ne přesný.

Intenzivní sekrece genitálních žláz je nejčastěji díky zesílené generaci hlavního hormonu těhotenství - progesteronu. V prvních 12 týdnech termínu to míč řídí. Zvýšení koncentrace progesteronu v krvi vám umožňuje vytvořit nejpohodlnější podmínky pro tok procesu pojetí, upevnění fetálního vejce v stěně dělohy (přibližně 9-12 dní) a blíže k konci První trimestr - pro tvorbu placenty. Zvýšení množství viskózního tajemství je jedním z počátečních příznaků pojetí.

Hormonální změny mohou být doprovázeny hojným sliznicí bílým, z nichž barva se může lišit od mléčně bílé k průhlednému.

Takové přírodní tajemství by nemělo mít žádný outsider, a tím více doprovázený podrážděním sliznice vnějších genitálních orgánů a vagíny. Jeho hustota v tomto období může také odejít do důchodu - od poloviny rozzářené na krémovou - to vše závisí na individuálních vlastnostech těla ženy a koncentraci hladin krevního hormonu. Silné bílé výboje nejčastěji přestávají, když začíná druhý trimestr, a vedení trvá další nejdůležitější ženský hormon - estrogen.

Vylepšená krevní oběh

Dalším důvodem ke zvýšení množství bílé během období gestace může být zvýšení průtoku krve do oblasti malých pánve. Tento trend byl obzvláště vyslovován u žen, které před pojetí užívají ústní antikoncepci, které mají nemovitost minimalizovat vaginální sekreci.

Silný hlen v prvních měsících těhotenství

Rimma, 31 let (Samara): "Byly tam podivné alokace pro 6. týden těhotenství. Malé hrudky hlenu je v nich jasně patrné. Někdy jsou velmi malé a někdy - o něco více. Jsem velmi znepokojen, ať už je vše v pořádku? Ultrazvuk neukazoval žádné nebezpečí, ale stále velmi znepokojující, protože tam nebyla taková věc. Mohou být takové alokace u těhotných žen v malém časování?"

Hustá bílá Výběr v prvním trimestru těhotenství Může existovat důsledek tvorby takzvaného sliznice, která těsně utěsňuje krk po celou dobu gesta.

Chrání dutinu dělohy, a proto ovoce z penetrace patogenů mikroorganismů. Přidružený výběrový proces na prvních týdnech těhotenství má neutrální vůni, nejsou doprovázeny nepříjemnými pocity ve formě svědění, bolesti v břiše nebo dolní části. Bali v této lhůtě může mít smetanový nebo mléčný odstín, v jejich konstrukci mohou být přítomny hustější hrudky hlenu. Nejen nejsou nebezpečné, ale také ukazují prosperující průběh těhotenství. Proces tvořící sliznice je dokončen o 12 týdnů.

Kapalný bílý výtok na začátku těhotenství

Anna, 24 let (Yekaterinburg): "Nyní 6 týdnů gestačního období skončilo. Nejprve nebyly žádné podezřelé příznaky, ale před několika dny začal jít bělící vodu místo bílé. Jeho hodně. Co by to mohlo být? Z jakého důvodu může být tekuté bílé alokace v 7. týdnu těhotenství?

Natalia, 25 let (Moskva): "Dnes ráno jsem si všiml, že jsem měl hojný Kapalný výběr bílé barvy při 8 týdnech těhotenství. Nejsou jako známí. Zároveň je tu malý svědění a mírně čichání břicho níže. Mám osmý týden. Co mohou znamenat?"

Bílé kapalné zdůrazňuje během celého období těhotenství, včetně když jde pouze šestý nebo osmý týden, jsou alarmující faktor. Jejich vzhled může být spojen se začátkem zánětlivého procesu nebo pronikání infekce.

Zvláště pravděpodobné, že takový vývoj událostí, když navíc existuje ostrá nebo tahání bolesti v oblasti sakra nebo dna břicha.

Dalším důvodem, pro které se během těhotenství objevit kapalná bílá sekrece, je alergická reakce. Slipová membrána, obložení venkovních genitálních orgánů, se stává obzvláště citlivou na účinky vnějších podnětů. Provooker může být také hygienický činidlo a prací prášek a příliš blízký syntetický prádlo. V takové situaci je možné prezentovat svědění a podráždění, ale nemělo by to být bolest.

Ve vzácných případech se posílení kapalného bílého výboje během těhotenství v počátečních obdobích stává signálem o znevýhodněném vývoji plodu nebo hrozbou spontánního spontánního přerušení těhotenství. Zvláště pečlivě by mělo být v situaci, kdy jakékoli bolestivé pocity v břiše nebo obecné maloze jsou zaznamenány paralelně. V tomto případě je nutné bez prodlení vyhledat lékařskou pomoc.

Bílý výtlak tvaroh

Marina, 18 let: "Od samého počátku bylo vše v pořádku, ale v období čtyři týdny se objevilo Itch a bílá zrna místo obyčejné bílé. Sušil heřmánek - zdálo se, že prošlo. Ale brzy byl potěšen - všechno bylo opakováno na sedmém týdnu a dokonce to bylo horší. Mohou být normální takové sekce v 7. týdnu těhotenství? Co je způsobuje? A co dělat?"

Maria, 22 let (Krasnoyarsk): "Všiml jsem si nějakého druhu vloček, které se podobají tvarohu, v desetině týdne. Jsou s vůní kyseliny a poskytují strašné nepohodlí: všechno je svědění a zudit. Co může způsobit takové alokace po dobu 10 týdnů těhotenství?"

Drozd

Alokace, které připomíná jejich struktura malá bílá zrna - jistý znamení houbové infekce. Viník onemocnění v tomto případě je houba candida.

Onemocnění je známo jednoduchému muži v člověku jako "drozd". Souběžně s příchodem bavlněných tvarohů je specifický zápach kyseliny mléčné (tedy a jméno).

Candidiasis - společný nemoc, který často zvyšuje hlavu za příznivých okolností. Tyto okolnosti mohou být: nedodržování pravidel hygieny (jak nedostatečné a hypertrofie), antibiotika, zneužívání výrobků obsahujících Sachor, porušení hromadné mikroflóry.

Onemocnění způsobuje takové doprovodné symptomy: nesnesitelné svědění, hyperemie a otok genitálních orgánů, spalování v vyprazdňování močového měchýře. Někdy, pokud léčba není zahájena včas, sekrece může mít nažloutlý nebo nazelenalý odstín.

Léčba

S včasným manipulacím "drozd" během těhotenství se léčí v poměrně krátkém čase s antifungálními léky. V prvním trimestru je to obvykle místní.

Je nesmírně důležité projít plným průběhem antifungální terapie pod vedením lékařského specialisty, aby se zabránilo opakování kandidózy později. Je důležité si uvědomit, že léčba by měla být prováděna paralelně s oběma rodiči, protože muži jsou často nositeli infekce, ale ani podezřelých.

Ve většině případů není bílý výboj na prvních týdnech těhotenství patologický jev. Jsou vysvětleny vnitřními procesy, které se vyskytují uvnitř ženského těla. Nikdo však nezrušil výjimky. Všimnout si první známky znevýhodněných zkušeností a vhodných kvalifikací, takže buďte opatrní a snažit se zjistit, že lékař, který jste bezpochyby, je připraven svěřit nejdražší - život a zdraví vašeho budoucího dítěte.