Výběr po vaginálních svíček neo-pen notiforn

Místní akční přípravky, jako jsou svíčky, jsou široce používány v gynekologické praxi. Taková popularita je způsobena snadným použitím, účinností a relativně nízkým počtem pravděpodobných vedlejších účinků. Poslední skutečnost je však často vyvrácena některými ženami. Síť můžete setkat se spoustou recenzí o vzhledu patologického vaginálního tajemství po uplatňování společných non-penotran čípků a krvavých výbojů neurčitého.

Indikace pro použití svíček

Jedním z hlavních vlastností léčiva je potlačení životně důležitého aktivity patogenních mikroorganismů, které jsou citlivé na účinné látky.

Antifungální a antimikrobiální účinek je dosaženo kombinací dvou účinných látek: metronidazol a dusičnany mikonazolu. Taková kombinace umožňuje zabránit opětovné infekci, která se často vyskytuje po terapii jedním lékem.

Mikonazol, jako silný antifungální činidlo, se vyznačuje zvláštní účinností, pokud jde o houby rodu Candida, Cryptokokka a Aspergillus.

Metronidazol, zase ovlivňuje většinu známých patogenů vaginálních infekcí.

Analog tohoto léku je považován za CLION D, v důsledku přítomnosti stejných stávajících složek v kompozici. Proto ženy všimnou vznik podobného patologického tajemství a po Clice D: Růžové alokace, Hojný nasycený žlutá sekrece, hlen s příměsí bílých vloček a dalších.

Zjistěte, zda je možné použít Clice D během menstruace.

Čípky jsou předepsány pro léčbu:

  • kandidóza;
  • vaginity;
  • bakteriální a trichomonářský vulvovaginit;
  • Vaginální infekce.

Aplikace během spuštění dítěte, neo-penotranské svíčky jsou povoleny pouze od druhého trimestru po 15 týdnech těhotenství a pouze pod dohledem lékaře. Léčivou látkou je metronidazol - má vlastnost pro proniknutí krve a mateřského mléka, takže se nedoporučuje zavést lék během laktace. Nebo můžete přeložit dítě na krmení směsí pro dobu terapie. Dva dny po ukončení léčby lze obnovit kojení.

Přečtěte si o vlastnostech aplikace Neo-penotran během menstruace, Následující odkaz.

Vedlejší efekty

Podle oficiálního pokynů výrobce lék prakticky nezpůsobuje vedlejší účinky. To dokládá výsledky mnoha testů. Ale ve vzácných případech jsou pozorovány některé ženy:

  • Podráždění sliznicí membrány pochvy, svědění je častěji v prvních 2-3 dnech od začátku použití;
  • bolesti hlavy;
  • Častá změna nálady;
  • porušení koordinace;
  • Křeče - dlouhodobé užívání;
  • bolest v epigastrické oblasti;
  • suchá ústa;
  • průjmu nebo zácpu;
  • nevolnost, zvracení;
  • vyrážka na těle;
  • Snížení krve leukocytů.

Mnoho vedlejších účinků je způsobeno nebo zhoršuje nepřesné dodržování pravidel pro zavedení čípků, které zejména udělají zákaz sexuálního života a příjmu alkoholu.

Co je přidružený výběr po neo-pění

Pokyny nejsou uvedeny, ale posuzování mnoha recenzím, po ošetření, non-precinctoral se často zdá, že neochvějná krev nebo Růžový výtok.

Může existovat mnoho důvodů, takže když dojde k podobnému příznaku, měli byste okamžitě kontaktovat lékaře. Zkouška bude vykázat, než je způsobeno takovou tělesnou reakcí.

Mezi nejčastějšími faktory, které vedou k vypouštění během svíček, lze přidělit následující:

Interence komponent

Individuální odezva těla na základní nebo pomocné složky je možné obyčejnou intoleranci herců (metronidazol nebo mikonazol) nebo dokonce alergický.

Současně, bílá nebo žlutá (někdy jasně žlutá) hojnost, které jsou někdy doprovázeny jinými nepohodlí (svědění, spalování, zánět, vyrážka a t.D.).

V takové situaci potřebujete konzultaci s gynekologem, který vám bude jmenovat alternativní lék.

Interakce léčiva s jinými látkami

Antibakteriální svíčky NEO-POZYRAN A NEO-PENOTRAN FORTE BĚHEM PŘÍLOHA, například perorální antikoncepce mohou vést k některým závadám, nemluvě o tom, že jsou vůbec snížené antikoncepce. Proto musíte okamžitě hlásit gynekologa o recepci všech léků tak, aby byl droga vybrána, s přihlédnutím k možnosti jejich neomezené interakce.

Onemocnění

Související onemocnění - patologie děložního čípku (eroze, nádor) a další gynekologická onemocnění. Kdyby byli včas všimli lékařem, musí vás varovat o možnosti takového vedlejšího účinku. Změna léku je volitelná, pokud nezpůsobuje jiné negativní funkce.

Reakce na některé gynekologické manipulace

Takže například po biopsii erozního čípku zůstává malou ranou, což může být po určitou dobu krvácení kvůli povrchu umístění cév, čímž se způsobuje nahnědlé nebo krvácení. Jděte na odkaz Jaký je výběr po biopsii děložního čípku může indikovat patologii a jakou sekreci je normální.

Neefektivní terapie

Pokud je pozorováno několik dní pravidelného zavedení svíček Curl White, Poté je léčba neúspěšná, a drozd stále postupuje.

Možná důvodem pro nedodržení pokynů nebo zanedbávání osobní hygieny a výživy během léčby během terapie.

Každá z popsaných případů musí být potvrzena odborníkem. Další rozhodnutí pokračovat v léčbě neo-penotranských svíček (Fotoran Forte) nebo změna drogy je vyrobena gynekologem založeným na průzkumech a analýzách.

Podle odborníků je kombinovaný lék velmi účinný ve vztahu k působení na patogenní vaginální mikroflóru. Ale je nutné vzít v úvahu, že po užívání svíček je často pozorována dysbakterióza. Podobný důsledek by měl být předem předem odborníkem.

Impozantní seznam vedlejších účinků děsí většinu uživatelů. Ne méně než ženy pozorovat svědění a spalování v prvních dvou dnech po zavedení léků, stejně jako neuvádí v pokynech, netfacteristickým výbojem z pochvy.

Je přísně nedoporučuje se jmenovat Neo-Pen Marine. Drug, navzdory vícenásobným negativním recenzím, opravdu pomáhá v spuštěných případech vaginálních infekcí a vaginitů, ale bez zohlednění individuálních vlastností pacienta je schopno přinést více škody než dobré.