Výběr po potratu o drogách

Farmakologický potrat - nejpohodlnější a méně traumatický způsob extrakce embrya. Zvažte v tomto článku, co by mělo být očekáváno, že bude uvolněn po přerušení drogy těhotenství, aby bylo možné rozpoznat komplikace v důsledku postupu.

Vlastnosti přípravku Farmacet

Tento typ nepřerušení těhotenství se provádí v časných lhůtách bez chirurgie, s pomocí speciálních léčiv.

Používají se dva typy přípravků, z nichž jeden obsahuje MyFepriston. Účelem je zaměřen na zmírnění působení hormonu progesteronu, který je zodpovědný za udržování života a rozvoj plodu. Nalezení do těla, tato látka vede k smrti embrya. Druhý lék způsobuje snížení dělohy a potratu mrtvého embrya. Jsou vyráběny ve formě tablet.

S pomocí medaile je dovoleno přerušit nežádoucí těhotenství pouze v časných termínech (až sedmého týdne). Farmacet má řadu kontraindikací, kde:

  1. Předcházející poruchy menstruačního cyklu.
  2. Mimoděložní těhotenství.
  3. Věk do 18 a starších 35 let.
  4. Gynekologická onemocnění (zejména polypy, endometrióza, nádory).
  5. Anémie, hemofilie.
  6. Jaterní, renální, selhání nadledviny.
  7. Nemoci gastrointestinálního traktu zánětlivé přírody.
  8. Lehké onemocnění.
  9. Kardiovaskulární poruchy.

Výběr po medaili (normou)

Navzdory nedostatku chirurgického zákroku lze pozorovat charakteristické alokace po tomto postupu. To je způsobeno růstem plodu během těhotenství a zvyšování dělohy. Začne se zmenšit ve velikosti kvůli extrakci embrya, zakoupení dřívějších forem a čištění vnitřní dutiny.

Prvních několik dní po metabathu krevní selekce přesahují. Okamžitě mohou být ve formě tmavě červených krevních sraženin, v průběhu času se stávají vzácnými a hnědými, pak zmizí vůbec. Stává se, krvácení nezačne okamžitě, ale až po 2 dnech postupně zvyšuje intenzitu.

Alokace po potratu drog je doprovázena slabostí, může vytáhnout břicho. Snížení bolesti doporučují pití But-Shlu. Během recepce potratových tablet se často objevuje nevolnost a dokonce zvracení.

Kolik jsou alokace po přerušení léčiva?

Výběr krve může pokračovat v několika dnech do měsíce. To vše záleží na tom, jaký týden těhotenství byl jeho přerušením, stejně jako to, co stav zdraví ženy, jeho věk, přítomnost současní nemoci.

Na rozdíl od operace se takový potrat provádí pomocí agresivních hormonálních léků, které způsobují tak silný "otřást" tělo ženy, která je důkladně naladěna na zachování těhotenství, je stále schopen je konfrontovat.

V tomto ohledu mohou vyskytnout všechny systémy a uměle způsobené imbólanci estrogenu a progesteronů z každé neúspěšné matky přijde do normy individuálně. Z tohoto důvodu je nemožné dát přesnou odpověď, kolik dní krevní vypouštění po potratu drog může trvat.

Recenze odborníků a žen ve většině ukazující na čas od 2 do 7 dnů.

Někdy v důsledku postupu, následovaný poklesem intenzity výboje, existuje menší zvládnutí, jehož trvání je nataženo až do výskytu menstruace. První Měsíčně po léčbě medikace může být lemován.

Patologický výtok

Navzdory skutečnosti, že lékařský potrat je považován za první bezpečnost, komplikace kvůli tomu, že se nestane. I když neexistuje přesné odhodlání, doba trvání vypouštění, přibližné vlastnosti normy ukazují až 7 dní. Pokud je hojný krvácení trvá více než 3 dny, zatímco silně bolí žaludek, těsnění je impregnováno krví zcela za hodinu nebo dva, pak se odmítnutí plodu nedochází až do konce. V tomto případě se provádí děložní dutina. Dozvědět se o délce trvání Výběr po vyčištění dělohy V referenčním článku.

Pokud je tato funkce doplněna zvýšením teploty, obecné malátnosti, nevolnost, výboje získané hnědé, žluté hnisavé barvy a vůně a bolest v dolní části břicha je zvýšena a dává v boku nebo zádech, pak jsme Mluvit o zánětlivém procesu. Může se vyvinout z důvodu ne úplně vzdáleného zesnulého embrya. Jeho mrtvé částice vyvolané sepse sousedních tkanin, které ohrožují nejen zdraví, ale také život ženy.

Pokud jsou tyto příznaky detekovány, je nutné se vrátit k lékaři.

Vybíjení scootů

Nízká intenzita opouštějící krve také hovoří o odchylce od normy, nicméně, pokud jsme nesrovnalie po přijetí Mifepristone (první tablet), znamení, s největší pravděpodobností indikuje působení léčiva a potrat. Žena si může všimnout intenzivní sliznice, nažloutlé tajemství nebo malé rozmazání.

Endometrióza

A rostoucí krvácení s bolestí vznikají a vzhledem k vývoji endometriózy, protože vnitřní tkáň dělohy, endometrium, první ze všech trpí během odmítnutí plodu.

Infekce a bakterie

Hormonální perestrojika a chemický útok medailí léky poskytují obrovskou zátěž na těle, což významně snižuje jeho odolnost, imunitu a jsou způsobeny metabolismem. V tomto okamžiku, kdy jsou genitálie otevřená rána, jsou obzvláště zranitelné k útoku patogenních mikroorganismů. Bilance mikroflóry sliznice a vagíny. Podmíněné patogenní bakterie začínají dominovat jeho složení, které jsou v každodenním životě v mírných množstvích. Když dostali zesílení zvenčí, pak se vyhnout vývoji zánětlivého procesu na pozadí bakterií, infekce a viry nejsou nemožné.

Pokud Alokace získaly nepříjemný zápach blbec nebo ryb, Ocelová žlutá, šedá, špinavá a bílá, v slizniční membráně je závažnost a spalování, to znamená pravděpodobnost vývoje bakteriální vaginózy. Často se vyskytuje s chirurgickými a lékařskými zásahy v sexuálním systému.

Drozd

Krvavý a požehnaný hlen s konzistencí chaty a zápachem mléka svědčí o rozvoji kandidózy. Tento plísňový onemocnění je přenášeno sexuální cestou, stejně jako důsledkem nákladu na těle, včetně léků. Nejčastěji se drozd dochází kvůli jmenování antibiotik.

Hnědý výtok po léčbě potratu

Ihned v důsledku potratu s pomocí tablet se objeví krvácení, připomínající hojná menstruace. Po určité době (přibližně 5-7 dní) se nahrazuje hnědým výbojem. Tento typ sekrece by neměl strach ženu, protože má stejnou povahu výskytu, ale díky poklesu intenzity výboje, nyní krev má čas obrátit a vychází z pochvy v tak barvě.

Červenohnědý a Hnědý výtok Uveďte restaurování dělohy, pokud nejsou doprovázeny jinými značkami.

Když žena si všimne změny barvy a tajemství nabývá hnědavého žlutého, hnědého zeleného odstínu, má bílé hrudky, mělo by být informováno o tomto gynekologu, protože jde o jeden z patologií popsaných výše.

Období obnovy

Z jak rehabilitace projde, doba trvání výběru farmakátu je přímo závislá na. Koneckonců, 70% komplikací vzniká v důsledku nesprávného postoje pacienta k jejich slabému organismu, který prošel silným stresem.

Pokud dodržujete jednoduchá pravidla po přerušení tabletu těhotenství, můžete najít několik dní později, abyste zjistili nepřítomnost a zlepšení pohody.

  1. Po výstupu z fetálního vejce, odložit více než 3denní návštěvu lékaře a ultrazvuku, abyste se ujistili, že konečné odmítnutí plodu.
  2. Vyloučit fyzické a emocionální zatížení.
  3. První 2-3 dní se držet lůžko.
  4. Odmítnout alkohol, návštěvy sauny, solária a bazénu.
  5. Neobchodujte v lázni, pozor pod vodní sprchou není vyšší než 37 s.
  6. Nejezte několik dní horký nápoj.
  7. Vyloučit minimum po dobu 2 týdnů sexuální život.
  8. Probuď se s vysoce kvalitními intimní hygienickými výrobky, bez barviv a příchutě, které podporují kyselinu-alkalickou a vodní bilanci sliznic.
  9. Pít AuNting Drogy.
  10. Doporučuje se odkazovat na lékaře, aby obnovil hormonální pozadí.

Recenze pacientů a odborníků

Alina, 26 let: "Stalo se to, že jsem měl 2krát v mém životě jsem se musel uchýlit k přerušení těhotenství s léky. S prvním časem krvácení pokračovalo asi týden a 2 dny hojně, i s sraženinami a podruhé to stojí za tři dny. S největší pravděpodobností to bylo proto, že naposledy jsem udělal po dobu 3 týdnů. Uvědomil jsem si, že to, kolik je alokace po potratu tablet, závisí na období těhotenství. Dokonce i na konci krvácení a Mazni, nepohodlí v pochvě ve formě suchosti byl pociťován ".

Inna Vasilyevna, porodnický-gynekolog: "Postava a doba trvání vypouštění poté, co farmacet závisí na mnoha důvodech, zejména v období, na kterém byla provedena. V prvních týdnech těhotenství se děloha mírně zvýší, a proto po přerušení těhotenství je sníženo spíše rychle a méně bolestivé. Symbol lze pozorovat v důsledku hormonální nerovnováhy v důsledku vlivu hormonálních chemických složek na těle. Podobné změny se odrážejí především v genitálních orgánech ženy jak na vnějším i vnitřním, zejména na sliznici ".

Na fórech jsou často diskuse o zástupců slabé podlahy, pokud jde o medaili. Na jedné straně, nedostatek chirurgické intervence hraje důležitou roli v jeho výhodách, na druhé straně - hormonální skok může někdy způsobit mnohem těžší ublížit. Všechny ženy se však dohodnou na použití kompetentní antikoncepce a nehospodárného těhotenství. Buďte opatrní na své zdraví.