Výběr po vaginálních svíček polizinaks

Vaginální svíčky, jako nejvhodnější a cenově dostupnější místní akci, jsou používány všude v gynekologické praxi. Jeden z nejoblíbenějších drog tohoto druhu je Polizinaks. Léky se osvědčilo v boji proti drozu a některým jiným houbovým infekcím, stejně jako se zánětlivými procesy. Některé ženy však pozorují zvláštní výběr po Polizinaks. S možnými důvody pro takový jev a pokusit se zjistit.

Indikace pro použití svíček

Lék je předepsán pro lokální terapii bakteriálních a infekčních onemocnění vagíny. Lék vykazuje vysokou aktivitu proti mikroorganismům, které způsobují kandidózu, t.E. Co se týče houby rodu Candida. Kromě toho je předepsáno na adrese:

  • Colpit (bakteriální, plísňový, smíšený);
  • Vaginin (nespecifické, smíšený);
  • vulvivaginate;
  • Cervikovagini.

Polizinaky mohou být použity během menstruace. Jedná se o jediný lék mezi analogy, jejichž účinnost není snížena ve dnech menstruace.

Polizinaks svíčky jsou také používány k zabránění rozvoji výše uvedených onemocnění a prostředků. Léky je velmi účinné pro normalizaci vaginální mikroflóry před chirurgickými operacemi, diagnostickými manipulací, potraty, montáží a demontáží spirály dělohy, před a po diathermokoagulaci (elektrická dutina).

Navzdory tomu, že klinické studie dosud nebyly prováděny ohledně vlivu současných složek na plod, čípky se uplatňují při léčbě a prevenci u těhotných žen. Kategorický kontraindikace je pouze první trimestr a laktační období. Později je třeba použít tyto svíčky gynekologem.

Kromě použití svíček se ženy stále více uchýlují k léčbě netradiční léčivy léků. například, Čisté bodové tampony Zobrazit vynikající výsledky v boji proti běžným gynekologickým onemocněním. Nezapomeňte, že samostatná léčba může poškodit vaše zdraví, takže použití jakýchkoliv prostředků tradičního a tradičního medicíny by mělo projít pod kontrolou lékaře.

Vedlejší efekty

Jako vedlejší účinky, po použití polyzynaků, pouze alergická reakce na komponenty obsažené v jeho kompozici. Projevuje se ve formě svědění, spalování, ekzém v oblasti genitálních orgánů. V případě nepřetržitého používání mohou zánětlivé procesy jít na jiná místa, která však byla pozorována extrémně zřídka.

Reakce je způsobena individuální nesnášenlivostí na léčivo. To je obvykle pozorováno v prvních hodinách použití. Pokud se příznaky neprodají a přinášejí silné nepohodlí po dlouhou dobu, léčba by měla být přerušena a konzultovat lékaře pro účely jiného léku.

Odděleně je nutné říci o interakci hlavních složek polizinaků s latexem a spermicidy. Vzhledem k tomu, že svíčky mají zničující účinek na uvedené materiály a látky, po sexuálním styku, může se také vypadat svědění a spalování. Na tomto základě se výrobci v pokynech doporučují pro čas terapeutického kurzu, aby se zdržely sexuálních kontaktů nebo zvolili jiné antikoncepce.

Co je spojeno s výskytem sekrek po použití polizinax

Mezi možné důsledky použití těchto čípků se někdy nazývají nečistotní narůžovělé nebo krvácení.

Určete přesný důvod jejich vzhledu je poměrně obtížné, protože takové faktory mohou být hodně. Nejběžnější jsou následující:

  1. Individuální reakce na současné složky - v takové situaci doktor nahradí léčivo alternativními prostředky.
  2. Těhotenství - Toto období je charakterizováno speciální citlivostí sliznice, která často způsobuje malé krvácení po zavedení svíčky. Po dalších důvodech vzhledu krve (hrozba potratu, předčasné narození) jsou vyloučeny, léky budou nahrazeny jiným.
  3. Eroze děložního hrdla je poškození sliznice, která je někdy krvácena, když je v kontaktu s cizími předměty v tomto případě s čípky. V nepřítomnosti jiných negativních funkcí lze pokračovat terapie.
  4. Zapalování eroze - použití svíček během tohoto období by mělo pomoci léčivosti. Pokud krevní selekce neprojdou během týdne, pak je tento proces nesprávný. Potřebujete konzultace s gynekologem.
  5. Zánětlivý proces v vagíně nebo v čípku (kolpit, cervititis) - fenomén, ve kterém jsou nádoby uvnitř genitálií velmi expandované a citlivé. Jakýkoliv kontakt může způsobit krvácení. Současné složky polizinakse mají terapeutický účinek na tyto nemoci, takže léčba není zastavena. Ale je to jen tehdy, když byla diagnóza potvrzena po vyšetření lékaře.
  6. Mechanické poškození sliznice - v důsledku nesprávného použití vaginálních svíček, poruch dávky a trvání terapie se mohou objevit také s přijímáním krve.

O jakýchkoli vedlejších účincích musí okamžitě informovat lékaře. Je důležité udělat pro odstranění známek jiných závažných gynekologických onemocnění: endometrióza, endocerswithite, polypy, hormonální poruchy, polycystic nebo dysfunkce vaječníků, ektopické těhotenství atd.

Nezapomeňte, že nekontrolovaná aplikace všech léčiv je nepřijatelná. Pouze specialista si může zvolit potřebný lék, dávkování a trvání léčby.

Většina žen na základě použití polyzhenaxu poznamenává svou vysokou účinnost a rychlost expozice. Několik dní užívání je obvykle dost, aby se zbavilo nejvíce nepříjemnějších známek, které přináší nepohodlí v obyčejném životě (svědění, spalování, zánět).

Jeho použití v preventivních opatřeních také ukazuje dobré výsledky, ale také potřebuje konzultace s lékařem. Příliš dlouhodobé podávání léků může způsobit vaginální dysbiózu, t.na. Složení svíček je spektrum spektra spektra silného antibiotiky - nastatin.

Nespokojenost vyjadřuje vzhledem k nákladům na čípku a jeho příliš rychlé rozpouštění při pokojové teplotě. Vzhled vedlejších účinků je obvykle spojen s individuálními charakteristikami těla (alergie, další současná onemocnění). Nejčastěji se objevují v lidech, kteří sami sami jmenovali. To platí zejména pro vznik non-charakteristických výbojů, které jsou obvykle výsledkem výše uvedených onemocnění.