Co máte na mysli alokace po terj

Nikdo není od onemocnění s urogenitálními infekcemi, které jsou přenášeny jako sexuálně a vznikají na pozadí oslabení těla a snížení imunity. Riziko výskytu těch, jako je těhotenství, kdy jsou ženské genitálie zvláště zranitelné. Ne každý lék je schopen ovlivnit okamžitě všechny skupiny infekcí, mikrobů a virů, zejména při těhotenství. Moderní medicína a léčiva stojí na místě, a proto takové kombinované léky se objevují na zahraničním a domácím trhu jako Terezhin. Často má zástupce ženského zájmu, s nimiž jsou přidruženy alokace po torzhnanu. Odpověď na tuto otázku naleznete v tomto článku.

Aplikace léku

Tento nástroj je úspěšně používán v boji proti gynekologických onemocnění způsobených mikroby, houbami, infekcemi protozoa a dokonce i virem. Patří mezi ně smíšený typ vaginites a bakteriální, Colpit, Candidiasis, GarardNellosis, Chlamydia a další. Vzhledem k tak širokému účinku kombinovaným složením léků.

Terenidazol tedy zničí takové mikroorganismy jako Chlamydia a Trichomonas.
Neomycin Sulfát související s výkonnými antibiotikami ničí buňky stafylokoků, shigell, protlálních a střevních tyčinek.

Také v kompozici je další antibiotika narostatin, ničí Candida houby.

Kromě těchto vlastností má terezhinan protizánětlivý účinek, udržuje integritu slizového krytu vagíny, zachovává vnitřní mikroflóru a úroveň pH.

Analog tohoto léku může být nazýván svíčkami polizinaků, takže studují dopad terzhinanu na vaginální sekreci, je možné porovnat Polosze po Polizinaksa. Lék je použitelný a ve dnech menstruace proto případy zvýšení intenzity výboje v léčbě Polizinaky během menstruace.

Účinek užívání léků je pozorován v preventivní prevenci během plánování těhotenství nebo před gynekologickými operacemi. Předepisovat medicínu z druhého trimestru zajímavé pozice. Je z tohoto období, že je pro plod naprosto bezpečné, protože má nízké sání.

Doba trvání léčby je 10 dní, v preventivních účelech - 6 dní. Během těhotenství lze toto období zvýšit nebo snížit v souladu s požadavky vašeho specialisty.

První dny po použití může být použita větší dávka a spalování.

Pokud léčba začala a klesla na období menstruace, nemusí tento kurz přerušit.

Náprava je vyráběna ve formě vaginálních pilulek, které jsou často ženské reprezentativní volání svíčky, svíčky v pravítku, není tam žádné auto.

Jaké jsou alokace po Truzhnanu je normou

Vzhledem k tomu, že kromě účinných látek, tablety zahrnují pomocné látky, které spadají do vagíny, jsou vystaveny teplotě a roztaveny pod jeho nárazem. Po určité době chodí spolu s přirozeným vypouštěním těla po boji proti škodlivým mikroorganismům. Nejčastěji - to je žlutý výběr, někdy i citronová barva, mohou být mírně lepkavá nebo kapalná, poměrně hojná a bez zápachu. Někdy může být doprovázeno světlem svědění v prvních dnech použití.

Takový Nažloutlý výtok jsou normou i během těhotenství. Taková vlastnost jim dává a oficiální návod k použití pro médium.

Během menstruace si můžete všimnout příliš silného krvácení. Jsou to kvůli skutečnosti, že vypouštěná krev se smísí s mizernými látkami tablety, respektive, hlen jde do směsi s menstruační krví.

Patologický výtok v důsledku použití terj

Někdy si můžete všimnout růžové odstíny hlenu z Terj. To indikuje špatné uložení a zranění sliznice pochvy.

Takový hlen může být označován v důsledku podráždění eroze děložního čípku nebo alergické reakce na použité léky.

Kromě menstruace se může krvácení objevit během těhotenství. Zde mluvíme o zřejmých patologiích. Mohou znamenat hrozící hrozbu potratu a předčasný začátek práce. Vzhledem k tomu, že tělo v tomto bodě je obzvláště zranitelné, může reagovat na boj komponent a infekcí přesně takové patologie.

Mírně krev hojná kousky hlenu může znamenat odmítnutí placenty.
Docela Hojné vodnaté alokace během těhotenství možná úniku vody vřetena. NEBEZPEČÍ Může se skládat z míchání s přiděleným lékem, získají nažloutlý odstín a staly se podobným normálním příznakům výstupu z léku. Vyznamenání je od normy bude specifický zápach a budou příliš tekuté.

Hnědé vypouštění ukazují fetální fret nebo ektopický těhotenství. Spolu s pozůstatky měřené krve se krev prodlužuje venku, v důsledku toho se objeví hnědý odstín hlenu. Takový vypouštění z Terezhnanu může být po měsíčním, potratu nebo chirurgickém intervenci, které jsou doprovázeny použitím tablet.

Dozvědět se o vlastnostech aplikace Svíčky Terezhinen v menstruaci, Následující odkaz.

Terezhinnin úspěšně platí v posledních letech pro kombinovanou léčbu gynekologických onemocnění, a to i během těhotenství, stejně jako prevence před porodem a operací. Zpětná vazba a specialisté naznačují, že nástroj má vysokou účinnost paralelně s jemným účinkem na tělo. Zároveň, většina zástupců žen poznamenal, že po a během jeho použití, objevit.

Victoria, 43 let: "Už jsem použil terezhin na dlouhou dobu. Mám velmi citlivou vaginální flóru, tak mě mléko a vaginózy často trápí. První léčeni prášky, pak je periodicky používat pro prevenci, a to i během menstruace. Je vhodné, aby byly produkovány v 10 a 6 kusech. 10, jen pro léčbu a 6 - pro profylaxi. Během léčby po dobu 2-3 dnů, tam bylo bohaté tlusté alokace, žluté, ale bez zápachu, vypadají jako džem. Odvolal se k lékaři a zjistil, že je to normální pro tento lék, a později jsem viděl tyto informace v pokynech později. Během prevence alokace bylo mnohem slabší."

Marina, 26 let: "Před porodem, otázka vznikla o tom, jak léčit výsledný drozd bez ohrožení plodu. Porodník-gynekolog jmenovaný intrafital tablety Terezhin. Stali se nejen spáskem od kandidózy, ale také dravá prevence a antiseptika. Po první aplikaci začaly hojné vodnaté žluté alokace. Začal panika, myslet, že voda. Ale později doktor vysvětlil, že pozůstatky tablet s mikroorganismy outsiderů vyjdou ven. Také slyšel od přítelkyni, že tento lék byl předepisován, a před potratem."

Podle názoru Dokáže

Olga Viktorovna, porodník - gynekolog: "Terezhinan - Velké kombinované prostředky v boji proti různým patogenním mikroorganismům. Má jemný, ale účinný dopad na tělo. Často používám ve vaší praxi a pacient od něj je potěšen. Poměrně dostupná cena. Okamžitě varovat všechny své ženy o možném vybití, protože mnoho začne paniky, zejména budoucí matky. Normálně - to je citronová žlutá, ne kapaliny sliznice bez zápachu. Pokud jsou krvavé nebo nahnědlé, pak můžeme mluvit o patologiích. Tento lék je účinnější než četné analogy. Často je možné slyšet, že forma jeho vydání je svíčky, ale v okamžiku, kdy jsou k dispozici pouze vnitrozemské tablety, podobně jako čípky."

Lze tedy říci, že terjinan je populární prostředek kombinovaného působení, které má antifungální, antimikrobiální a antisinfekční, antiseptické účinky. Používán i během těhotenství. Před použitím však je lepší konzultovat se specialistou, aby se zabránilo alergickým reakcím. být zdravý!