Vaginální masáž: svědectví a kontraindikace

Několik žen je seznámeno s takovým postupem jako lékařskou vaginální masáž: Dnes jsou lékaři zřídka předepisováni v lékařských institucích, i když je účinný v gynekologických onemocněních. Informace o této formě léčby se zachovaly ve starých článcích o masáži, lékařské tělesné výchově a fyzioterapii, ale nové publikace lékařské literatury se v současné době neobjeví. Odmítnutí používat gynekologické masáže a zveřejnění údajů je spojeno s nedostatkem přesných znalostí o techniky provádění postupu.

Poprvé se v roce 1861 začala platit vaginální masáž. Developer je považován za turné Brandt, který zase nebyl gynekolog, tak strávil sedm let tak, že postup najde použití při léčbě pacientů. V té době má tento postup příznivý vliv na ženského organismu.

Jak je postup?

Vaginální masáž je nutné provést pouze lékař nebo masesside na speciální židli nebo stůl. Žena by měla před zahájením řízení vyprázdnit močový měchýř a střeva. Kromě toho musíte umýt vnější genitální orgány teplou vodou a procesem antiseptickým prostředkem.

Předtím, než se přesune k popravě Massie pochvy, lékař vysvětluje pacienta pravidla chování v průběhu řízení: je důležité vědět, jak správně dýchat, a že se doporučuje uvolnit břišní svaly. Kontrola genitálních orgánů se provádí, poloha dělohy a přítomnost bolestivých míst.

V průběhu postupu lékař zavádí několik prstů jedné ruky do pochvy a druhé masáže břišní plochy. Masáž se provádí lisováním nebo hladením, pohybem mohou být kruhové, vibrační, zpoždění nebo tahové. Proces trvá tři nebo pět minut každé dva dny.

Masing způsobuje dívky nepříjemný pocit a doprovázený slabou bolestí. V případě ostrých bolestivých pocitů by však lékař měl zastavit masáž. Pokud neexistují žádné stížnosti, doba trvání procesu se zvyšuje na 10 minut.

Na konci tohoto postupu se žena potřebuje obrátit na žaludek a zůstat v takové poloze alespoň půl hodiny. Kurz vaginálního masáže pro každého pacienta je jmenován individuálně v závislosti na vlastnostech těla, ale zřídka přesahuje 30 sezení.

Výsledky zdravotního hřiště závisí na zkušenostech a profesionalitě lékaře / masážního terapeuta a zdravotního stavu pacienta.

Indikace pro vaginální gynekologickou masáž

Životní styl moderní ženy často znamená sedmavživou práci, která negativně ovlivňuje nejen sexuální systém, ale také na celém těle. V důsledku toho jsou oběhové funkce porušeny v malé pánvi, dojde k oslabení svalů. Související léčba vede k vzniku ohnisky zánětu.

Důležitým náznakem pro jmenování průběhu terapie je skutečnost, že děloha je svalový orgán, a každý sval potřebuje masáž.

Postup se doporučuje, pokud je pozorována žena schopná dětem, která je schopna pozorovat slabou svalovou zkratku, a děloha je vynechána, posunuta na stranu nebo je pozorován jeho ohyb. Vaginální masáž pomáhá zlepšit mobilitu orgánu a vrátit ji na správnou polohu, normalizaci krevního oběhu.

Příčina se stává přítomnost ohniska zánětu, vstup do těla infekcí nebo chirurgického zásahu Tvorba lepidla v orgánech sexuálního systému, který často vede k nemožnosti stát se těhotným. Masáže tóny orgánů se k nim vracejí a přispívají k natažení adhezí, po kterých zmizí.

Poruchy menstruačního cyklu jsou považovány za jinou patologii vyžadující gynekologickou masáž.

Kontraindikace

Gynekologická vaginální masáž se nedoporučuje být provedena, pokud má žena následující znaky:

  • měsíční;
  • vysoká tělesná teplota;
  • infekční choroby;
  • zánětlivá onemocnění sexuálního systému;
  • neoplazma;
  • cervikální erozi;
  • období těhotenství a laktace;
  • Provádění v nedávné chirurgické operaci;
  • Patologie střev.

Erotická vaginální masáž

Masing pochvy lze provádět během pohlavního styku. V tomto případě by však partneři měli být velmi opatrní. Člověk potřebuje pečlivě studovat, jak dělat vaginální masáž, aby neublížil ženského organismu.

První ze všech, partner by měl zvládnout jeho ruce: neměli by být nečistoty, dlouhé nehty nebo hrubé otřepy. Nutně považován za předručnou dívku, která se cítila docela uvolněná. Pokud nedostatek mazání použitý gelový mazivo. Masáž se provádí jak během pohlaví a po.

Požadovaný účinek je dosažen při podávání 4 prstů do pochvy. Pohyby se liší od těch, které jsou vyrobeny pro léčebné účely, protože tento postup je zpravidla příjemný pocit dívky. Prsty dělají jerky opakující se nebo kruhový pohyb pod čípkem, po stranách nebo nahoře. By měl vstoupit tak hluboce, jak chcete partnerovi.

Nepohodlí může nastat na začátku masáže, takže je vhodné provádět lehké a jemné pohyby. Celý proces přinesl jen potěšení, žena potřebuje ovládat akce partnera říct, co má ráda a co ne, a pak se člověk rychle učí ten správný pohyb, a bude schopen mít orgasmus.

Dokončete postup navazuje na masáž všech stěn vagíny, svalů, zejména platí pro levátor.

Doporučuje se konzultovat s odborníkem v oblasti erotické masáže tak, aby proces jde obou partnerů, je příjemný a bezpečný.