Vlastnosti ženské ležérní hygieny: praktická rada

Zrušení zaujímá důležité místo v hygieně každé ženy, ale ne každý ví: jak se dostat ven. V návaznosti na doporučení odborníků k plnění tohoto postupu můžete podpořit zdraví žen, tak vážně poškodit, pokud zanedníme tipy. Existují také některé rozdíly, například během menstruace a těhotenství.

Význam ramen v hygieně intimní žen

Existují jednoduché pravidla uspořádání provedením, kterou můžete udržovat normální stav genitourinary systému a zabránit různým zdravotním problémům. Například v důsledku porušení techniky zbraní může vyvinout cystitis. Použití namísto speciálního prostředku konvenčního mýdla speciálně navrženého pro tento postup vede k dysbakterióze.

Pokud je ženský organismus zdravý, pak mírný výhled z pochvy. Pokud dojde k žádné porušení nebo menstruace, výběr je vylepšen. V každém případě, aby se zabránilo výskytu nepříjemného zápachu, je nutné pravidelně jít. K tomu potřebujete přístup k teplé vody a měkkého agenta zakoupeného v lékárně nebo specializovaném obchodě, bezpečné pro jemnou intimní zónu. Když není přístup k vodě, měli byste využít hygienických mokrých ubrousků.

Vlastnosti ženské ležérní hygieny: praktická rada

V pravidelné péči potřebují pouze vnější genitální orgány. Uvnitř dělohy je vyčištěno nezávisle a v dodatečném čištění nepotřebuje. Postupy, jako jsou Písma, jsou prováděny přísně na doporučení zúčastněného lékaře, pokud jsou identifikovány poruchy.

Specialisté doporučují dodržovat taková doporučení:

  • Voda by měla proudit pohodlně pro tělesnou teplotu a odpovídající tlak, zatímco proud je směrován z vrcholu do dna, protože pokud spadne do pochvy, může umýt příznivou mikroflónu a přírodní mazivo. Ruce, než se promyjí pečlivě mýdlo. Hladký pohyb ruky štětce se musí pohybovat směrem k genitálům na zadní průchod.
  • Ručník je vybrán z přírodních vláken. Dokonale vhodné Terry. Hadřík musí být pečlivě zvlhčovat vlhkost a neubřet se s úsilím. Důležité! Ručník by měl být používán přísně individuálně a pravidelně.
  • Prát a houby pro paže nejsou vhodné. Tyto tělo-známé špičky nejsou vhodné pro zónu sliznic, protože způsobují mikro-gras a podráždění.
  • Kromě ranních a večerní postupy je nutné se osprchovat před blízkostí a po něm.

V jakých situacích musí častěji umýt častěji

Během menstruace přidělení z vagina zvýšení. Jejich intenzita různých žen se může lišit, ale v každém případě je nutná další péče. V souladu s tím, kromě ranního mokrého hygienického postupu a večer je třeba se hádat během dne, zejména pokud jaro nebo léto.

Vlastnosti ženské ležérní hygieny: praktická rada
Je však třeba se vyhnout vysoké vlhkosti v oblasti rozkroku udržení zdraví žen. K tomuto problému dochází, pokud má na sobě blízké spodní prádlo a produkty ze syntetických tkání. Dobrá cirkulace vzduchu by měla být poskytnuta v intimní zóně, která je vytvořena při použití bavlny. Kromě toho musíte pravidelně měnit těsnění během menstruace (s periodicitou 3-4 hodiny) a denní těsnění.

Během období těhotenství se ženská pocení vzrůstá, časté vyzvánky se objevují v záchodě a výběr z zóny Vagina je vylepšen. Chcete-li zachovat pohodlný stav těhotné ženy, měli byste se sprchovat častěji a jít. V pozdním období těhotenství má žena při opuštění postupů dodatečnou pomoc, jako je manžel.

Výběr hygienických výrobků

Měli byste pečlivě zvolit prostředek pro mytí. Eliminovat vyhledávání potřebného produktu pomůže taková doporučení:

  • Specialisté poradí pro pečlivější mytí aplikovat prostředky na základě detergentních složek přirozeného původu;
  • Nástroj musí být tvar gelu a obsahující pH v rozsahu 4-5;
  • Vítejte jako ingredience kompozice: kyselina mléčná, pantenol, rostlinné extrakty;
  • Pokud existují alergické reakce, je nutné při nákupu zohlednit;
Vlastnosti ženské ležérní hygieny: praktická rada
Potřeba koupit finanční prostředky na intimní hygienu bez barvy a zápachu s krátkou životností. Přítomnost ve složení barviv, chutí a konzervačních látek může způsobit podráždění a alergie. Je lepší použít výrobky Prokázané výrobce.

Všechna doporučení, data jsou vyšší, jednoduchá a účinná. Každá žena díky správnému dennímu hnětení se bude cítit pohodlí v intimní zóně a sebevědomí. Tento jednoduchý postup bude slibem zdraví a pohody po mnoho let.