Co je děložní vztekliny - nemoc nebo pověsti?

Existují ženy, které neustále přemýšlejí o sexuálních vztazích, a nezáleží na tom, kdo bude jejich partnerem, co je nejdůležitější, že má sex hodně. O takových dámech říkají, že trpí "vztekliny dělohy".

frigiditaV lékařství, skutečně, jedna vzácná patologie je známa, ve kterém žena neustále chce intimní vztahy, ale lékaři nazývají takovou odchylku Nymphomania a "vztekliny dělohy" je populární jméno.

Ale jaký druh jména neobdrží tuto patologii, povahu onemocnění a podstatou to nemění. V lékařství, nejen frigidita, ale také hypersexualita (Nymptomania) jsou považovány za vážné odchylky. Jedná se o vzácné ženské onemocnění známé z dlouhé doby. Najednou, Plato odhalila takovou patologii u žen, které nemohly otěhotnět. On také dal jméno tohoto onemocnění.

Tyto ženy, které mají takovou patologii, nemohou plně žít, zároveň se obrátit na specialisty, protože zvažují jejich hypersexualitu "hanebné" onemocnění.

Onemocnění je tolik projevuje, že ženy trpící Nymphomania mohou naprosto ovládat, a oni stále, kteří budou dalším partnerem. Takové nymfomanks nemyslí na věku svého partnera, ani o ochraně s ním. Takový náhodný sex je nebezpečný v tom, že nymfomanka žena může řídit do sociálního dna.

Příčiny vývoje Nymphomania

Specialisté v oblasti psychiatrie a psychologie věří, že taková nemoc se může objevit u žen, které mají nějaké odchylky v psychi. V rizikové skupině, ženy trpící nízkou sebeúctu. Onemocnění je pozorováno, pokud dojde k porušení práce endokrinního systému.

Ovariální nádoryExistuje mnoho dalších důvodů pro vzhled "vztekliny dělohy":

  • Vaječník nádory;
  • poruchy nervového systému;
  • druh reakce na určité léky;
  • hormonální nerovnováha;
  • Duševní porušení.