Zdraví svobodné ženy, přínosy a škody pohlaví

Sex je jedním z nejzajímavějších témat v našem životě. Není to jen potěšení, ale také zdraví. Sex může být tak užitečný, že někteří lékaři dokonce "předepisovat". Tři nebo čtyřikrát týdně, takže láska je důrazně doporučena, - specialisté říkají. Ale je užitečné pro sex pro zdraví svobodné ženy?

Čím více sexu, tím více zdraví

Tato fráze může být slyšena od sexologů. Jaké výhody mohou přinést sex na ženu:

  1. Krásný způsob, jak se zbavit nadměrné hmotnosti. Pravidelné intimní vztahy přispívají k spalování extra kilogramů. Staňte se Slim - to může být pěkné!
  2. Láska dělá ženy krásné. Je zajištěno emisemi do těla po sexuálním hormonu estrogen. Tento hormon zlepšuje regeneraci buněk a podporuje tvorbu kolagenu. Díky tomu se kůže stává krásným.
  3. Třídy lásky posilují imunitní systém. Během polibků a pohlavního styku se pára vyměňuje tisíce mikrobů, které mají pozitivní vliv na imunitní systém a působí jako očkování. Po orgasmu v těle dvakrát tolik buněk, tím dříve, které bojují s patogenními mikroorganismy. Kromě toho, sex může fungovat jako přírodní antihistaminika pro utrpení senné horečky.
  4. Pravidelný sexuální pohlavní styk snižuje riziko vzniku maligních nádorů.
  5. Sexing sexuální puče pocit bolesti. Intimní stimulace způsobuje reakci hormonální řetězce. Tělo zahrnuje endorfiny, kortikosteroidy a další, přirozené blokátory bolesti. Pomáhá odstranit hlavu, bolest svalů, napětí. Rytmické pohyby dna těla jsou vyškoleny zádové svaly, které zabraňují a usnadňuje bolest zad.

Minuses sexuálního života

Negativní strany sexuálního života volají mnohem obtížnější než pozitivní. Nežádoucí těhotenství - první věc přijde na mysl. Ale v současné době existuje různé finanční prostředky, které to pomohou vyhnout tomu.

Velká škoda na zdraví svobodných žen může aplikovat necitlivé sexuální vztahy a mnoho partnerů. To není jen riziko pro infekci jakékoli nemoci, ale také nepohodlí z psychologické strany.

Příčiny sexuální abstinence

Navzdory výhodám sexuálního života uvedeného výše, mnoho svobodných žen si vědomi rozhodnutí sexuálního abstinence. Existuje mnoho důvodů, jako je svobodný a nedobrovolný, což ovlivňuje:

náboženství

  • náboženství;
  • Strach z nežádoucího těhotenství;
  • pohlavní nemoci;
  • negativní sexuální zážitek;
  • nedostatek zájmu;
  • Psychologické problémy (například znechucení pro pohlavní styk);
  • zdravotní problémy;
  • sociální problémy.

Zdraví svobodné ženy, přínosy a škody pohlaví

Dva kluci jedna dívkaIntimní život svobodných žen se liší od sexuálního života rodinné lady. Může existovat nepřítomnost partnera obecně nebo nepravidelný kontakt nebo naopak časté sexuální setkání s různými lidmi. To vše nepříznivě ovlivňuje zdraví ženy, a to jak na fyzické úrovni, tak na psychologickém. A další problémy mohou být z psychologické strany.

Pokud neexistuje žádný stálý muž, je možné, že žena je původně nakonfigurována pro trvalý vztah. Možná si ani neuvědomuje. Proto se osobní život neznamená, že je upnut, je to, že to není nutné pro každého (navzdory mnoha mužům obklopen), často proudí do deprese. Je vytvořen uzavřený kruh. Dokonce i skutečnost, že sex v životě je přítomen, neukládá.

Výhody sexu je prokázáno, ale pouze pokud žena opravdu dostane spokojenost v každém smyslu. To znamená, že není důležitý intimní život sám, ale jak to ovlivňuje ženu.

Sezdravá žena před rozhodnutím, užitečným pro její sexuální vztah nebo škodlivý, potřebují ji nebo ne, měli by se zbavit svých vnitřních problémů.