Masáž hardwaru obličej - alternativní plasty

Hardwarová masáž obličeje je omlazující procedura, během něhož kosmetička dělá pohyby ručně, ale speciální aparát. Po absolvování kurzu bude kůže, pružnost, pružnost a zdravý vzhled zpátky. Postup je užitečný jak po 35, tak dříve, je často používán jako prevence.

Hardwarová masáž

Když dělám?

Indikace pro hardware masáž obličeje:

  • Napodobený, věkové vrásky;
  • Důstojné, ochablé tváře;
  • dvojitá brada;
  • Ptozentóza;
  • bolestivé barvy pleti;
  • otok;
  • Extra mastné vklady na obličej a v oblasti výstřihu;
  • výrazný nasolabiální záhyb;
  • Jizvy, modřiny, jizvy, strečink, těsnění;
  • Nemoci mazových žláz.

Účinek

Správně zvolená technika výrazně zpomaluje proces stárnutí kůže, vyhlazuje vrásky, eliminují otoky, kruhy a tašky pod očima.

Masáž hardwaru obličej - alternativní plasty
Po 5 nebo 6 sezení často rozptýlí kůži. Kosmetologové to nazývají "kritickým obdobím", když je většina kapaliny odvozena. Ale po 7 sezení je stát normalizován, první výsledky jsou patrné.

Během ultrazvukového postupu nedochází bolest. Má zvedací účinek a vyhlazuje vrásky, provádějící broušení světla.

Metoda impulzivních proudů přispívá ke ztrátě hmotnosti, pokud existují nadbytečné mastné vklady v obličeji. Tato technika je charakterizována hlubokým účinkem na tkáňové buňky, které během postupu přijímá reprodukční signál, který má pozitivní vliv na zpevnění svalů a utahování obličeje.

Lymfatická lampa téměř nemá kontraindikace. Po mizerním kurzu zmizí, otok zmizí, barva pleti se zlepšuje a ovál objímek se upraví. Obvykle se lymfatická drenáž platí pro modelování obrázku, ale také pro obličej, je to užitečné.

Hardwarová masáž

Kontraindikace

Hardwarová masáž obličeje zahrnuje intenzivní dopad na kůži, takže pokud existují nějaká onemocnění, může způsobit zhoršení zdraví.

Kontraindikace:

  • věku mladší 16 let;
  • Kooperóza;
  • onkologické onemocnění;
  • porušení v práci oběhového systému;
  • Nedávná chirurgická operace;
  • zvýšený krevní tlak;
  • akutní chronická onemocnění;
  • teplo;
  • zima nebo infekce;
  • opar;
  • těhotenství;
  • Bradavice, velké moly nebo papilomy.

Technika

Provádět postup nejlépe na kosmetičku v kabině. Než se dostane do masáže, bude předem zkoumána pokožku obličeje pro přítomnost kontraindikací, poradí a odpoví na všechny otázky. Je však možné zakoupit vakuové válečkové přístroje a nezávisle provádět postup doma.

Nejprve potřebujete vyčistit pokožku obličeje z make-upu a zacházet s kosmetickým mlékem, pak aplikovat tonikum. Vzhledem k tomu, že masáž intenzivně zobrazuje kapalinu, je vhodné pít půl hodiny před procedura 2 šálek čisté vody.

Masáž hardwaru obličej - alternativní plasty
Během zasedání musíte zvednout hlavu. LPG pohyby zařízení pomalé, mělké a kruhové.

V první fázi se provádí drenáž lymfatických uzlin. Postup začíná z vibračního režimu. První masáž lymfatických uzlin v oblasti klíční kosti.

Ve druhé fázi, deprese. Režim zůstane vibrační, přístroj ovlivňuje tváře, krk a bradu. Dále aplikuje režim reflektoru pro odstranění napětí. Poté se přístroj přepne do vakuového režimu, aby poskytoval účinný dopad na epidermis. Postup změkčuje tkáň, eliminuje mrtvé částice kůže a zvlhčuje ho zevnitř. Třetí etapa je zaměřena na snížení druhé brady, zrychlení obnovení buněk.

Ve třetí etapě jsou zóny vrásky masírovány, tóny kůže kůže. Každá vráska je ošetřena nejméně 5krát. Hlavním dopadem zařízení má retikulární dermis. To přispívá k aktivní formulaci kolagenu a elastinu, buněčná výměna je stimulována. V této fázi není záruka 100%, že všechny hluboké vrásky zmizí, ale budou méně patrné. Malé vrásky Přístroje eliminuje úplně. Také ve čtvrtém stupni, korekce oválu obličeje.

Dalším krokem je lymfodenování, který má zlepšit práci lymfatického systému. Přístroj je zaměřen především na linii lymflíku. Postup příznivě ovlivňuje žilní a kapilární stěny, zlepšuje kvalitu výživy, obnovuje krevní oběh.

Hardwarová masáž

Po postupech s přístrojem na obličej aplikujte masku. Obvykle je vybrána v závislosti na jednotlivých vlastnostech masáže kůže a hardwaru. Maska pomáhá konsolidovat výsledky, satacích tkání s vitamíny a užitečnými látkami. V poslední fázi aplikujeme krém.

Masáž hardwaru obličej - alternativní plasty
Doporučuje se provádět postup nezávisle pouze po školení a konzultaci s kosmetologem.

Nesprávné použití zařízení LPG bude mít za následek tvorbu hematomu.

Ceny

Masáž hardwaru v kabině stojí od 1000 do 2000 rublů na zasedání. Ti, kteří se rozhodli provádět postup doma, musíte si koupit vlastní LPG zařízení, ceny, za které začínají od 96900 do 117500 rublů.

Recenze

"Dříve jsem nikdy nepřemýšlel o potřebě navštívit kosmetolog, abych strávil masáž obličeje, ale když jsem měl jasně vyslovoval nasolabiální záhyby a vrásky, rozhodl jsem se, že je nutné nějak bojovat a šel do salonu. Kosmetolog mi poradil, abych vyzkoušel jeden zasedání hardwarové masáže, a pak se zdá, že se rozhodne, je vhodné nebo ne. Po prvním postupu jsem okamžitě všiml výsledků: barva tváře se zlepšila, pružnost se vrátila. Následující sezení pomohla eliminovat otoky, nasolabiální záhyby, vrásky. Snížen na titul. Pro kurz 12 procedur jsem začal vypadat mladší pět let. "

Daria, 36 let

"Samozřejmě s pomocí LPG zařízení jsem se konal před rokem - výsledky jsou patrné až do teď. Opravdu se mi to líbilo. Nebylo žádné nepříjemné pocity, jen mírné svírání. Po postupu se pokožka uchopila, stala se hladká, obličej vyhlazený, vytáhl nahoru. Dokonce zmizel. I když nevidím potřebu předat kurz znovu, ale když je to možné - určitě opakuji "

Valentina, 33 let

"Sestra mě přesvědčila na masáž hardwaru. Zpočátku s nedůvěrou reagovanou na tento postup. Po několika zasedáních, kůže obličeje trochu echo, vznikla lehká bolest, ale kosmetička mě ujistil, že to bylo normální a brzy by prošel. Opravdu, na konci kurzu, otok zmizel, druhá brada zmizela a přebytečná tuková vrstva. Moje tvář začala vypadat svěží a mladá. Všichni známí říkají, že jsem se začal dívat na 10 let mladší "

Svetlana, 45 let