Dvojitá vagina - neochvějné porušení

Dvojitá vagina je vzácným jevem, že vědci se nazývají disabinogenní postižení - tato anomálie je vytvořena v rané fázi vývoje plodu. Zřídka žena ví, že má dvě pochvy, ale množství symptomů to naznačuje. Tato anomálie způsobuje nepříjemnosti nebo bolest, takže se doporučuje navštívit lékaře, aby provedl průzkum a jmenování léčby.

Důvody

Většina vad u dětí se vyskytuje v děloze. To je způsobeno patogenním vlivem chemikálií, které způsobují vady pohlavních orgánů. Anomálie formy v důsledku porušení procesu sloučení párovaných mullerových kanálů.

Navzdory tomu, že se dnes lékařský lékař vyvíjí, odborníci nemohou přesně odpovědět, jaká je příčina této patologie.

Vývoj dvojité vaginy přispívá k řadě následujících faktorů:

  1. patogenní účinek prostředí;
  2. Infekce, které podléhají ženě v období dítěte (chřipka, rubeola a další.);
  3. Příjem lékařských přípravků a toxické otravy v časném těhotenství;
  4. ozáření záření;
  5. Chromozomální porušení.

Příznaky

Zdvojnásobení vagíny je téměř vždy kombinováno s zdvojnásobením. Zároveň může každá z orgánů plně fungovat, nečinit ženu zvláštního zájmu. V případě nedostatečného vyvinutí jedné pochvy je možný vzhled dostatečně nepříjemných příznaků.

V raném dětství a dospívání se Split vagina neobtěžuje dívku, a protože symptomy chybí, není možné jej identifikovat bez diagnostiky, takže ročně by se měl konat každoroční průzkum na gynekologa.

Přítomnost dvou vagíny ovlivňuje zdraví dívky, takže při zkoumání lékaře je nutné vyšetřit obě díry, aby nezmeškal možné zaměření infekce.

Doba menstruace od dívky může být doprovázena silnou bolestí, kterou charakter připomíná kontrast. Nevolnost vzniká, zimnice nebo teplo. Během útoků neexistují bolest proti bolesti. Taková bolest je spojena s atresií jedné vaginy. Menstruační krev není schopna se dostat ven a hromadí se v děložní dutině. Hematokolpos, hematometr, hematosalpiny, charakterizované silnými bolestmi v dolní břišní oblasti.

Když je fistentovitý tah vytvořen v oddílu mezi dvěma vagíny, dochází k odtoku krve, který je uvolněn během menstruace, přes vaginu. V tomto případě má dívka krvavé výboje, které nesouvisí s menstruací, zatímco pus je k nim přidán.

Vedlejší efekty

Dva dělohy v ženě

Zdvojnásobení vagíny je doprovázeno jinými patologiemi. S tímto porušením se žena vyvíjí dva dělohy, které jsou v plné izolaci od sebe navzájem, každý má jeden phallopyan potrubí a vaječník. Existuje vývoj dvou krků dělohy. A děloha a vagina jsou odděleny močovým měchýřem nebo konečníku, ale v praxi jsou zaznamenány případy úzké pozice.

Abnormální orgány mají různé funkce, jejich rozvoj je rozlišován: Jedno tělo je vždy plné druhého. V jiném případě se tvoří dva dělohy s vaginou. Tato patologie je doprovázena porušováním dělohy.

V některých případech je anomálie kombinována s patologií vývoje močových těl. Zejména s neúplnou Aplasií jednoho z vagíny, Aplasie je často detekována nebo nedostatečně rozvinutí ledviny. Dívky se dvěma vagina často pozoroval vrozenou nepřítomnost panenských splas.

Specialisté volají další vady, které se s touto patologií rozvíjejí:

  • Neúplná Aplasie obou vagíny;
  • plná tapasie;
  • Jednostranné dělohy, na kterém je pozorován úplný jednostranný odvolání celého kanálu.

Diagnostika

Diagnostikovat přítomnost dvou vagíny není obtížná: Tato patologie může být detekována v raném věku při zkoumání lékaře gynekologa. Je třeba poznamenat, že zkouška není nutně zaměřena na hledání dvojité vagíny, často diagnostika se provádí a s obvyklou kontrolou.

Pro dosažení přesných výsledků je aplikována vaginoskopie, tyto metody poskytují více informací o přítomnosti dvou vagíny. Pokud je diagnóza potvrzena, je zkouška dělohy přiřazena k identifikaci možných vad.

Průzkum zahrnuje další diagnostické metody:

  1. Ultrazvukový postup;
  2. magnetická rezonanční terapie;
  3. CT vyšetření;
  4. laparoskopie;
  5. Hysteroskopie.

Orgány malé pánve, močových a sexuálních systémů jsou zkoumány, zejména lékaři věnují ledvinům hodně pozornosti a hodnotí jejich stav s ultrazvukem a CT.

Výsledky ultrazvuku malé pánve ukazují, jaké velikosti vagíny, hematocos a velikostí hematometrie.

Při identifikaci poruch v orgánech urogenitální a ledvin by měl pacient požádat o konzultaci s urologem nebo nefrologem.

Léčba

V dětství je léčba dvojitého vaginálního otvoru přiřazena pouze jako výjimka, pokud je životnost dívky ohrožena nebezpečím. Například léčba je poskytována, pokud se období nevyskytují v termínu určeném pro ně, a hematometr je detekován během vyšetření. Ostatní operace na genitálních orgánech, které jsou spojeny s touhou vyhnout se problémům v sexuálním životě a je doporučeno odložit nástup většiny dívky.

S dvojitou vaginou se léčba provádí pouze chirurgicky nebezpečným svědectvím. Patologie odlivu krevních buněk nebo přítomnosti děložních onemocnění jsou vážnými příležitostmi pro provoz.

Zda se často nachází zdvojení

Anomálie tohoto druhu vzácného fenoménu u žen všech věkových kategorií. Příběhy o ženách s jednou vaginou jsou vnímány skeptické. Lékaři potvrzují, že tato anomálie je skutečná, ve vzácných případech se ukazuje na místo pro ženu. S plnohodnotným dvěma vagíně, sexuální život a těhotenství nepřinesou problémy, ale měly by být pozorovány u gynekologa.

Nezdá se, že je těžké najít příběhy od žen s dvojitou vagínou. Britská Heizel Jones se neobtěžují sdílet své zkušenosti a poradit se dívkám. Na přítomnosti patologie zjistila náhodou, ve věku 18 let, jaký její přítel hlásil. Navzdory této dívce se cítí skvěle a nemá žádné problémy v osobním životě.