Jak můžete provokovat potrat, který léky pít

Dívky se stále více zajímají: Jak můžete provokovat potrat? Upuštění verze s chirurgickým přerušením těhotenství, ženy používají drogy způsobující potrat, dokonce i prostředky tradičního užívání medicíny. Při rozhodování o příjmu tablet, které přispívají k přerušení těhotenství, je nutné pečlivě prozkoumat pokyny pro použití a naučit se vedlejší účinky.

Konzultace s kvalifikovaným lékařem pomůže vyhnout se nebezpečným důsledkům, protože potrat drogy může způsobit rozvoj lidských patologií.

Jaké léky mohou používat pro přerušení těhotenství

Zdravotnické potrat

Lékařský potrat během těhotenství do 6 týdnů způsobuje minimálnímu poškození těla. Recepce by měla být prováděna podle pravidel v pokynech. Účinek tablet se ne vždy ukáže jako slíbené výrobci.

Přípravky pro přerušení těhotenství jsou reprezentovány několika druhy, prodanými v tabletách.

Odborníci přidělují řadu finančních prostředků účinně a bezpečně:

  1. Postinor;
  2. Escapel;
  3. Pencrofton;
  4. Mifgyne;
  5. Mytholi;
  6. Mifeprex.

Jakýkoliv drogový provokující potrat má silný dopad na zdraví žen, mění se životně důležité procesy těla.

Postinární

Postinor je populární antikoncepci, ale není účinný, když těhotenství již vytvořilo. Tablety by měly být užívány po nechráněném pohlavním styku po dobu 72 hodin. Tablet Výrobci tvrdí, že jejich nástroj má několik funkcí. Komponenty postiner blokují proces ovulace, které mají vliv na proces hnojení, a také zabraňuje implantaci již oplodněného vejce. Po obdržení postiner je krvácení pozorováno - odmítnutí sliznice dělohy dohromady s mrtvým embryem. Podobný efekt má lék Escapel.

Balení postiner obsahuje dvě tablety, které zahrnují levonOrgorgestrel. První tableta by měla být přijata do dvou dnů, dvanáct hodin přijímání druhého. Vlastnosti postiner se podobají potratu, účinek tablet je velmi silný, lék se doporučuje brát více než jednou za menstruační cyklus (podle pokynů). Gynekologové nedoporučují používat tyto prostředky v důsledku vysokého rizika hormonálního selhání.

Použití léku v pozdních počátcích dítěte je nebezpečné pro zdraví.

Penkrofton přispívá ke snížení svalů dělohy, což je důvod, proč fetální vajíčko vychází z dělohy a potratů. Pro přerušení těhotenství, tři tablety na jednom recepci.

Pencrofton je vyroben v množství ne více než tři tablety. Odborníci doporučují po tomto použití misoprostol, provokující posílený účinek prvního léku.

Přes 36-48 hodin, žena potřebuje ultrazvukové vyšetření, aby potvrdila potrat. Po 1-2 týdnech se doporučuje předat inspekci.

Drog je kontraindikován u žen, které mají alergie na složky tablet, nemocí ledvin, jater a krve. Mezi vedlejší účinky se nazývají závratě, bolest v dolní části břicha, nevolnost, zvracení, krvácení a dyspepsie.

Efektivní léky zahrnují také MithPristone, Mifgin a Mifeprex. Tabletová data se používají během těhotenství, jehož období nepřesahuje 42 dní. Pokud pijete lék později, pravděpodobnost je vysoká, ovoce přežije, ale se narodí s významnou ošklivostí. Těhotenství je přerušeno do 8 hodin.

Jak se chránit při užívání drog

Lékařské instituce pro potrat

Navzdory účinnosti a popularitě nemohou být drogy pro potraty léků zakoupeny v lékárně. Pouze nouzová antikoncepce (Postinář, Escapel) jsou k dispozici v Lékárenské stanici

Recepce drog se provádí pouze v lékařských institucích, které spáchají potrat. Před postupem je žena kontrolována lékařem, který předepisuje ultrazvukové a krevní testy, moč. Je nutné eliminovat přítomnost ektopického těhotenství, což znemožňuje provádět lékařský potrat.

Postup pro přerušení těhotenství je povolen po dobu až 42 dnů od poslední menstruace.

Během postupu pacient vezme předepsaný lék, v důsledku toho se vyskytují potraty. Poté by žena měla být pozorována lékaři několik hodin, pak je vydána domovem. Některé tablety musí být provedeny dvakrát: žena již není nutná k návratu na kliniku, ale blízká osoba by měla zůstat doma, takže v případě problému způsobit ambulanci hospitalizaci pacienta.

Při užívání některého z pojmenovaných drog může dojít k komplikacím. Nebezpečné důsledky vyvolává nejen vliv tablet, ale také nezávislý postup doma. Často v děloze ženy zůstávají částice plodu, které začínají hnát a přispívají k zánětlivému procesu: vede nejen na neschopnost otěhotnět v budoucnosti, ale také k smrti. Chcete-li zajistit jejich vlastní bezpečnost, doporučuje se kontaktovat kliniku, kde jí pomůže.

Po léčbě medikace je příležitost otěhotnět znovu o dva týdny později, takže žena musí postarat o aplikaci antikoncepce.

Bezpečnost především

Často se ženy rozhodnou přerušit těhotenství, bez konzultace s lékařem, což je velmi nebezpečné pro jejich zdraví. Mnoho pilulek má silnou akci a znamenají hrozné důsledky. Je škodlivé pro tělo, aby užíval lék v pozdních podmínkách: po šestém týdnu těhotenství, tablety nemají správný účinek, taková recepce může skončit pro ženu s fatálním výsledkem. Tak bezpečnější provokace potratu na časném termínu.

Neméně nebezpečné pro ženu provokují nepřerušení těhotenství s pomocí tradiční medicíny. Většina metod, které lze nalézt na internetu, nejen nepomáhají bezpečně způsobit potrat, ale také významně poškodit zdraví matky.

S úmyslem brát prášky za potrat, je třeba chápat, že je nebezpečné zapojit se do léčivého potratu: konzultace s kvalifikovaným specialistou, který jmenuje průzkum a správnou drogu.

Je nutné zvážit skutečnost, že přerušení těhotenství se stává příčinou nemocí nadledvinek, vaječníků, hypofýzy a poruch štítné žlázy.