Výběr po obdržení hexikonu

Pro léčbu pohlavně přenosných onemocnění se použije přípravek Heikeon. V gynekologii se používá poměrně často, jako prakticky neškodný a může být použit během těhotenství a kojení. Takové svíčky jsou normalizovány mikroflórou vagíny a nemají negativní dopad na trávicí systém. Nicméně, když používáte heikonon, odlišuje se jiný znak. To je způsobeno vedlejšími účinky nebo v přítomnosti gynekologických onemocnění.

Indikace pro použití, vedlejší účinky

Hlavní složkou tohoto léku je chlorhexidin. To je považováno za dobré antiseptické a Copet s nejjednodušším a grampozitivním a gramem-negativním bakteriím. Heikonon je předepsán při diagnostice následujících onemocnění:

Lék je předepsán těhotným ženám před porodem snížit riziko zánětlivých procesů. Stejně jako všechny léky, Heikonon má kontraindikace a vedlejší účinky, takže je nemožné vzít ji bez jmenování lékaře, zejména s těhotnými ženami.

Kontraindikace pro příjem tohoto léku jsou:

  • Alergie na komponenty
  • Nesnášenlivost k látkám, které jsou součástí.

Vedlejší účinky při použití heexikonu se zdají být velmi zřídka, může být známo svědění a zarudnutí, dermatitidy, suchost a pálení v pochvě. Po absolvování drogy všechny negativní reakce projdou.

Výběr po recepci

Výběr po obdržení hexikonuČasto pacienti, kteří byli jmenováni Svíčky Heikonon, si stěžoval na vzhled výboje z vagíny. Norma je považována za bezbarvý, vodnatá. Pokud jsou krvavé nebo kadeře, může se stát signálem, který se bude odvolat lékař. S velmi hojným výtokem krve, je nutné okamžitě opustit recepci léčiva.

Přidělení mohou začít z následujících důvodů:

  • Onemocnění pro léčbu, jejichž lék byl jmenován. Sexuálně přenosná onemocnění stimulují výrobu hlenu, která dráždí stěny vagíny a může vyvolat poranění krevních cév. To může způsobit vzhled krve. Pro Eroze čarže existuje stejná reakce.
  • Nesprávná dávka léčiva. Je nutné používat svíčky ne více než 2 kusy denně v léčbě a 1 svíčka v prevenci onemocnění. Je-li překročena denní dávka, může začít zánět sliznice, což povede k poranění cév.
  • Začněte menstruace. Samotný Heikonon není schopen pohybovat se cyklem, ale onemocnění, které zachází, může dobře. Proto, pokud po zahájení recepce začíná mužský, pak to může být nový menstruační cyklus.
  • Individuální nesnášenlivost na komponenty. V pokynech pro výběr léčiva nejsou označeny jako vedlejší účinek. Nicméně, pokud se objevil nepohodlo, svědění v pochvě a pocitu spalování, doprovázený výstupem obsahu genitálního traktu, pak je to znamení, že tento lék nenechává pacienta.
  • Mechanické poškození. Tento důvod pro vzhled růžového výboje po obdržení hexikonu je velmi běžný. Při použití svíček pro profylaxi je nutné je zadat po sexuálním styku nebo o 2 hodiny později. Během sexu se může objevit mikrotravum, v důsledku toho se objeví malé množství krve. Čípky v pochvě jsou převedeny na kapalinu, s jakou krev vyjde. Proto může dojít k pocitu, že růžové alokace jsou spojeny s recepcí léčiva, ale ve skutečnosti to není.
  • Kontrola kvality. Dalším důvodem může být nemoc, která nebyla během primární inspekce detekována. Různé patologie často způsobují alokace. Patří mezi ně Misa, Polypy a dokonce i rakovinu. V takových situacích budou svíčky vyvolat krev od vstupu do kapaliny zvýrazněné od sexu.

Kromě krvavého výboje jsou pacienti často pozorováni u pacientů. V návodu k použití je indikováno, že lék negativně neovlivní mikroflónu vagina. Nejčastěji se v drozu najdou bavlněné těsnění, což vzniká na pozadí oslabené imunity pacientů.

Výběr během těhotenství

Výběr po obdržení hexikonuBěhem těhotenství po svíček, HeExicone je krvácení důsledkem vedlejšího účinku nebo poruch léčiva. Výběr krve může být signálem, že těhotná žena má oddělení placenty. Z tohoto důvodu, s jakýmikoli zveřejněním, stojí za to okamžitě zastavit recepci léku a hledat doporučení navštěvovat lékaře.

Je to stojí za to zastavit léčbu, když se zobrazí výběr?

Pokud existuje menší výběr při užívání svíček, a další nežádoucí účinky nejsou pozorovány, pak léčba může pokračovat. Po absolvování kurzu je lepší konzultovat lékaře a předat potřebné testy, aby se odstranily další související onemocnění.

S hojným výbojem, zejména u těhotných žen, kontaktujte odbornou potřebu co nejdříve. Těhotným ženám může být vzhled tekutiny s krví ze Sex Tracku příčinou hrozícího potratu, takže v žádném případě můžete zpoždění. Příjem léku před zastavením konzultace.