Je to nebezpečné při manování hnědé po menstruaci

Menstruace končí velmi pomalu a jsou zpožděna na rostoucí době? Je to nebezpečné nebo normální? Co to znamená, jestli magenets po menstruaci hnědé? Přečetl jsem odpovědi na tyto otázky v článku.

Jaké výhody lze považovat za normální

Kritické dny - přirozený proces, po jednou měsíčně každá zdravá žena projde. V tomto období se vaječná buňka, která nebyla oplodněna, se otočí z dělohy a nový - stává se v jejím místě. Během procesu jsou krvácení. Nazývají menstruaci. V období mezi menstruací z pochvy také rozlišuje určité množství kapalin - pozůstatky ochranné vrstvy a sliznice membránu, mrtvých buněk endometria, výsledky vnitřních žláz. Takové zvýraznění vypadají jako transparentní nebo mírně bílý hlen. Jsou také přirozené.

Ale pokud by magenety po menstruaci načervenalé nebo hnědé - to je důvod, proč se má obávat zdraví reprodukčního systému orgánů. Anomální hnědé přidělení po skončení menstruace mohou být rozděleny do dvou skupin: ihned po menstruaci smearů krve a hnědé sekce se objevují po několika dnech po dokončení menstruace.

Proč menstruace trvá déle než týden

Podle statistických údajů průměrná doba trvání kritických dnů - 5 dnů. Malé odchylky od normy (plus-mínus 2-3 dny) - ne patologie, ale funkce práce těla. Ale pokud měsíční pokračuje osmého a na desáté dny je abnormální. Ano, a není možné jej nazvat plným pokračováním menstruace. S největší pravděpodobností krvácení pokračovalo nebo selhalo v práci těla.

Pokud je menstruace dlouhá na dlouhou dobu na konci, ale ne plná sekrece, ale chyba namontovaná na krve, důvodem může být:

  1. Příjem drog. Hormonální antikoncepce, které vyvolalo hormonální nerovnováhu v těle, stejně jako tablety ovlivňující srážení krve. Někdy přípravky (které by neměly způsobit podobnou reakci) v kombinaci s ostatními, může být takový účinek. Zejména relevantní problém se stává v období nachlazení a AC. Tinktura, antipyretika, antibiotika a jiné prostředky v kombinaci mohou vyvolat zhoršení srážení krve v již oslabeném organismu.
  2. Stresující situace. Zdůrazňuje se běžnou příčinou různých onemocnění. Jsou schopni ovlivnit celé tělo, včetně hormonů zodpovědných za správný provoz menstruačního cyklu. Zvláště akutní vliv poskytují pravidelné napětí v kombinaci s chronickou únavou.
  3. Tělesné cvičení. Práce s velkými šupinami nebo vyrovnanými maratony činí tělo pracovat na limitu svých schopností. Když pravidelné zatížení - z důvodu tvrdé práce při práci nebo trvalém tréninku - tělo se začne přizpůsobit změněným podmínkám existence. Aby se zabránilo problémům s cyklem, doporučuje se pomalejší než zvýšení zatížení, aby se zvykla na tělo bez nouzových opatření.
  4. Změny výživy. Ostré hubnutí, hmotnostní sada, výměna dieta, přechod na nový formát potravin (vegetariánství, syrové potraviny a t. D.) - Také test pro tělo. Během restrukturalizace lze pozorovat prodloužená menstruace a hnědé stopy na jejich dokončení.
  5. Patologické problémy reprodukčního systému. Patří mezi ně endometrióza, virové a pohlavní onemocnění, záněty, neoplazmy, erozi cervikálu a další. Není možné určit konkrétní důvod doma. To vyžaduje profesionální pomoc gynekologovi a řadě průzkumů.

Pokud se ve všech nepřímých značkách a v čase, měsíční již skončil, ale i nadále klesají s krví se stejnou intenzitou a barvou jako první - problém může být velmi vážný. To není menstruace, ale úplný vnitřní krvácení. Přemýšlíte, co přesně mohlo zavolat, jednou. Je třeba naléhavě jít k lékaři.

Důležité! Hojné, bolestivé vypouštění se zvýšením teploty v každém časovém cyklu - důvod se naléhavě aplikovat na nemocnici!

Jestliže měsíční MAGG již 2 týdny - to je velmi znepokojující znamení. I když přidělení je menší (ale stále mají), stojí také za absolvování řady lékařských vyšetření s cílem pochopit příčinu takové tělesné reakce. Znepokojující stánky na druhém týdnu neidentifikovaného výboje.

Maznika se vyskytuje po menstruaci

Ale co dělat, když menstruace končí před týdnem a znovu začal krvavé (hnědé, růžové) alokace? Tento příznak lze považovat za znepokojující a nebezpečné, protože prakticky zaručuje - stalo se krvácení.

Možné důvody pro magenety za týden po menstruaci:

  • Vývoj eroze;
  • ovariální dysfunkce;
  • endometritida;
  • polypy;
  • zánětlivé procesy;
  • Mioma genitální orgány.

Také zde lze přisuzovat těhotenství tekoucí s porušením, chybějícími zásahy, další poškození stěn, nesprávná instalace šroubovice, stejně jako vážné hormonální selhání.

Ale v této otázce není možné spoléhat se zcela na svých vlastních pocitech, jako v případě diagnózy Mazni ihned po menstruaci.

Co dělat s alokace

Důvody pro povýšení po dlouhou dobu po menstruaci mohou být jednoduché a ani nevyžadující léčbu (jako v případě diety - stačí jen čekat, až se tělo přizpůsobí), a může být nebezpečný pro zdraví. Pokud, s výjimkou páru šmouhy na spodním prádle, na konci kritických dnů není nic (ani bolest nebo pachy), pak je pravděpodobnost, že tělo je zdravé a je to jen soutok okolností. Ale pokud existuje alespoň nejmenší předpoklady pro skutečnost, že problém je mnohem vážnější - je zapotřebí konzultace gynekologa.

Když měsíčně skončila, ale pokračují v rozmazaně hnědou, je nutné poslouchat své pocity a pokusit se opravit:

  • svazky a harmonogramy (tak dlouho, dokud dlouho a mnoho nátěrů);
  • Svítí je přítomná nepříjemné pachy po menstruaci;
  • bolestivé pocity v procesu;
  • Barva a odstín vyhodnocení (magenet červená, hnědá, růžová);
  • Textura výběru (tmavé svazky, kapalný hlen);
  • Dostupnost dalších symptomů (svědění, hoření, teplota, výkresové pocity v oblasti břicha, bedi).

Všechny tyto indikátory pomohou vidět úplný obraz událostí a přesněji diagnostikovat problém. Nezapomeňte, že informace o stránkách mají doporučenou povahu a pomáhá pochopit problém pacienta. Skutečná diagnóza musí a může přinést pouze profesionál.