Proč chcete sex před menstruací?

S problémem zvyšování libida v předvečer menstruace není jedna žena. Někdo takové pocity zažívají plodnost, a někdo začíná všimnout si se svými podobnými projevy pocitů blíže k preclimptickému období. Je jasné, že touha, někdy neukojitelná, sexuální vztah s partnerem může navštívit v nejvíce nevhodném okamžiku: v práci, během tříd na univerzitě, na silnici a t.D.

Proto se tak jasným projevem sexuální přitažlivosti stává spravedlivým sexem, který není v radosti, ale v zátěži. A pokud žena nemá žádný partner nebo manželka na dlouhou dobu nepřítomnou doma, Libido posílení se může zdát určitě posedlost. Pojďme zjistit: Stojí to za to psát se v Nymphomank, nebo je to přirozené, pokud jde o fyziologii, pocit? Jak to udělat, pokud touha pokračuje ve sledování ženy, i když menstruace začala?

Víno všechno - hormonální pozadí

Ne každý člověk bude schopen uvést všechny hormony, které jsou vyrobeny v jeho těle s žlázami vnitřní sekrece. Když má žena brzy menstruace, jsou vaječníky odpovědné za cyklus spuštěny určitým způsobem a další žlázy. Zjistily, že skupina spárovaných žláz je také zodpovědná za dobu trvání cyklu - nadledvinky. Parazitovoidní žlázy jsou zahrnuty a samotné štítné žlázy. Často se i složení krve změní tolik, že vede k nerovnováze elektrolytů, vyjadřujících se ve vzhledu edém, bolesti hlavy, křeče a agresivní nálady. Tak začíná PMS - Premenstruační syndrom.

V každodenním životě se předpokládá, že jeho projev je buď agresivita, nebo federace, ale ve skutečnosti to může být silná malátnost. Častěji je to způsobeno přetížením v krvi sodících iontů. Tento elektrolyte vyrazí ostatní - ionty vápník, hořčík a draslík, takže nejen nálada se může změnit. U žen s problémy s muskuloskeletálním systémem může být bolest v páteři nebo kloubech kvůli nedostatku vápníku. Nedostatek hořčíku a draslíku ovlivňuje činnost nervových a kardiovaskulárních systémů.

Když se slabý představitel podlahy zvyšuje množství hormonu zvaného samec, to je testosteron, pak vede ke zvýšení sexuálního vstupu.

Žena, jako by se mění místa s mužem a stává se iniciátorem sexuálního zákona. Současně existuje zvýšení oxytocinu. Tento hormon je zodpovědný za řezání svalů dělohy, takže jeho vzestup je v té době přirozený, když menstruační cyklus končí. Zde je tento hormon - typická žena, protože v obrovském množství je normální v normy po porodu, což pomáhá obnovit velikost dělohy a oslabit krvácení.

Kojení provokuje produkci oxytocinu a někdy během jeho silného vyzařování ošetřovatelské matky cítí téměř nesnesitelnou bolest břicha. Podobné bolesti nemusí být sledovány ve všech průvodcích, ale ty ženy, které začínají měsíčně. Uterus je bolestně twist a mačká a v takových obdobích je nepravděpodobné, že žena si myslí, že o sexu.

Nesnesitelná touha po intimní blízkosti před menstruací - to není nejvíce ošklivá, což dokládá zuřivé hormony. Když oxytocin stoupá ne tolik jako testosteron, bude tu silná touha po sexu.

Bude moci vyrovnat se s libidovým úsilím, bude nebo je třeba brát léky

Hormonální drogy

Pokud chcete sex před menstruací, spíše než během zbývajících období, pak můžete situaci změnit:

  • Mít denní intimní blízkosti, že vhodné hormony tak, aby byl organismus generován;
  • Užívání hormonálních drog;
  • snaží se držet zpět.

První cesta je dobrá pro rodinné ženy, které mají manžela básniged doma a jsou připraveni plnit manželské povinnosti. A pokud manžel pracuje na jeden den - tři? Pak se můžete uchýlit k trikům jako sex telefonicky, ale s vlastním věrným. Ženy jsou stvoření s bouřlivou fantazií, a to by měly určitě pomoci.

Když se hormony vyrábějí v těle: endorphin, serotonin, - kromě hrubé přitažlivosti k partnerovi, žena se cítí ohromen a šťastný. S touto kombinací bude připravena minimalizovat a může zvýšit tvůrčí činnost.

Je to svět fantazií, které pomohou překonat, ve skutečnosti, pocit zvířete, když je nemožné fyzicky mít sex. Zůstane jen se zeptat: Co dělat s nepracovní prací, kdy si musíte myslet, zaměřit se na předmět výzkumu? Opravdu užívat hormonální drogy? Často se bojí používat dodržování hmotnosti v důsledku rizika, a ne.

Existují však takové hormony, ze kterých je člověk, naopak, je strašně ztráta hmotnosti. Objemy a tvary těla jsou důležité parametry, ale ne hlavní. Je nutné se obávat hormonálních špejlí a celoživotního závislosti na drogách. Vezměte je bezmyšlenkovitě - ne nejúspěšnější nápad. To je důvod konzultovat se sexopatologem, gynekologem, endokrinologem.

Stojí za to jít na lékaře, když chcete sex před měsícem

svědění v oblasti vagina

Zde každá dáma je zdarma vyřešena nezávisle. Pokud tato touha může vydržet s různým úspěchem, pak není důvod pro lékařskou péči. Mnohem horší, když žena navštěvuje PM "ve všech jejích slávě", což způsobuje migrény, bolest břicha a mléčné žlázy, silný edém. Během tohoto období musíte jíst méně než vaření soli a jíst výrobky, ve kterých mnoho hořčíku, draslíku a vápníku. Pokud dieta nepomůže, můžete jít k lékaři.

Na druhé straně, edém sotva přispěje k vzniku sexuálního lovu, ale další "satelit" se projevuje v tomto období - svědění v oblasti vagina. Můžu znovu provokovat libido. Ale ve skutečnosti to je reakce na změnu hormonálního pozadí, a někdy oslabuje imunitu, což může vést ke změně kompozice mikroflóry na sliznici, která se objeví svědění.

Uvolněná imunita umožňuje těmto mikroorganismům, které byly dříve potlačeny, a hojnějšími sekcemi - vytvořte živné médium pro tuto mikroflónu. Pokud je svědění velmi silné, stále potřebujete navštívit gynekologa, aby se zkontroloval na smear, zda se drozd začal rozvíjet, také odkazoval se na jak Candidiasis.

A ještě jedna otázka zůstává: Co dělat, když Libido nepustí jít, a měsíční již začal? Koneckonců, tekoucí tekutina na vagíně zhoršuje touhu a z pohledu lékařů v kritických dnech sex je kontraindikován.

Stále dovoleno mít sex během menstruace nebo ne

Sexuální touha před měsícem

Dokonce i lékaři nevydrží jednoznačný verdikt na toto téma. Někteří argumentují, že když pohlavní styk, svaly jsou křeče odstraněny během menstruace a zároveň - a plavidla. Snížení bolesti se sníží nebo zmizí. Pro ženu se projevuje odstraněním celkového tónu a uchopení, ve kterém tělo může zůstat během tohoto období.

Skvělý význam také nese emocionální složku sexuálních vztahů, pokud je pár v opravdové harmonii - nejen samotný sex, ale také předehra doprovázená pohlazení. Pokud je odstraněno z čistě emocionálního kontaktu, pak tento proces může být považován za relaxační masáž, ale jeho účinek je skvělý přesně, že "provádí postup" Vážení srdce ".

Druhá skupina lékařů je nakloněna vidět v sexuálních kontaktech během kritických dnů nebezpečí infekce, navíc oba partneři. Koneckonců, krev je proteinová látka, kde lze nalézt bakteriální živin a násobí násobit.

Dnes, příčiny zánětu endometriálních prostředků nejsou pozorně studovány a léčba onemocnění je obtížné. Ve zvláště těžkých případech se musíte uchýlit k odstranění dělohy.

Proto se lékaři tak bojí infekce tohoto těla kvůli skutečnosti, že člověk nemohl vytáhnout týden a dovolil sexuální akt.

Problém hygieny je skutečně vyřešen s kondomem. Zejména pokud je člověk znechucený, a žena je iniciátorem intimní blízkosti. Použití takového předmětu antikoncepce je skutečným výstupem.

Poněkud horší, když těžce zasahuje s těžkými bolestmi od partnera. S nejprodávanější bolestí se žena nezbaví křehkých, a připojila se k hastému sexuálnímu kontaktu, provokuje je k posílení, proto není nutné působit jako vyrážka: Je lepší poslouchat své tělo.

Sexuální touha před měsíčně - to není patologie, nebezpečnější okamžiky spojené s hormony a popsané v tomto článku. Jejich vzhled - kritérium ukazující, že je čas pro lékař.